gosiaczek222 Re: Gdańsk 20.03.06, 10:34 czesc dziewczyny! czy ktoras z was leczy sie u dr jurewicz? zastanawaiam sie czy isc do niej! poradzcie Odpowiedz Link
aiguille Re: Gdańsk 30.03.06, 17:02 witam! Czy może mi ktoś powiedzieć coś o dr. Pankrac (Swissmed)? Wybieram się do niej niebawem, moja koleżanka jest z niej zadowolona, ale nie znalazłam o niej żadnych informacji na forum. Odpowiedz Link
frawashi Re: Gdańsk 17.04.06, 09:23 Polecam z całego serca dr Macieja Boćkowskiego, specjalizuje sie w patologiach ciaży i jest najlepszym mi znanym USG diagnostykiem. Dr jest kompetentny, a przy okazji przemiły, przeciepły usmiechniety, no i co wazne- odpowiada cierpliwie na WSZYSTKIE pytania. Gabinet ma w centrum Manhattan we Wrzeszczu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
alize78 Re: Gdańsk Dr SMUTEK 24.04.06, 15:48 Hej Dziewczyny, czy któraś z Was miała stycznośc z dr Smutek? Jestem w pierwszym miesiącu ciąży i muszę znaleźć w końcu dobrego lekarza, który poprowadzi nas do końca Jeśli nie Smutek, to może jakiś inny z Gdańska, ale taki który nie robi problemów np ze zwolnieniem od początku ciąży... Odpowiedz Link
gupie o gdańskich ginekologach poszczególnych 09.05.06, 20:04 założyłam wątek o tym samym gdzie indziej - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=41537311&a=41537311 - niestety nie tu, bo nie dotarłam, ale to mój wkład w tę tu dyskusję o trójmiejskich ginekologach. Odpowiedz Link
pspiewak Re: Czy ktoś może zna Dr.Kołodziej 17.01.10, 20:09 Pewna położna polecila mi tą Panią ginekolog (przyjmuje we Wrzeszczu na ul.Wajdeloty),a chodzi o założenie spirali.Mam dlatego pytanie czy ktoś może podzielić się opinią na jej temat,bądz czy może polecic mi kogos zaufanego.Z góry dziękuję za radę. Odpowiedz Link
ewan77 Re: Gdańsk Dr SMUTEK 21.11.06, 01:59 STANOWCZO ODRADZAM!! Byłam jego pacjenką, nikomu go nie polece. Tego pana to bardziej interesują własne problemy niż pacjentki. O wszystko trzeba sie dopytywać, a odpowiedzi udziela bardzo nie chętnie, raczej z konieczności (jesli powtórzysz pare razy pytanie). Ostatnio po odstawieniu antykoncepcji nie miałam przez pare miesięcy okresu, wiec poszłam do niego.. zrobił USG powiedział że "WSZYSTKO JEST W PORZĄDKU" i to wszystko. Wyszłam od niego w szoku, nic nie dostalam na wywołanie miesiączki, nie usłyszałam żadnego wytłumaczenia dla czego tak się dzieje, tylko jedno zdanie. Uważam że to nie jest normalne. Ile razy robil mi cytologje - NIGDY nie wiedziałam jakie są wyniki, juz zwątpiłam czy ta cytologja w ogóle była robiona, czy tylko kasowano za jej niby zrobienie.. A jeszcze jedno, jak będziesz za dużo mu "marudzić" to poprostu dostaniesz skierowanie od niego do jego kolegi (tak zrobił z moja znajomą). W gabinecie nie ma żadnej prywatności, personel wchodzi i wychodzi cały czas, czasem drzwi do poczekalni zostają otwarte i nikt sie nie przejmuje tym że ty siedzisz na krzesle i ktoś obcy może cie tak zobaczyć. Tak że poważnie radze najpierw sie zastanowić. Odpowiedz Link
elve Re: Gdańsk 03.06.06, 00:06 +Łapiska-Szumczyk (full professional, niczego nie zaniedba, przemiła) +Brzóska (świetny specjalista od usg i patologii ciąży) +Paszkiewicz (dobre i pewne prowadzenie ciąży) +Zygmuntowicz (człowiek dusza, niesamowita intuicja i podejście do człowieka) +Szafran (bezinteresowny, bardzo miły, traktuje każdego indywidualnie) +Fiutowski (sympatyczny, dobrze prowadzi ciążę) +Grzybowski (najlepsze usg jakie miałam w życiu, Doering może się schować ) Odpowiedz Link
amatla Re: Gdańsk 22.06.06, 09:04 czesc A czy kotoś sie leczył u dr Izabelli Turek -Muczyńskiej Ciekawa jestem waszych opini i doświadczeń Odpowiedz Link
anka773 Re: kto wcześnie i trafnie wykrywa ciążę? 25.06.06, 00:59 Jak w temacie. Chodzi o wykluczenie ciąży ektopowej- im wcześniej tym lepiej. Potrzebny z pewnością dobry sprzęt ale przede wszystkim umiejętności i doświadczenie. Odpowiedz Link
annagdynia Re: dr Grzybowski Wojciech 07.07.06, 12:48 Czy któraś z Was leczy się u dr Grzybowskiego? co możecie o nim powiedzieć, czy warto? Bardzo proszę o opinie. Odpowiedz Link
mritta28 Re: Gdańsk 11.07.06, 12:45 kogo polecacie z Ginekologów którzy pracuja na Klinicznej: Świątkowska, Preis, Raszczyk, Płaszyński, Liro, Pankrac itd?? Odpowiedz Link
cytrusowa dr Marek Puzio 22.08.06, 09:31 przyjmuje w Invicie, diagnostyka prenatalna i patologia ciazy. przy okazji pobytu w Gdańsku poszlam do niego, jestem w ciazy blizniaczej, fatalne samopoczucie itp. bardzo dobre podejscie, zlecil badnaia, przemily i widac pasję w jego oczach, szczegolnie jak robil usg - tez przezywal kazdy ruch rączki malucha, czy wymachy nozkami. naprawdę polecam z czystym sumieniem Odpowiedz Link
ala.ked Re: Gdańsk 08.11.06, 13:16 Powiem tak: jeśli chcesz być pewna, że urodzisz na Klinicznej to radzę iść bezpośrednio do Preisa. Jest to super fachowiec, więc jeśli masz problemy z ciążą to jest to ktoś kto się tym zajmie. Ale zwykła ciążą bez problemów nie jest dla niego wyzwaniem. Pod dyskusję poddaję jego podejście do pacjentki: wiem, że są głosy mocno za i bardzo przeciw. Ja raz wychodziłam zadowolona a raz załamana podejściem. Jest to bardzo specyficzny człowiek ale bez wątpienia najlepszy na pomorzu fachowiec. Współpracuje on (mają też wspólny gabinet) z dr Świątkąwska, która jest o niebo lepsza w obyciu z pacjentkami. Mają w gabinecie super sprzęt, ale wizyty też super kosztują Raszczyk na Klinicznej już nie pracuje, podobno ma tylko dyżury. Mam nadzieję ze troche pomogłam Odpowiedz Link
melan2 Dr. Jankowski- prosze o opinie 10.10.06, 20:34 Witam, proszę o opinie na temat wizyty u dr Jankowskiego,zastanawiam się, czy do niego nie pójsc. Odpowiedz Link
denissa9 Re: Dr. Jankowski- prosze o opinie 13.10.06, 09:22 W Gdańsku jest 3 ginekologow o takim nazwisku o ktorego tobie chodzi? Odpowiedz Link
melan2 Re: Chodzi o dr ARTURA Jankowskiego 01.03.07, 09:11 który przyjmuje na Żabim Kruku Odpowiedz Link
agulla17 Re: Gdańsk 04.11.06, 16:52 czesc...czy któraś z miłych dziewczyn leczyła się lub najzwyczajniej uczęszczała do dr Ewy Paszkiewicz z invicty ? bardzo zależy mi na opini o pani doktor ... z góry dzięki za pomoc :o). ab Odpowiedz Link
arbasia Re: Gdańsk 28.11.06, 19:17 dr Roman Jankowski ginekolog-położnik. Polecam! Kompetentny, miły, delikatny. Jest pod telefonem 24h na dobę. W nagłym przypadku bez problemu przyjmie na dyżurze w szpitalu w Redłowie. Gabinet z USG ma Gdańsku-Osowej na Smugowej 9E. Tel.0 603 174 119, 058 552 54 11. Odpowiedz Link
arbasia Re: Gdańsk-dr Roman Jankowski !!! 28.11.06, 19:29 Dr Roman Jankowski. Polecam! Ginekolog-połoznik. Kompetentny, miły i delikatny. Pod telefonem 24h na dobę. W nagłym przypadku przyjmie bez problemu w szpitalu w Redłowie. Gabinet z USG ma w Gdańsku-Osowej na Smugowej 9E. Tel.0 603 174 119, 058 552 54 11. Odpowiedz Link
anna8585 Re: Gdańsk-dr Roman Jankowski !!! 21.09.20, 15:27 arbasia napisała: > Dr Roman Jankowski. Polecam! > Ginekolog-połoznik. > Kompetentny, miły i delikatny. > Pod telefonem 24h na dobę. > W nagłym przypadku przyjmie bez problemu w szpitalu w Redłowie. > Gabinet z USG ma w Gdańsku-Osowej na Smugowej 9E. > Tel.0 603 174 119, 058 552 54 11. Właśnie się diwiedziałam że jest 3 lub 4 ginekologów jankowskich !!! Ja od zawsze leczyłam sie u Artura na zabim kruku do tej pory mi opinie nie przeszkadzały gdyż chodziło o wyleczenie infekcjii czy coś podobnego. Az do stycznia 2020 kiedy dostałam plamienie w środku cyklu nie wiadomo dlaczego byłam u 3 lekarzy na NFZ w tym oczywiście u mojego Artura Jankowskiego każdy mówił o podrażnieniach i tak minęło 9 miesięcy moich problemów . Wkoncu trafiłam do Romana Jankowskiego prywatne wizyta 150 zł i nie żałuję absolutnie ponieważ wkoncu uskyszałam o przyczynie kwawien i dał skierowanie na histerioskopie łyzeczkowanie jamy macicy i wogole zainteresował sie moim tematem chodzenia bez sensu po gin. Bardzo poważnie myślę o tym by zmienić ginekologa właśnie na Romana Jankowskiego ponieważ nie mam zamiaru chodzić już więcej do Artura. Dr Roman Jankowski ginekolog przyjmuję prócz prywatnych wizyt w przychodni na Jesieniowa 5, tel 58341 1746 jest to Wrzeszcz. Z czystym sercem wszystkim dziewczyną i kobietom polecam ROMANA Jankowskiego. Nie jestem jeszcze zapisana do przychodni ale wiem ze od teraz będę właśnie do dr ROMANA Jankowskiego chodzić......Podejrzenie choroby a bycie totalnie zdrowym to wielka różnica!!!!! Dziękuję doktorowi Romanowi Jankowskiemu. Odpowiedz Link
anna8585 Gdańsk-dr Roman Jankowski !!! 21.09.20, 15:41 Właśnie się dowiedziałam że jest 3 lub 4 ginekologów jankowskich !!! Ja od zaws > ze leczyłam sie u Artura na zabim kruku do tej pory mi opinie nie przeszkadzały > gdyż chodziło o wyleczenie infekcjii czy coś podobnego. Az do stycznia 2020 k > iedy dostałam plamienie w środku cyklu nie wiadomo dlaczego byłam u 3 lekarzy > na NFZ w tym oczywiście u mojego Artura Jankowskiego każdy mówił o podrażnieni > ach i tak minęło 9 miesięcy moich problemów . Wkoncu trafiłam do Romana Jankow > skiego prywatne wizyta 150 zł i nie żałuję absolutnie ponieważ wkoncu uskyszał > am o przyczynie kwawien i dał skierowanie na histerioskopie łyzeczkowanie jamy > macicy i wogole zainteresował sie moim tematem chodzenia bez sensu po gin. Bar > dzo poważnie myślę o tym by zmienić ginekologa właśnie na Romana Jankowskiego p > onieważ nie mam zamiaru chodzić już więcej do Artura. Dr Roman Jankowski ginek > olog przyjmuję prócz prywatnych wizyt w przychodni na Jesieniowa 5, tel 58341 > 1746 jest to Wrzeszcz. Z czystym sercem wszystkim dziewczyną i kobietom poleca > m ROMANA Jankowskiego. Nie jestem jeszcze zapisana do przychodni ale wiem ze od > teraz będę właśnie do dr ROMANA Jankowskiego chodzić......Podejrzenie choroby > a bycie totalnie zdrowym to wielka różnica!!!!! Dziękuję doktorowi Romanowi Jankowskiemu. Gdybym nie zdecydowała sie zapłacić za wizytę prywatną to do tej pory bym nie wiedziała dlaczego mam plemienia i krwawienia od połowy cyklu do miesiączki i tak co cykl od stycznia do września 2020r AHA WAŻNE!!!! Odradzam ginekologa KORZON UCK GDANSK ORAZ GINEKOKOGOW NA STARTOWEJ NA ZASPIE W PRZYCHODNI GDYŻ TEZ W NICZYM MI NIE POMOGLI NIKT NIE UMIAŁ PRZEZ 9 MIESIĘCY MI POWIEDZIEĆ ZE CO KOLWIEK PODEJRZEWAJĄ!!!! WIĘC U MNIE CI LEKARZE SĄ SPALENI dr SZCZEPAŃSKI na startowej na zaspie i inni gikekolodzy w tej przychodni tez.!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ica11 Re: Gdańsk - dr Sławomir Birkholtz 29.12.06, 13:13 Polecam - jest kompententy i dość delikatny podczas badania, a slodki byc nie musi - w koncu to lekarz, a nie kochanek Odpowiedz Link
ica11 Jurewicz Julia, lek. med. ginekolog 29.12.06, 13:31 A tej pani wybitnie nie polecam - zrazilam sie bardzo, a ona byla moim pierwszym ginekologiem Potem dlugo szukalam, zanim znalazlam młodego Birkholtza Odpowiedz Link
zaba2004 Dr Kujawa - Stefanowicz 28.02.07, 21:53 Witam, chce zapytać, gdzie przyjmuje dr Kujawa - Stefanowicz, może jakiś telefon do rejestracji? Jaka jest cena wizyty prywatnie i jaki czas oczekiwania na wizytę z NFZ? Odpowiedz Link
denissa9 Ewa Stefanowicz-Kujawa 03.03.07, 08:19 Tel. do rejestracji 058 3057972, wizyta to 70zl ,za badania placisz dodatkowo, czeka sie okolo tygodnia Polecam Odpowiedz Link
zaba2004 Re: Ewa Stefanowicz-Kujawa 04.03.07, 22:15 Bardzo dziękuję, to będzie moja pierwsza wizyta u p. doktor. Gdzie ona przyjmuje? Poczytałam na Forum, swojego czasu były o niej dobre opinie, dlatego pomyślałam, żeby się u niej leczyć. Odpowiedz Link
nasa11 Re: Ewa Stefanowicz-Kujawa?!? 14.06.07, 16:59 zaba2004 napisała: > > Bardzo dziękuję, to będzie moja pierwsza wizyta u p. doktor. Gdzie ona > przyjmuje? Poczytałam na Forum, swojego czasu były o niej dobre opinie, dlatego > > pomyślałam, żeby się u niej leczyć. Nie wiem skąd tak dobre opinie na jej temat. Nie polecam wrogowi...Poczytajcie sobie opinie na jej temat www.trojmiasto.pl Odpowiedz Link
dolores_78 Re: Lista lekarzy 19.03.07, 13:20 Witam. Prosze o opinię na temat dr Świątkowskiej Freund ze szpitala na klinicznej.Miałam 2 poronienia, szukam dobrego lekarza. Odpowiedz Link
dolores_78 Re: DOKTOR ŚWIĄTKOWSKA FREUND Z KLINICZNEJ 19.03.07, 13:35 PROSZE O OPINIĘ! Odpowiedz Link
zebra211 Re: DOKTOR ŚWIĄTKOWSKA FREUND Z KLINICZNEJ 07.06.07, 01:29 Bardzo doświadczona, mądra, godna polecenia. Doskonały specjalista, jeden z najlepszych aparatów USG w trójmieście, ciepła, miła, życzliwa. Odpowiedz Link
dolores_78 Re: Doktor Świątkowska-Freund 19.03.07, 13:38 ze szpitala na klinicznej.Prosze o opinie Odpowiedz Link
klassa1 Re: Doktor Świątkowska-Freund 30.04.07, 11:59 POLECAM!!! Świetna babka, ma podejście, robi wszystko żeby dzieciątko zdrowo przyszło na świat (m.in. kupa badań dodatkowych)!!! Odpowiedz Link
dorotaifilip Re:Gdzie przyjmuje dr Raszczyk? 06.04.07, 16:06 Poratujcie informacją, gdzie przyjmuje dr Raszczyk obecnie? Na Wileńskiej już nie. Byłam jego pacjentką i chciałabym do niego po latach, że tak powiem, wrócić. dorota Odpowiedz Link
natasha20 TEL KOM do dr Fiutowskiego? 10.05.07, 19:55 Czy któraś z Was mogłaby mnie poratować? Bardzo proszę o info na adres wredna@mail.ru Odpowiedz Link
gaja78 Re:Gdzie przyjmuje dr Raszczyk? 25.05.07, 10:29 dorotaifilip napisała: > Poratujcie informacją, gdzie przyjmuje dr Raszczyk obecnie? Na Wileńskiej już > nie. Byłam jego pacjentką i chciałabym do niego po latach, że tak powiem, > wrócić. > dorota W prywatnym gabinecie na ul. Myśliwskiej 25. Odpowiedz Link
mritta28 Re: a słyszał ktoś o Pani Zofii Pankrac??? 28.07.07, 14:59 Ja słyszałam!! Właśnie do niej chodze!! Super babka. Można się jej o wszystko wypytać. Działa na mnie zawsze uspokajająco- bo miałam trudną ciąże a 1-szą straciłam.Zna się na rzeczy. Ma tyt. doktora więc ciągle zdobywa wiedzę i się szkoli. Pracowita babka. Polecam Odpowiedz Link
annalalik Re: Gdańsk 04.09.07, 17:33 CYTAT: dr Dariusz Czekała szpital AM Gdańsk AUTOR Postu: georgette1 04.09.07, 10:49 Czy mogłabym liczyć na pomoc w uzyskaniu opinii na temat wymienionego doktora. Będzie operował moja krewną a nie wiem nic na jego temat oprócz danych zawartych w tytule. Z góry dziękuję G. Odpowiedz Link
ellaya Re: Gdańsk 26.09.07, 11:12 Czy ktoś może mi polecić ginekologa z Położniczo-Ginekologiczno ZOZu na Malczewskiego przy Kartuskiej? Chodzi o profilaktyczne badania ginekologiczne + cytologia + USG. Jakie tam mają warunki? Chciałabym tam przenieść się ze względów terytorialnych, ale nic na razie o nich nie wiem. Z góry dzięki! Odpowiedz Link
laoila dr rutkowski 02.10.07, 16:58 czy znacie dr rutkowskiego? przyjmuje w przychodni na piastowskiej. bede bardzo wdzieczna za wasze opinie;] Odpowiedz Link
hel.ena Re: dr bieguszewski 28.11.07, 20:37 Witam dziewczyny! Czy któraś z Was chodziła do dr Bieguszewskiego? Bardzo proszę o opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
wysinska Doktor Zbigniew Jankowski - najlepszy! 06.12.07, 12:25 Polecam bardzo doktora Jankowskiego (Zbigniewa, ponieważ jest też np. Artur którego zdecydowania odradzam). To na pewno najlepszy ginekolog, jak również w ogóle lekarz u jakiego kiedykolwiek byłam. Bardzo szczegółowo robi wywiad z każdą pacjentką, wszystko dokładnie tłumaczy, robi wszelkie badania bez łaski i z własnej inicjatywy, w gabinecie jest usg płatne 30 zł ale całość wizyty darmowa, ponieważ przychodnia ma podpisaną umowę z NFZ (Abrahama 25, Gdańsk Wrzeszcz). Bardzo taktowny, delikatny pod każdym względem i sympatyczny, poza tym zna się na rzeczy, jest świetnym specjalistą co potwierdza wiele kobiet chodzących właśnie do niego. Polecam szczególnie kobietom otwartym na życiegdyż doktor bardzo szanuje kobiety decydujące się na dużą rodzinę (co wbrew pozorom nie zdarza się często wśród lekarzy, kobiety rodzące więcej niż 2, 3 dzieci bywają bardzo dyskryminowane, oskarżane o patologię). Słowem - cudowny człowiek i lekarz! Odpowiedz Link
kebe1988 Najwieksza wyszukiwarka i ranking lekarzy w POLSCE 17.12.07, 13:59 Witam. Zapraszam wszystkich na nowo otwartą wyszukiwarkę i ranking lekarzy! Arrow --->>> www.znanylekarz.pl <<<---- Zapraszamy do wypowiadania się i oceniania swoich lekarzy. Jeśli go nie ma w łatwy sposób można go dodać i pozwolić ocenić innym. Dzięki temu inne osoby w bardzo łatwy i szybki sposób będą mogły znaleźć informacje na temat swojego ulubionego lekarza! Pozdrawiam KeBe. Odpowiedz Link
siachna Re: Gdańsk 28.01.08, 16:32 Cześć, dwa pytania od Gdańszczanki z nie za dlugim stażem 1. Jakieś opinie na temat dr Czupryńskiej? (do niej trafiłam dość przypadkowo i zastanawiam się, czy zostać, czy zmykać) 2. Gdzie przyjmuje dr Ratnicka - w ramach NFZ i prywatnie? Czy pracuje w jakims szpitalu (w razie pożniejszego prowadzenia ciąży i porodu)? Pozdrawiam Odpowiedz Link
agula652 Re: Gdańsk 08.02.08, 15:08 DR.Olszewska- dziewczyny ostrzegam przed nią. Byłam jej pacjentką przez 3 lata, ale dopiero teraz gdy zaszłam w ciążę i pojawiły się komplikacje, otworzyłam oczy.Zamieniłam ją na świetnego specjalistę dr. Świątkowskiego. Dziewczyny nie dajcie sobie robić u niej zabiegu usuwania nadżerki. Dzine ale wykrywa ją prawie u każdej swojej pacjentki i od razu proponuje drogi zabieg, jako ostatnią deskę ratunku. Tego zabiegu nie robi się jeśli wcześniej nie rodziłaś, ale ja nie byłam tego świadomai poddałam się jemu i to był błąd. Odpowiedz Link
annalalik Gdańsk, ul. Podbielańska, Lekarze Ginekolodzy 14.02.08, 18:15 Gdańsk, ul. Podbielańska, Lekarze Ginekolodzy AUTOR: mequeq_ann 14.02.08, 14:44 Witam, Prosze o pomoc w wyborze lekarza ginekologa z w/w wymienionej poradni. Czy znacie dobrego, konkretnego lekarza (do tej pory bylam u kobiety, jednak jezeli bedzie dobry to moze byc mezczyzna). Prosze o porade. Dziekuje Odpowiedz Link