Dodaj do ulubionych

co sadzicie o brzoskwiniowa- radzikowskiego

IP: *.col.wideopenwest.com 05.11.06, 02:10
Ceny nawet atrakcyjne
Obserwuj wątek
    • Gość: koks Re: co sadzicie o brzoskwiniowa- radzikowskiego IP: *.ists.pl 05.11.06, 12:22
      Z tego co mi wiadomo Agmen wstrzymal sprzedaz mieszkan - tzn sprzedal juz tyle
      ze nie chce sprzedawac wiecej a te mieszkania co zostaly sprzeda pozniej jak
      juz beda staly bloki czyli mozna domniemywac ze bedzie drozej
      Lokalizacja dobra blisko do Blon, centrum no i jest to chyba Krowodrza
      Ulica spokojna same nowe bloki
      kolo brzoskwioniowej jest tor kolejowy bocznica do HUty Sendzimira ale pociag
      jedzie co kilka dni najczesciej w ciagu dnia kiedy jestes w pracy
      podobno gorsze sa samoloty
      • Gość: OdD Re: co sadzicie o brzoskwiniowa- radzikowskiego IP: *.autocom.pl 06.11.06, 18:39
        Bardzo bym uważał kupując w tej firmie. Nie chcą podpisywać aktów notarialnych,
        cały czas mają jakieś sprawy w sądach z wykonawcami. A co do jakości budowy to
        najlepiej porozmawiać z mieszkańcami ich poprzednich inwestycji
      • Gość: kr Re: co sadzicie o brzoskwiniowa- radzikowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:18
        > Ulica spokojna same nowe bloki

W pobliży tylko jedno większe skrzyżowanie, w niedługim czasie trzypoziomowe.
        Ale to pikuś.

> kolo brzoskwioniowej jest tor kolejowy bocznica do HUty Sendzimira

Buhahaha!!! Bocznica do Huty która jest po drugiej stronie Krakowa? Dawno się
        tak nie ubawiłem :D:D:D:D:D
        To nie jest jakaś tam bocznica, tylko OBWODNICA TOWAROWA miasta! Ja wiem,
        bocznica a obwodnica brzmią podobnie, ale znaczą coś ZUPEŁNIE innego.

> ale pociag jedzie co kilka dni najczesciej w ciagu dnia kiedy jestes w pracy

Spoko, spoko - zmieni się to jak wyremontują drugi tor. Możesz wówczas
        spodziewać się, że niemal WSZYSTKIE pociągi towarowe jadące przez Kraków będą
        jeździły Ci pod oknami. Jak lubisz rytmiczny stukot kół to kupuj w ciemno!
    • Gość: Karus Re: co sadzicie o brzoskwiniowa- radzikowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 08:41
      Myślę że jest to dobra inwestycja i warto w nią wejść.

Pozdrawiam
      • Gość: jeny Re: co sadzicie o brzoskwiniowa- radzikowskiego IP: *.col.wideopenwest.com 10.01.07, 23:11
        Mysle ze fajne miejsce sam bym kupil jak bym mial kase
    • Gość: Artur Re: co sadzicie o brzoskwiniowa- radzikowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 14:08
      Fajna lokalizacja!!!! chociaż w pobliżu zaczyna się robić blokowisko!!!!
      • Gość: agmen Re: co sadzicie o brzoskwiniowa- radzikowskiego IP: *.chello.pl 17.01.07, 13:03
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=55340292&a=55507331 - opinia tych, którzy już tam mieszkają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka