Dodaj do ulubionych

i znowu ta netykieta na Modzie ....

18.12.06, 23:03
czy naprawde nie jestescie w stanie zabanowac roznych paryzanek i khakich?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=54086042&a=54169320
Obserwuj wątek
    • zettrzy Re: i znowu ta netykieta na Modzie .... 18.12.06, 23:08
      jest tam jeszcze pare swiezych wpisow, khaki uzywa nika zielonakalina

(zapomniala zmienic swojego unikalnego slownictwa, dlatego wiem ze to khaki)
    • papryczka_ag Re: i znowu ta netykieta na Modzie .... 19.12.06, 11:32
      Zettrzy - nie spiesz się tak z oskarżaniem khaki, bo możesz się bardzo pomylić.
      I moim zdaniem zresztą - mylisz się.
      Ponadto pamiętaj o tym, że też jesteś osoba kontrowersyjną. Nie wymagaj bana
      dla osób, które czasem zachowują się tak samo jak Ty.

Następnym razem zgłaszaj posty tego typu mailem. Reaguję na każde info tego
      typu.
      • Gość: marcin-milcjant Re: i znowu ta netykieta na Modzie .... IP: *.range86-137.btcentralplus.com 19.12.06, 20:04
        > I moim zdaniem zresztą - mylisz się.

a moim wcale nie.

Ponadto pamiętaj o tym, że też jesteś adminka kontrowersyjną. Nie wymagaj by
        traktowaly powaznie twoje pouczenia, kiedy sama w swoich postach lamiesz czesto
        netykiete i wycinasz na zyczenia znajomych osob.
        • b.pascal Re: i znowu ta netykieta na Modzie .... 19.12.06, 20:37
          Gość portalu: marcin-milcjant napisał(a):

> > I moim zdaniem zresztą - mylisz się.
          >
          > a moim wcale nie.

I w przypadku braku dowodów każde z Was może pozostać przy swoje opinii. ;)
          • Gość: marcin-milicjant Re: i znowu ta netykieta na Modzie .... IP: *.range86-137.btcentralplus.com 19.12.06, 22:20
            czemu pascal udajesz glupa? przeciez wiesz, ze papryczka dysponuje wiedza na
            temat ip. uzyszkodnikow forum, na ktorym moderuje, wiec nie ma duzego problemu
            z okresleniem pod jakimi nickami pacynkuje khaki na Modzie. jesli
            twierdzi,ze "jej zdaniem" to widac od razu, ze ona tez udaje glupa. zreszta
            niepotrzebnie. wyjatkowo chamski styl khaki3 i specyficzna interpunkcja jest
            nie do podrobienia. "od siebie nie mozna uciec" - jak twierdzi olsen:)
            • khaki3 Re: i znowu ta netykieta na Modzie .... 19.12.06, 22:38
              Mary Kate czy Ashley Olsen? ktora z nich tak twierdzi?
              • Gość: marcin-milicjant Re: i znowu ta netykieta na Modzie .... IP: *.range86-137.btcentralplus.com 19.12.06, 23:14
                o:) jaki subtelny post. admini widac dali po lapkach:)
                • khaki3 No to dowiem sie czy Mary Kate czy Ashley? 19.12.06, 23:24
                  Czy bedziesz udawac,ze nie widzisz pytania i zaczniesz inny temat tylko po
                  to,zeby zakryc swoja totalna wtope? A o moje raczki sie nie martw. o swoje lapy
                  powinnas;)
                  • Gość: marcin-milicjant Re: No to dowiem sie czy Mary Kate czy Ashley? IP: *.range86-137.btcentralplus.com 19.12.06, 23:53
                    "wtopa" i "lapy" - na dlugo tej subtelnosci nie starczylo. jeszcze ze dwa posty
                    i wedle wszelkich zasad znowu zaczna sie wyzwiska od "szmat" i wypracowania na
                    temat "skrobanek".

oczywiscie przy pelnej akceptacji adminow:P

ps.
                    a na pytanie zgodne z tematem watku lepiej zapytaj adminow. nie omieszkaja ci
                    potwierdzic co tylko zechcesz. jak zawsze. przy okazji przypominam o obiecanych
                    screenach.
                    • khaki3 Re: No to dowiem sie czy Mary Kate czy Ashley? 19.12.06, 23:57
                      ""od siebie nie mozna uciec" - jak twierdzi olsen:)"
                      to ty pisalas wiec ciebie pytam. nie wiem dlaczego za twoje wpisy ma odpowiadac
                      administracja? czy dowiem sie,ktora Olsen powiedziala,ze "Od siebie nie mozna
                      uciec"? Czy to pytanie jest zbyt trudne?
                      • Gość: marcin-milicjant screen against olsen IP: *.range86-137.btcentralplus.com 20.12.06, 00:03
                        nie trudniejsze jak sadze niz przyslanie raz obiecanego screena...
                        • khaki3 jednak nie dostane odpowiedzi. 20.12.06, 00:06
                          nic nowego, w koncu za kazdym razem jak cie przylapano na jakiejs mega wtopie
                          wykrecalas sie od odpowiedzi. to tylko potwierdza moje przypuszczenia. i sklania
                          mnie do totalnego zlewania twojej osoby.

wesolych swiat, pewnie samotnie je spedzisz badz na forum ale jakos to mnie nie
                          martwi. 6 stycznia bede miala jedno wolne miejsce przy stole jak obyczaj
                          nakazuje, wiec jesli bedziesz w poblizu mozesz wpasc. choc raz poczujesz co to
                          sa rodzinne i szczesliwe swieta. znaj moja dobroc.
                          • Gość: maricn-milicjant dostane screena -dostaniesz odp. IP: *.range86-137.btcentralplus.com 20.12.06, 00:13
                            co do reszty - sprawdzily sie moje prognozy co do poziomu na jaki khaki3
                            skazana jest sie stoczyc w wymianie wiecej niz 2 postow. niestety - "nikt od
                            siebie nie ucieknie", jak madrze powiedzial(a?) olsen:)
                            • khaki3 Targowac sie nie mam zamiaru 20.12.06, 00:17
                              wpadlas po uszy i sie osmieszylas. nie przyznasz sie do bledu,ze najzwyczajniej
                              w swiecie dodalas za duzo literek w nicku i wyszlo jak wyszlo. ty oczywiscie
                              musisz brnac w swoje wtopy dalej i dalej. uwazaj,zebys sie nie utopila bo
                              niewielu ludzi ( moze nawet zaden czlowiek ) bedzie chcialo cie wyciagac za uszy.
                              zaproszenie na wigilie nadal aktualne, w koncu trzeba sie litowac nad
                              biedniejszymi. wiec sie lituje.
                              • Gość: marcin-milicjant Re: Targowac sie nie mam zamiaru IP: *.range86-137.btcentralplus.com 20.12.06, 00:24
                                wpadlas po uszy i sie osmieszylas. nie przyznasz sie do bledu,ze najzwyczajniej
                                > w swiecie dodalas za duzo literek w nicku

tak sie dobrze bawie, ze nie wiem czy powinnam ci to wyznac, ale... nie. ty
                                zwyczjanie nie zrozumialas aluzji do pewnego serialu. mniejsza oto. rozumiem,
                                ze screena i tak sie nie doczekam chocbys wykryla
                                najwieksze "osmieszenie", "wtope" czy zlapala mnie za "lape":P z ciekawosci
                                tylko zapytam; admini ci zabronili, czy nie wiesz jak zrobic screena?
                                • khaki3 Re: Targowac sie nie mam zamiaru 20.12.06, 00:27
                                  ciekawosc to pierwszy stopien do piekla. a teraz wybacz,ze cie opuszcze ale
                                  znalazlam ciekawsze forum do czytania i bardzo przydatne. wiec znajdz sobie
                                  teraz inna ofiare twoich atakow.

zaproszenie na wigilijna wieczerze aktualne. wesolych swiat freequ;)
                                  • Gość: marcin-milicjant no jesli spelnienie obietnicy IP: *.range86-137.btcentralplus.com 20.12.06, 00:33
                                    wydaje ci sie atakiem, to szybko uciekaj. moze zdolasz uciec przed
                                    swiadomoscia, ze to ty sie osmieszylas robiac z geby cholewe...
                                    • khaki3 i po co przekracasz fakty? 20.12.06, 00:46
                                      uczepilas sie jak rzep psiego ogona i nie odpuscisz.odkrecasz kota ogonem choc
                                      to nic nowego. kobito czy ty myslisz,ze twoje zachciewajki sa najwazniejsze na
                                      swiecie? nie jestes pepkiem mojego swiata. twoje zachciewajki znacza dla mnie
                                      tyle co nic albo i mniej. wiec uswiadom sobie,ze wszelkie twoje ataki na mnie i
                                      wszelkie dogryzanie mi i obrazanie mnie nie rani, nie robi przykrosci i pojmij
                                      to wreszcie. chcesz to mozesz mnie nawet zwyzywac od najgorszych choc nie raz to
                                      robilas, nie interesuje mnie to! ja jestem na tyle ludzka,ze potrafie to
                                      odpuscic chocby z okazji Swiat BN. widze,ze ty nie mozesz nawet w tak waznym
                                      czasie jak post przedswiateczny powstrzymac sie od chamstwa. twoja sprawa,
                                      widocznie jestes nieszczesliwa w zyciu,ze nie potrafisz choc odrobiny dobroci z
                                      siebie wykrzesac. zyj sobie jak chcesz. nie mam zamiaru wiecej z toba dyskutowac.

ja ci zyczylam wesolych swiat ty nawet na tak zwykly ludzki odruch nie jestes w
                                      stanie sie wysilic. i zajmij sie swoja belka w oku pozniej interesuj sie zdzblem
                                      u blizniego.
                                      • Gość: marcin-milicjant i po co przekracasz fakty? IP: *.range86-137.btcentralplus.com 20.12.06, 00:51
                                        alez ja tylko chce bys wyslala screena. (sama obiecalas) a
                                        ty "swieta", "chamstwo", ataki" i "dobroc" na okrase:). nie wolno ci przyslac,
                                        albo nie umiesz - trudno rozumiem. ale po co sie tak rozpisywac, zwlaszcza po
                                        tym jak obiecalas odejsc na inne forum?
                          • genoveva Ja tylko w kwestii obyczajów 20.12.06, 09:48
                            khaki3 napisała:

> 6 stycznia bede miala jedno wolne miejsce przy stole jak obyczaj
                            > nakazuje, wiec jesli bedziesz w poblizu mozesz wpasc. choc raz poczujesz co to
                            > sa rodzinne i szczesliwe swieta. znaj moja dobroc.

A cóż to za obyczaj nakazuje pozostawienie wolnego miejsca przy stole w święto
                            Trzech Króli ? Słyszałam o święceniu kredy, ziół, nawet biżuterii, o
                            kolędnikach w papierowych koronach, o wyborach króla migdałowego, ale tym
                            obyczaju pierwsze słyszę. To jakaś lokalna tradycja ?
                            • papryczka_ag Re: Ja tylko w kwestii obyczajów 20.12.06, 10:43
                              Twoim zdaniem wszyscy są katolikami? Bo tak się składa że 6 stycznia jest Boże
                              Narodzenie.
                              • genoveva Re: Ja tylko w kwestii obyczajów 20.12.06, 12:54
                                papryczka_ag napisała:

> Twoim zdaniem wszyscy są katolikami?

O co, to nie. W moim odczuciu tylko połowa, druga połowa to ateiści.

> Bo tak się składa że 6 stycznia jest Boże
                                > Narodzenie.

Fakt, nie pomyślałam o tym.
                                • papryczka_ag Re: Ja tylko w kwestii obyczajów 20.12.06, 13:43
                                  :) pozdrówki
                            • khaki3 Re: Ja tylko w kwestii obyczajów 20.12.06, 13:13
                              6 stycznia Prawoslawni obchodzia Wigilie Bozego narodzenia. Prawoslawni w dzien
                              Katolickiego swieta 3 kroli maja swoja Wigilie :) Oczywiscie sylwestra tez mamy
                              innej daty niz katolicy. Wg cerkwii Katolicki sylwester nie jest zakonczeniem
                              roku, tak jak dla wiekszosci ludzi na ziemi:) Ale to juz inna historia dosc
                              dluga ale i ciekawa:) Jesli bedziesz chciala sie czegos wiecej dowiedziec
                              wystarczy,ze w googlach wpiszesz Prawoslawie. Zachecam do zapoznania sie z nasza
                              religia, nie rozni sie tak bardzo od Katolickiej,ale jest naprawde ciekawa i
                              fascynujaca:)Poza Katolikami w Polsce jest jeszcze wiele innych odlamow wiary.
                              Ale czym dalej w centrum polski i na zachod to coraz mniej ludzi o tym wie. I
                              oczywiscie nie mamy ( my Praowslawni ) im tego za zle:)

Wesolych Swiat Genovevo :)
                              • Gość: maricn-milicjant Ja tylko w kwestii czepiania sie IP: *.range86-137.btcentralplus.com 20.12.06, 21:27
                                czyli "wtopienia": "ciekawa" i "fascynujaca" to wyrazy bliskoznaczne i mozne je
                                sotoswac wymienie - razem to "maslo maslane":)
                    • khaki3 slowa wtopa i lapy 20.12.06, 00:02
                      nie sa uwazane za wulgaryzmy. chyba wiesz co to lapy prawda? i chyba wiesz co
                      oznacza wtopa? czy to tez zbyt trudne pytania? poczekam,az mi odpowiesz ktora
                      Olsen powiedziala te magiczne slowa i odpuszcze sobie twoje zbdety bo i tak nic
                      ciekawego nie masz do powiedzenia. ale jak znam zycie i ciebie to z pewnoscia
                      znowu odkrecisz kota i odpowiedzi nie dostane bo przeciez strzelic taka wtope to
                      wstyd na pol forum jak nie na cale.
                      • Gość: marcin-milicjant Re: slowa wtopa i lapy IP: *.range86-137.btcentralplus.com 20.12.06, 00:08
                        bo przeciez strzelic taka wtope t
                        > o
                        > wstyd na pol forum jak nie na cale.

hehe:) przypomnialo mi sie jako to dzejms na jednym z watkow strzelal jeden
                        chamski post za drugim, a kiedy jureek zwrocil mu uwage, ze nie odpowiedzial na
                        konkretne pytanie probowal jurka zawstydzic:)
                        • james_bond007 Re: slowa wtopa i lapy 20.12.06, 01:50
                          Przypomnij mi kochanie gdzie to strzlałem chamskie posty...
            • papryczka_ag Re: i znowu ta netykieta na Modzie .... 20.12.06, 10:28
              1) Około 2 minut zajmie mi napisanie posta w "niepodrabialnym " stylu khaki.

2) Wycinam posty na życzenie znajomych osób- czyli wszystkich forumek, jeśli są
              to posty w stylu "masz mały biust" "jesteś kretynką" itd. Nie widzę w tym
              absolutnie nic złego.

3) Każdy moderator jest kontrowersyjny
              • Gość: marcin-milicjant Re: i znowu ta netykieta na Modzie .... IP: *.range86-137.btcentralplus.com 20.12.06, 20:20
                > 1) Około 2 minut zajmie mi napisanie posta w "niepodrabialnym " stylu khaki.

umiejetnosc pisania chamskich postow to watpliwy powod do dumy. a na serio: nie
                o tym, czy khaki3 w ublizaniu i personalnych atakach jest w tej chwili na
                modzie wyjatkiem, ale o tym, ze ty akurat dysponujac wiedza na temat jej ip.
                znowu udajesz glupa rzucajac "argumentem" stylu. jesli sie wypowiadasz jak
                admin - podaj argumenty jak admin. jesli prywatnie - to tylko sie
                kompromitujesz wdajac sie w przepychanki z trollem.

2) klamiesz. na wlasne oczy widzialem posty wyciete przez ciebie posty, ktore z
                biustem mialy malo wspolnego. za to duzo z khaki3 - jak ten zettrzy na temat
                czystych butow, ktory wycielas poniewaz, khaki3 nie potrafila go zripostowac
                powstrzymujac sie od wulgaryzmow. (a to tylko 1 przyklad)

3) nie kazdy moderator jest kontrowersyjny. sa tacy, ktorzy przez moderacje
                rozumieja usuwanie postow TYLKO niezgodnych z nietykieta. i sa tacu jak ty,
                ktorzy wola wdawac sie w przepychanki, sami lamia netykiete personalnymi
                wycieczkami typu: "jestes chory", wycinaja jak im zaprzyjaznione trolle
                wskazuja itp. itd.
                • papryczka_ag Re: i znowu ta netykieta na Modzie .... 21.12.06, 09:26
                  No proszę... a może w takim razie Ty podaj konkretne dowody mojej
                  niekompetencji w moderacji? Bo na razie też tylko rzucasz ogólniki. Ciekawe też
                  że to Ty masz zastrzeżenia, a nie autorki wyciętych postów.

Nie widzę żadnych skarg na siebie, poza Twoimi. Do tej pory zdarzyło się trzy
                  razy, że ktoś zapytał o wycięcie postu a po mojej odpowiedzi sprawa się
                  rozwiązała. Tak naprawdę moim zdaniem i prywatnym i moderatorskim Ty jesteś
                  trollem, a nie połowa osób o których piszesz. Twoje posty są na ogół ordynarne
                  w wyrazie i pełne złości. Biegasz po forach plując jadem. Nie tylko zresztą na
                  forum moda jak widzę.
                  Zatem jeśli nie podoba Ci się mój styl moderowania, to napisz sobie jakąś
                  skargę, ktoś Ci może nawet odpowie. Mam dosyć tego, że zawsze przyplącze się
                  jakieś indywiduum, które rości sobie prawo komentowania cudzej pracy, nie
                  wiedząc o niej tak naprawdę nic. I tak - przyznaje publicznie, że dla mnie to
                  Ty jestes indywiduum, w dodatku agresywne i czepialskie. Jesteś dla mnie
                  klasycznym przykładem trolla.

Powtarzam po raz kolejny że nie jestem ADINISTRATOREM tylko moderatorem
                  społecznym - to tak poza tym. Jeśli chcesz się na mnie skarżyć - proszę podaj
                  konkrety, linki, nazwy postów. Mimo że są wycięte, administracja ma do nich
                  dostęp i może to sprawdzić.

Co do "podwójnego życia" khaki3 - po raz kolejny mówię, żeby nie rzucać
                  oskarżeń bez możliwości sprawdzenia tego faktu.
                  • Gość: maricn-milicjant Re: i znowu ta netykieta na Modzie .... IP: *.range86-137.btcentralplus.com 22.12.06, 19:32
                    > No proszę... a może w takim razie Ty podaj konkretne dowody mojej

piszesz i masz:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=54172141&a=54293125
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=53545864&a=53579559
                    poniewaz upewnilem sie, ze zdaniem administracji w poscie na, ktory
                    odpowiadam "nie ma nic chamskiego czy ordynarnego" pozwole sobie zejsc na ten
                    sam poziom argumentacji. pragne cie bowiem szczerze i otwartm tekstem zapewnic,
                    dlaczego uwazam, iz nie przypadkiem opwiadasz sie po tej samej stronie co
                    khaki3. co prawda nie dostrzegam jeszcze w twoich wypowiedziach typowego dla
                    niej belkotu pijanego menela, ale jest miedzy wami tylko roznica stopnia, nie
                    jakosciowa. tak samo jak ona wypowiadasz sie w agresywny sposob, podobnie jak
                    ona - atakujesz osobe,a nie dyskutujesz z argumenatami. dla mnie nie jestes
                    nawet indywidudum, ty jestes tylko zerem.
                    • papryczka_ag Re: i znowu ta netykieta na Modzie .... 23.12.06, 11:58
                      Nie przekonałeś mnie. Ale to chyba kogoś innego masz przekonać.
                      Wesołych świąt.
                      • Gość: marcin-milicjant Re: i znowu ta netykieta na Modzie .... IP: *.range86-137.btcentralplus.com 23.12.06, 12:11
                        jeszcze nikomu nie udalo przekonac sie stronniczego, agresywnego i pozbawionego
                        podstawowych umietnosci kulturalnej argumentacji aesa, ze takim jest. co wiecej
                        nawet krytyka na forum nie przynosi zadnych efektow wychowawczych. dlatego tez
                        i wyrazeniem mojego zdania o twoim postepowaniu nikogo i do nie czego nie
                        przekonuej - zwyczajnie mowie prawde. slowo dla ciebie niezrozumiale jak
                        widac...
                        • papryczka_ag Re: i znowu ta netykieta na Modzie .... 24.12.06, 11:25
                          Polecam dodanie mnie do ignorowanych i na tym kończę dyskusję.
                          • Gość: marcin-milicjant Re: i znowu ta netykieta na Modzie .... IP: *.range86-137.btcentralplus.com 24.12.06, 11:33
                            polecania nie wykonam, tym bardziej, ze z zywym zainteresowaniem bede
                            obserwowac kolejne przyklady twojego braku kompetencji i chamstwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka