28.10.04, 17:26
Najlepszym ginekologiem jest dr Strzyż. Pracuje w szpitalu w Chrzanowie ale
przyjmuje również w gabinecie prywatnym w Trzebini. Prawdziwy fachowiec.
Gorąco polecam.
    • v.erte Re: Chrzanów 10.12.04, 23:16
      Bardzo mało głosów... Któremu wierzyć? Ja mieszkam w chrzanowie od niedawna...
      a do gin jeżdźę aż do Oświęcimia. moja pani doktor ma usg i sama robi cytologię
      i jest kochana...
      Pozdrawiam chrzanowianki.
      • libby Re: Chrzanów 12.12.04, 21:36
        a niektóre głosy na ty forum przypominają swoją precyzją w podaniu dni, godzin
        i miejsca praktyki, reklamy samych zainteresowanych lekarzy, czyż nie ???
        • rozia1 Re: Chrzanów 13.12.04, 21:29
          Ja polecam dr Okolskiego, ktory co prawda pracuje w szpitalu w Jaworznie, ale
          przyjmuje rowniez w Chrzanowie w przychodni przy Broniewskiego.
          Prowadzil mi ciaze, w ktora zaszlam po monitoringu u niego.Mozna z nim pogadac
          wlasciwie o wszystkim- umawia sie na porod.
          Co do dr Barylki- zdecydowanie nie polecam, ale to temat na osobny post.
          Pozdrawiam
          • aniutka_77 Re: Chrzanów 10.08.07, 11:43
            rozia1 napisała:

> Ja polecam dr Okolskiego, ktory co prawda pracuje w szpitalu w
            Jaworznie, ale
            > przyjmuje rowniez w Chrzanowie w przychodni przy Broniewskiego.
            > Prowadzil mi ciaze, w ktora zaszlam po monitoringu u niego.Mozna z
            nim pogadac
            > wlasciwie o wszystkim- umawia sie na porod.
            > Co do dr Barylki- zdecydowanie nie polecam, ale to temat na osobny
            post.
            > Pozdrawiam
            Ja chodzę właśnie do dr Baryłki i mam zgoła odmienną opinię. Zawsze
            miła, uśmiechnięta, odpowiada na każde pytanie, wysłuchuje
            wątpliwości. To już 28 tydzień ciąży i jestem bardzo zadowolona.
          • mieszkanieo Re: Chrzanów 13.10.07, 10:06
            Rozia mam nadzieje że to przeczytasz. Bardzo cie proszę napisz do mnie na maila:
            renni2006@interia.pl
            Tez się leczę u dr. Okólskiego i mam kilka pytań
          • zatopionq Re: Chrzanów 13.03.09, 16:26
            Okolskiego szczerze nie polecam. Przepisał mi tabletki antykoncepcyjne bez
            żadnych badań, po których bardzo przytyłam. Do tego nie interesowało go, że
            najbliższa ciocia (siostra mamy) zmarła na raka piersi. Stwierdził u mnie
            nadżerkę, którą usunął. Podobno większości dziewczyn które do niego przychodzą
            tak mówi. Mojej koleżance powiedział tak samo, po konsultacji u innego lekarza
            okazało się, że nic takiego nie ma.
            Dowiedziałam się również, że usuwanie nadżerki u kobiet, które jeszcze nie
            rodziły może spowodować problem z zajściem w ciążę lub w ogóle to uniemożliwić.

Lekarz dobry do przepisywania środków antykoncepcyjnych - nie za daje dużo pytań
            i antykoncepcji "po"
      • basienka1983 Re: Chrzanów 04.02.05, 12:29
        v.erte mam prosbe prosze podaj mi adres tej dr.z Oswiecimia!!
        • dominika1508 Re: Chrzanów 20.10.08, 15:59
          cze, v.erte podała ci ten adres,? bo tesh byl chciala do tej p.gin
          chodzic.
      • agab3388 Re: Dr Halemba 24.08.05, 20:57
        proszę o opinie
    • kmjz Re: Chrzanów 12.01.05, 15:36
      Dr Barbara Szelc. Nie tylko bardzo miła, ale też bada delikatnie i naprawdę zna
      się na rzeczy. Wszystko wytłumaczy, jeśli ma się jakieś pytania czy wątpliwości
      zawsze wyjaśni. Z tego co wiem chodzi do niej szczególnie dużo młodych
      dziewczyn.
      Przyjmuje w Chrzanowie naprzeciwko starego LO (prywatnie) i też w przychodni w
      Trzebini. Naprawde gorąco ją polecam
      • ulka13 Re: Chrzanów 10.02.05, 13:01
        Pani doktor Ewa Warzecha - kompetentna, miła, - polecam
        • kapcius Re: Chrzanów 14.02.05, 11:19
          Nie miałam przyjemności osobiście poznac tej pani Warzechy ale leżąc w szpitalu w Chrzanowie nasłuchałam sie o niej strasznych rzeczy a jej kompetencja ponoć jest taka ze tamtym roku przez nią zmarło dziecko!! Reszta lekarzy pracujących w szpitalu jest w porządku..
      • madlena24 Re: Chrzanów 16.02.05, 17:07
        Prywatnie ta pani doktor jest dosyc droga, w ktorej przychodni w trzebini
        przyjmuje? Czy mozna sie tam umowic na wizyte jesli jest sie z chrzanowa i czy
        to nic nie kosztuje? pozdrawiam.
        • ulka13 Re: Chrzanów 17.02.05, 13:33
          Z tego co wiem p. Warzecha nie przyjmuje w przychodni w Trzebini, chyba że się
          mylę. Mogę podać ci na priv nr telefonu do gabinetu prywatnego /jeśli chcesz/ i
          tam mślę że dowiesz się wszystkiego. A czy jest droga? Ok. 40 zł. za wizytę.
          • madlena24 Re: Chrzanów 17.02.05, 21:07
            Chodzilo mi o p. Szelc a nie p. Warzeche - male niezrozumienie smile wiec ponawiam
            pytanko i pozdrawiam smile
            • mimina Re: Chrzanów 22.02.05, 13:19
              MAdalena jeśli chodzi o p. Szelc.....byłam u niej raz i nie chcę więcej. Bradzo niemiła, nie udzieliła mi żadnych infromacji, musiałam się dopytywać,nie zbadała mi piersi, nie zrobiła cytologii.... nic. A, że miałąm zaburzenia okresu, spytałam czy to może miec związek z tarczycą, na która moja mam choruje i miałą podobne problemy, a wiem ze to moze byc dziedzicze. On odpowiedziołą mi, że skoro sasiadka ma raka, to nie znaczy, że ja też mam mieć.
              Choć mysle, ze mama a sąsiadka to znacząca różnica. Pielegniarka które dawała mi zalecone przez p. szelc zastrzyki i jedncozesnie moja ciotka bardzo gorącą mi Szelcową NIE POLECAŁA. Powiedziłą, żebym zawijała nogi i ganła do innego lekarza, byle nie do nie.

Niestety moja kuzynka bedąc w ciaży wylądowała przerażona i zastraszona przez Szelcową na patologi. I na obchodzi w szpitalu lekarz zapytał "co za głupi lekarz tu panią skierował skoro wszytko jest ok?" On na to , że pani Szelc....lekarzowi zbladła mina bo ten PAN ginekolog był mężem pani Szelc.!!!!!!!!!! TAk tak...dobrało się małżeństwo ginekologów....
              • madlena24 Re: Chrzanów 23.02.05, 14:32
                Eh.. no to mi odradzilas smile Ja sie wlasnie od dluzszego czasu wybieram... i
                zastanawiam sie czy ktorys lekarz w Chrzanowie jest na prawde godny
                polecenia ;/ Wczesniej chodzilam do dr. Okolskiego (ktory przyjmuje w
                Chrzanowie w przychodni na polnocy) ale on rowniez nie wykazuje sie wieksza
                kompetencja, wystarczy sam fakt ze przepisuje pigulki bez zadnych badan...
                pozatym niezbyt jest skory do udzielania informacji. Mam nadzieje ze moze ktos
                jednak zna takiego lekarza faktycznie do rzeczy smile Pozdrawiam!!
              • misiek.fajny Re: Chrzanów 26.05.08, 21:14
                mimina napisała:

> MAdalena jeśli chodzi o p. Szelc.....byłam u niej raz i nie chcę więcej. Bradzo
                > niemiła, nie udzieliła mi żadnych infromacji, musiałam się dopytywać,nie zbada
                > ła mi piersi, nie zrobiła cytologii.... nic. A, że miałąm zaburzenia okresu, sp
                > ytałam czy to może miec związek z tarczycą, na która moja mam choruje i miałą p
                > odobne problemy, a wiem ze to moze byc dziedzicze. On odpowiedziołą mi, że skor
                > o sasiadka ma raka, to nie znaczy, że ja też mam mieć.
                > Choć mysle, ze mama a sąsiadka to znacząca różnica. Pielegniarka które dawała m
                > i zalecone przez p. szelc zastrzyki i jedncozesnie moja ciotka bardzo gorącą mi
                > Szelcową NIE POLECAŁA. Powiedziłą, żebym zawijała nogi i ganła do innego lekar
                > za, byle nie do nie.
                >
                > Niestety moja kuzynka bedąc w ciaży wylądowała przerażona i zastraszona przez S
                > zelcową na patologi. I na obchodzi w szpitalu lekarz zapytał "co za głupi lekar
                > z tu panią skierował skoro wszytko jest ok?" On na to , że pani Szelc....lekarz
                > owi zbladła mina bo ten PAN ginekolog był mężem pani Szelc.!!!!!!!!!! TAk tak..
                > .dobrało się małżeństwo ginekologów.

Odwiedziłam już kilku ginekologów w moim życiu...w tym wyżej wymienionych
                dr.Gajde,dr.Okólskiego.Niedawno byłam u Pani Szelc...powiem tak...jest jedyną z
                pośród wszystkich poprzednich która podjęła ze mną półgodzinną rozmowe na temat
                moich dolegliwości.Przeprowadziła cały szereg pytań.Dużo wyjaśniła,dużo zasiała
                wątpliwości,ale mam nadzieje,ze tylko po to,aby ustrzec mnie przed ponownymi
                infekcjami.Ostatnio jest moda na wysyłanie leczenia nadżerek-ja jej nie mam,ale
                zdażył mi się lekarz,który chciał mnie zaciągnąć na zabieg,skonsultowałam to z
                dr.Szelc i okazało się ,ze jej nie mam!Tutaj daje plus za wiarygodność.Niestety
                nie zleciła żadnych badań.
          • mik-ka Re: Chrzanów 03.12.07, 14:36
            według mnie najlepszym gin.jest Nowak ma bardzo fajne podejście do
            pacjentki jest kompetentny i zawsze mozna na niego liczyc odpowiada
            na kazde pytanie i jest wogóle super nigdy bym nie poszła do innego
            gin.bardzo polecam
            • monikuca Re: Chrzanów 07.05.08, 12:23
              by lam wczoraj u dr nowaka nie polecam
            • m_aja Re: Chrzanów 17.05.08, 22:57
              Zgadzam się z mik-ka. Rzeczowy, kompetentny, udziela wyczerpujących odpowiedzi. Delikatny, uprzejmy. Również polecam.
      • slodka_szarlotka Re: Chrzanów 14.02.06, 22:40
        kmjz napisała:

> Dr Barbara Szelc. Nie tylko bardzo miła, ale też bada delikatnie i naprawdę
        zna
        > się na rzeczy. Wszystko wytłumaczy, jeśli ma się jakieś pytania czy
        wątpliwości
        > zawsze wyjaśni. Z tego co wiem chodzi do niej szczególnie dużo młodych
        > dziewczyn.
        > Przyjmuje w Chrzanowie naprzeciwko starego LO (prywatnie) i też w przychodni w
        > Trzebini. Naprawde gorąco ją polecam

Wizyta u niej przychodni jest koszmarem, tragedia
    • mucta dr Marek Strzyż 26.02.05, 19:29
      Zgadzam się z autorką tematu. Bardzo miły, delikatny i rzeczowy lekarz (bywam w
      Jego prywatnym gabinecie w Trzebini). Nie zamienię Go na innegosmile
    • agata23michal Re: Chrzanów 08.03.05, 14:19
      Dobrze, że jest chociaż ktoś, komu Strzyż nie podpadł. Nie wspominam go dobrze.
      Mam nadzieję, że inne cięzarne a w przyszłości rodzace nie trafią na dyżur
      wyżej wymienionego pana. co prawda jest to tylko moja skromna opinia wobec jego
      osoby ale z pewnością nie jedyna. Z pozdrowieniami Agata
      • sodaaa1 Re: Chrzanów 21.03.05, 16:51
        Z daleka od dr Gajdy, z całego serca odradzam, gościu powinien pracować w
        zakładach mięsnych, albo być pacjentem oddziału PSYCHIATRYCZNEGO a nie jako
        lekarz i to w szpitalu.
        Generalnie, to proszę omijać dużym łukiem lekarzy z chrzanowskiego szpitala, u
        nich nic się nie liczy tylko PORÓD NATURALNY ZA WSZELKĄ CENĘ ,nawet za cenę
        zdrowia dziecka, tak było w moim przypadku. Totalne ŚREDNIOWIECZE. To nic, że
        poród trwa 2 dni, to nic, że dziecko jest niedotlenione i spada mu tętno , to
        nic , że w końcu sam poród jest prawie dwa tygodnie po terminie. To wszystko
        nic.Polecam Oświęcim, Kraków, tylko nie Chrzanów.To Wy możecie wybierać.
        • awalia Re: Chrzanów 17.01.07, 10:27
          czy mogła byś mi podać jakiegoś dobrego ginekologa w oświęcimiu lub krakowie ja
          siedem lat temu chodziłam do krakowa do doktora wojtysia a potem przed samym
          porodem sie przeniosłam do strzyża do chrzanowa.teraz jestem drugi raz w ciąży i
          niewiem gdzie mam iść
        • aniutka_77 Re: Chrzanów 10.08.07, 11:48
          Ja byłam u dr Gajdy na położniczym USG. Cierpliwie pokazywał, gdzie
          główka, serce, rączki, paluszki, nóżki itp. Z uśmiechem wydrukował
          zdjęcia maleństwa. Uprzejmy. Dwa razy skorzystałam z wizyty u niego
          i nie zauważyłam objawów chamstwa. Być może trafiłam na jego dobry
          dzień.
    • dgwn Re: Chrzanów 27.07.05, 07:33
      A co myślicie o pani Zaniweskiej?
      • sirka Re: Chrzanów 05.08.05, 09:12
        Niestety nie znam tej lekarki.
        Moja ciąża prowadzona była początkowo przez dr. Okólskiego - którego szczerze
        nie polecam,ze względu na całkowita ignorancję, brak kompetencji w momencie
        pojawienia się jakichkolwiek problemów z ciążą, przepisywanie leków
        przypadkowych ( na mnie padły zastrzyki hormonalne ), przeniosłam się do dr.
        Strzyża i było naprawdę miło, miałam zaplanowaną cesarkę, którą sam
        przeprowadził, ale nie czaruję się że byłoby tak miło gdybym nie chodziła do
        niego prywatnie (70zł za wizytę 2 lata temu).W szpitalu w Chrzanowie widać było
        wyraźnie która dziewczyna była czyją pacjentką, te które nie chodziły prywatnie
        mogły nie rodzić 3 tyg. po terminie i nikt się tym nie interesował.
        Dr. Gajda - beszczelny, niemiły, cham po prostu
        Dr. Baryłka - miła, jako jedyna oprócz mojego lekarza zainteresowała się tym że
        źle się goi mi rana po cięciu, oprócz tego trudno stwierdzić że to jej wada,
        ale dziewczyny chodzące do niej prywatnie nie mogły liczyć na szczególne
        traktowanie.
        Dr. Warzecha - rzeźniczka, potwierdzam przez nią zmarło dziecko z
        niedotlenienia, gdyż nie podjęła decyzji o cesarce odpowiednio wcześnie
        Dr. Bojar - interesował się tylko swoimi pacjentkami... jak wszyscy

Innych nazwisk nie pamiętam

mimo powyższego udało mi się urodzić w Chrzanowie zdrową cudną dziewczynkę i
        mam nadzieję ze będzie tak z drugim planowanym dzidziusiem

pozdrawiam
        Ania
        • aniutka_77 Re: Chrzanów 10.08.07, 11:53
          sirka napisała:
          > Dr. Baryłka - miła, jako jedyna oprócz mojego lekarza
          zainteresowała się tym że
          >
          > źle się goi mi rana po cięciu, oprócz tego trudno stwierdzić że to
          jej wada,
          > ale dziewczyny chodzące do niej prywatnie nie mogły liczyć na
          szczególne
          > traktowanie.

> Innych nazwisk nie pamiętam
          >
          > mimo powyższego udało mi się urodzić w Chrzanowie zdrową cudną
          dziewczynkę i
          > mam nadzieję ze będzie tak z drugim planowanym dzidziusiem
          >
          > pozdrawiam
          > Ania

Dr Baryłka prowadzi moją ciążę. Jest bardzo miła, kompetentna.
          Jestem zadowolona. Nie zdarzyło się, żeby zbyła milczeniem choćby
          jedno moje pytanie. Zawsze w jasny i rzeczowy sposób rozwiewa moje
          watpliwości. Polecam.
          • monikuca Re: Chrzanów 07.05.08, 12:27
            a ile bierze za wizyte
    • kamilabr Re: Chrzanów 10.08.05, 08:28
      Ja chodze do przychodni do Lemparta, raz w zyciu bylam u hanny Slusarczyk-
      Bromboszcz. To bylo bardzo dawno i jedyne co pamietam, to to, ze podczas mojej
      wizyty palila papierosa i jako dziewice badala mnie bez zelu nawilzajacego uncertain
      Kiedys bedac w poczekalni w przychodni na Pilsudskiego, nie mialam terminu,
      mialam isc do dr Sołtyka, ale po tym co uslyszalam w poczekalni o nim od innych
      kobiet, stwierdzilam, ze albo ide do Lemparta, albo do nikogo! Sołtyk przyjmuje
      tez na Oswiecimskiej prywatnie, pracowal w Diabecie, ale wyrzucili go, bo kazda
      pacjentka z niego rezygnowala i w konsekwencji nie mial praktycznie zadnych
      pacjentek, wiec go zwolnili. W poczekalni byly dwie dziewczyny, obydwie
      opowiadaly, ze byly u Soltyka i stwierdzil u nich nadzerke, ktora trzeba
      wypalac w jego gabinecie za 200 zl. Skonsultowaly to z innym lekarzem i nie
      mialy zadnej nadzerki!!! Podobno jest tez niemily i nieprzyjemny, ale to
      wszystko mowie z tego co uslyszalam - sama nie mialam odwagi do niego potem isc.
      Lempart... Generalnie ok, uwazam, ze to jest dobry lekarz, ale np. mam
      przewlekly stan zapalny, a on twierdzi, ze to musi byc inna przyczyna tego i
      zamiast badania na posiew, ktore sie powinno zrobic w takiej sytuuacji (3
      infekcja w ciagu 6 miesiecy), ignorując to co JA mowie, kiedy wiem, ze to znowu
      infekcja, on uwaza, ze 4 raz to juz jest niemozliwe i to musi byc zwiazane z
      plamieniem, wiec daje mi tabletki przeciwkrwotoczne. Poza tym nigdy nie mowil
      mi, ze przy braniu tabletek powinna byc jakas przerwa, ze trzeba zrobic badanie
      na proby watrobowe, moje pękające naczynka po tabletkach zignorowal... Mimo
      tego, jest chyba najlepszym lekarzem z wszystkich mi znanych, pracujacych w
      chrzanowie, w kazdym razie zamierzam go w przyszlosci zmienic.
    • agab3388 Re: Dr Halemba 24.08.05, 20:58
      proszę o opinie
      • mimina Re: Dr Halemba 26.08.05, 10:04
        To ordynator ginekologii w chrzanowskim szpitalui. Niestety znam go osobi.ście,
        ale opinie o nim nie są zbyt dobrecrying niestety. W ogóle w naszych okolicach
        trudno spotkać dobrego ginekologa sad

A propos szpitala. W neidzielu koleżanka urodziłą córkę w chrzanowskim
        szpitalu - 14 dni po terminie miała cesarkę. Czy aby to nie za długo te 14
        dni???

A może ktoś zna dr. Duszę?
        • mmimm Re: Dr Halemba 05.09.05, 10:47
          Halemba nie jest ordynatorem, tylko jego zastępcą.Nie polecam gościa, nawet jak
          będziecie chodzić prywatnie i kabzą napełniać mu kieszenie to nie liczcie że
          jak będziecie w szpitalu to Was zauważy. Będzie udawał, że Was nie zna. Ja tak
          miałam.Co do innych lekarzy, to jak ktoś wcześniej zauważył uciekać od Gajdy
          CHAM to mało powiedziane.Polecam natomiast Lemparta, który przyjmuje w poradni
          K. Spoko gość, mnie kierował na badania kontrolne jak brałam tabl. antykon.Ale
          w Chrzanowie nie ma w czym wybierać, jeśli chodzi o fachowców.
          • aka775 prośba 02.11.05, 20:45
            wtam
            Mieszkam w Chrzanowie od niedawna mam prośbę czy mogłaby mi któraś z was
            polecic dobrego ginekologa najlepiej kobiete??
            • aniutka_77 Re: prośba 10.08.07, 11:55
              Zdecydowanie dr Baryłka. Delikatna, miła, uśmiechnięta, odpowiada na
              każde pytanie. Kompetentna. Dokładnie prowadzi moją ciążę. Polecam.
    • annalalik Re: Chrzanów 08.01.06, 19:23
      CYTAT:

mika77ka 07.01.06, 18:18 + odpowiedz

Dziewczyny, chciałabym zapytać o dr Strzyża. Chodzę do niego prywatnie,
      jestem zadowolona. Ale chodzi mi o to czy wiecie, czy można się z nim umówić
      na cesarkę i ile ewentualnie bierze. Nie myślcie sobie, że jestem wygodna ale
      pierwsze rozwiązanie miałam z komplikacjami i zakończyło się cc, więc teraz
      nieprzyjemności chciałabym ominąć i mieć wszystko zaplanowane. Nie wiem
      jednak jakie podejście do tego ma dr Strzyż. Pomóżcie, proszę.
      • tori86 Re: Chrzanów 10.02.06, 23:59
        a jak jest z ginekologami w Diabecie??
        • aniutka_77 Re: Chrzanów 10.08.07, 11:57
          Teraz jest jeden ginekolog w Diabecie. Jestem w ciąży i gdybym
          chiała korzystać z należących mi się darmowych wizyt musiałabym
          czekać 2 miesiące na wolny termin. Dziękuję bardzo. Zaleca sie by
          wizyty odbywały się co 4 - 3 tygodnie, a pod koniec ciąży co 2 - 1
          tydzień.
      • awalia Re: Chrzanów 17.01.07, 10:55
        annalalik napisała:
        CZeść mam pytanie chodzisz do Strzyża prywatnie czy on teraz posiada aparat usg
        w gabinecie i jak często masz takie badanie.ja do niego chodziłam 7 lat temu
        przed samym rozwiązanienm i on mi robił cesarke ale wcześniej musiałam załatwić
        sobie zaświadczenie od ortopedy że niemoge rodzić siłami natury.Po porodzie
        cienciem cesarskim byłam u ortopedy poniewarz sama ciąża miała namnie taki wpływ
        ze popuszczały mi wiązadła i traciłam czucie w nogach i ortopeda mi powiedział
        że gdybym rodziła siłami natury wylondowałabym na wuzku!!!jeśli masz jakieś
        wonpliwości dziewczyno to zrub wszystko by załatwić cesarke!!!ja sie niepoddałam
        bo inni lekarze nawet pod uwage niebrali sił natury oczywiście ci z krakowa,i
        dlatego sie niepoddałam,ja byłam dzieckiem kture moja mama miała rodzić cesarkom
        a rodziła normalnie i położna uszkodziła mi biodro w szpitalu spędziłam całe
        dzieciństwo bo 16 lat sie męczyłam.oszczędź tego swojemu dziecku i sobie.
        >
        >
        > mika77ka 07.01.06, 18:18 + odpowiedz
        >
        > Dziewczyny, chciałabym zapytać o dr Strzyża. Chodzę do niego prywatnie,
        > jestem zadowolona. Ale chodzi mi o to czy wiecie, czy można się z nim umówić
        > na cesarkę i ile ewentualnie bierze. Nie myślcie sobie, że jestem wygodna ale
        > pierwsze rozwiązanie miałam z komplikacjami i zakończyło się cc, więc teraz
        > nieprzyjemności chciałabym ominąć i mieć wszystko zaplanowane. Nie wiem
        > jednak jakie podejście do tego ma dr Strzyż. Pomóżcie, proszę.
    • ewelinka76 Re: Chrzanów 04.06.06, 09:26
      Witam
      Od kilku lat chodzę prywatnie do dr.Strzyża i jestem zadowolona ale jest dosyć drogi (70 zł). W 2004 urodziłam w Chrzanowie córeczkę przy dr. Baryłce, była bardzo miła i fachowa , w zeszłym roku rodziłam synka przy dr. Strzyżu i też było w porządku. Potwierdzam że b. złą opinią cieszą się dr Warzecha za brak kompetencji i dr Gajda za chamstwo, głupie , niestosowne komentarze. Ja na nich nie trafiłam i z pobytu w chrzanowskim szpitalu byłam bardzo zadowolona
      • aniutka_77 Re: Chrzanów 10.08.07, 11:59
        W pełni przychylam się do dobrej opinii o dr Baryłce. Prowadzi moją
        ciążę. Jest na prawdę kompetentna i odpowiada na pytania,a nie zbywa
        je milczeniem bądź półsłówkami. Poza tym miła i delikatna.
    • anettus Re: Chrzanów 28.06.07, 09:43
      Dziewczyny czy któras mogła by mi napisac coś o dr. Baryłce, prowadze u niej
      ciaże i sama nie wiem co o niej mysleć. Bardzo proszę o szczere odpowiedzi.
      Dzieki.
      • aniutka_77 Re: Chrzanów 10.08.07, 12:01
        Też prowadzi moją ciążę. Powtórzę się po raz kolejny. Jestem bardzo
        zadowolona. Odpowiada na każde moje pytanie, wysłuchuje obaw, budzi
        zaufanie.
        • misiador123 Re: Chrzanów 21.08.07, 22:22
          Gdy zaszłam w ciążę na pierwszą wizytę udałam się do doktor
          Baryłki.Zbadała mnie i powiedziała że wszystko jest ok.Na następny
          dzień zaczęłam plamić-okazało się że ciążA jest zagrożona a macica
          była tak napięta że lekarz stwierdził iż stan ten musiał trwać
          przynajmniej tydzień.Byłam wściekła na
          baryłkową bo przecież zapewniała mnie że wszystko jest ok.Zmieniłam
          lekarza i to był strzał w dziesiątkę.Dr.Strzyż jest świetnym
          fachowcem i jestem z niego bardzo zadowolona.Na szczęście ciążę
          donosiłam i mam cudownego synka smile
          • anetka755 Re: Chrzanów 10.09.07, 17:18
            Jestem pacjentką dr Gajdy i nie mogę uwierzycw to co tu o nim
            czytam. Jestem po dwóch poronieniach, aktualnie w 9 miesiącu ciaży -
            dr gajda jest mily,kompetentny,odpowiada na wszystkie moje pytania,
            częśtodzwonię do niego jak coś mnie niepokoi i nigdy mnie nie zbywa.
            Uważam go za jednego z najlepszych fachowców - nie ejst trudno
            prowadzic normalną ciążę, to potrafi każdy, a do niego chodzi
            mnóstwo kobiet z problemami -jak ja, czy moja koleżanka, ktora
            leczyła sie dwa lata u wspominanej tu pani dr Sz.i nie maiła
            jajeczkowania, a po poł roku leczenia u dr Gajdy jest w ciaży!
            Uważam, ze lekarza powinno cenic sie za fachowość i wiedzę, a nie za
            wdzięczenie się do pacjentek!
    • kicus121 Re: Chrzanów 28.11.07, 16:21
      szczerze to jwst najgorszy lekarz w powiecie przez niego miałam same
      problemy z zajsciem w ciaze a okazało sie w klinice ze to maly
      problem to ja mu nie ufam
      • marylka333 Re: Chrzanów 07.12.07, 14:29
        Tez nie moge uwierzyc w opinie na temat dr Gajdy. Jestem z niego
        bardzo zadowolona, jest kompetentny, fachowy i chetnie odpowiada na
        wszelkie pytania.
        Wiem, bo mialam juz rozne przejscia z ginekologami i dlatego od
        czasu do czasu konsultuje sie u innego lekarza. Poza tym srodki
        przepisywane przez niego po prostu pomagaja!
        Przy tym nie jest drogi.
        Polecilam go 2 moim kolezankom i tez sa z niego zadowolone. O
        zadowoleniu moze rowniez swiadczyc ilosc pacjentnek czekajacych na
        wizyte u niego.
        Moze sie tak zmienilsmile, a moze jest wiecej Gajdów w Chrzanowie. Ja
        trafilam na tego godnego polecenia.
    • kebe1988 Najwieksza wyszukiwarka i ranking lekarzy w POLSCE 17.12.07, 13:24
      Witam.

Zapraszam wszystkich na nowo otwartą wyszukiwarkę i ranking lekarzy!

Arrow --->>> www.znanylekarz.pl <<<----

Zapraszamy do wypowiadania się i oceniania swoich lekarzy.
      Jeśli go nie ma w łatwy sposób można go dodać i pozwolić ocenić innym.
      Dzięki temu inne osoby w bardzo łatwy i szybki sposób będą mogły znaleść
      informacje na temat swojego ulubionego lekarza!

Pozdrawiam KeBe
    • dominika1508 Re: Chrzanów 20.10.08, 15:57
      a podaj adres tego gin. Ta pani gin. pracuje publicznie czy
      prywatnie,? Bo właśnie wybieram dopiero i chce byc pewna ze wybiore
      najlepszą (bo faceta gin. nie chce. Dzieki z góry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka