eemail 26.01.07, 17:05 Witam Was, Jak mieszka się w Nowej Iwicznej? bardzo spodobała mi się okolica ulic Kieleckiej i oferta Nasze Miasteczko www.naszemiasteczka.pl Pozdrawiam eemail Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
news4us I ten sam prezes co odwalil fuszerke na Polnej w 28.01.07, 12:19 Mysiadle i XXI wieku w Jozefoslawiu! Darujcie sobie, a unikniecie klopotow. Niejaki Wasak to tylko wystawiony figurant. Odpowiedz Link Zgłoś
adagol Re: Nasze Miasteczko Sp. z o.o. 28.01.07, 21:35 Dawniej nazywali się naszawilla.pl., a prezesem był p. Mrówka. Pierwszym ich poważnym projektem była budowa 44 2-mieszkaniowych segmentów na Polnej w Mysiadle, tam gdzie deweloper miał siedzibę. Jestem mieszkańcem I etapu, eksperymentalnego ;-) tego osiedla. Jedno trzeba im przyznac, przy całym partactwie wykonania, nie wiekszym chyba niż teraz średnia dewelperska niestety, są chętni do robienia poprawek, które jednak średnio im wychodzą, nasze osiedle zbudowali w tempie ekspresowym i było raczej tanio. Nie wiem jak teraz buduja, może czegos się nauczyli, potem zbudowali 2 osiedla w Józefosławiu. Dziwne, że zmienili nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś