hubar 21.04.03, 03:21 Tak wszedłem na statystyki Pajacyka licząc, że Święta natchną internautów do częstrzego klikania w www.pajacyk.pl troszkę się zawiodłem. Kto poza mną codziennie stara się klinkąć i pomóc w nakarmieniu głodnych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maruda Re: Kliknij w Pajacyka IP: *.hj-vhstud.hj.se 21.04.03, 11:05 hubar napisał: > Kto poza mną codziennie stara się klinkąć i pomóc w nakarmieniu głodnych > dzieci? A i owszem - od początku istnienia stronki mam ją ustawioną jako startową i zazyczaj pamiętam, że mam kliknąć dziennie jest ten jeden raz w brzucho :-) A czasem zdarza mi się przedobrzyć, ale to już niestety niepomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kliknij w Pajacyka 22.04.03, 12:12 Dziś kliknąłem, jak codzień ;-) A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Kliknij w Pajacyka 22.04.03, 12:16 A jakże a jakże. Aż mi styd, że wcześniej tego nie robiłem :( Ale już klikam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Kliknij w Pajacyka 22.04.03, 12:18 klik oj, kiepsciutki ten miesiac bedzie, kiepsciutki:-( darzbór!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Klikam... 22.04.03, 12:26 rano w pracy, po poludniu w domu pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Re: Kliknij w Pajacyka 22.04.03, 12:38 Jak miałam netka w domq, to specjalnie zainstalowałam kilka przeglądarek, by klikać częściej niż raz dziennie. Teraz - gdy tylko jestem w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Kliknij w Pajacyka 22.04.03, 17:29 IE - Pajacyk! Mozia - Pajacyk! Opera - Pajacyk! Z każdego browsera klikam na Pajacyka! Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Kliknij w Pajacyka 22.04.03, 18:05 Wstyd... nie wiedziałam nawet o istnieniu tej strony :( Ale już klikac będę codziennie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Kliknij w Pajacyka IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 05:43 UP, bo znowu zapomnę, a potem będę zdziwiona, że nie można kliknąć dwa razy w ciągu jednego dnia;-))) pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kliknij w Pajacyka 30.04.03, 10:45 A ja dziś kliknąłem już drugi raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Kliknij w Pajacyka IP: 80.48.116.* 30.04.03, 11:38 i ja klikam, wierzac, ze moja pomoc cos da. może mi jednak ktos powiedziec jak to dziala, ze z klikniecia <ktore nota bene biic nie kosztuje> tworza sie pieniazki na dozywianie dzieci? czy to z pieniedzi za bannery? bo ja biedna nadal tego nie rozumiem do konca:/. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Zasada działania pajacyka 30.04.03, 11:49 Fleurette to latwe:-) Gdy po najechaniu kursorem na punkt "0" naciskasz przycisk tworzy sie tzw. sprzezenie zerowo-przyciskowe. Sprzezenie to powoduje, ze energia, ktora przekazujesz na przycisk naciskajac idzie kabel po kabelku az do najblizszej elektrowni. Tam siedzi pan odpowiedzialny za ten wlasnie okreslony punkt "0" i zlicza klikniecia poprzez zakreslanie kreseczek olowkiem kopiowym na kartce formatu A-4. Co miesiac zlicza sie te kreseczki i przelicza na kaske, ktora wysyla sie tam gdzie trzeba. PS. Tajemnica poliszynela jest, ze mocne uderzenie w przycisk wyzwala wieksza energie i pan z elektrowni robi od razu dwie albo nawet trzy kreseczki swoim olowkiem kopiowym. Tak wiec WALCIE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kliknij w Pajacyka 30.04.03, 12:48 Jak to działa jest wyjaśnione tutaj: www.pajacyk.pl/index2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Kliknij w Pajacyka 02.05.03, 22:04 Od jakiegoś czasu mam kilka stron na które wchodzę gdy tylko włącze komputer. Wśród nich jest www.pajacyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Kliknij w Pajacyka 03.05.03, 10:27 Kliknąłeś/kliknęłaś ?? -- Nareszcie wolne! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kliknij w Pajacyka 04.05.03, 23:45 A tak przypomnę, bo może ktoś nie kliknął i będzie mógł teraz i za kwadrans drugi raz ;-) www.pajacyk.pl <<klik<< Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Kliknęliście ? (pytanie) 09.05.03, 11:18 "Tu jest mejsce, na Twój banner" Już drugi raz widzęcoś takiego. Dziś specjalnie kliknęłan na ten obrazek i znalazłam się na stronie: www.pajacyk.pl/spon1.htm zachęcającej do bycia sponsorem... Mam więc takie nieśmiałe pytanko: czy nowy sponsor zapłaci za te zaległe, niesponsorowane kliknięcia? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kliknęliście ? (pytanie) 12.05.03, 01:31 Nie mam pojęcia. Ale skoro nie mają sponsorów, to ja zacząłem ich szukać ;-) może się uda. Klik! Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Kliknij w Pajacyka 31.05.03, 16:09 Klik :-) Dobrze, że przypomnieliście, bo ostatnio coś nie klikałem... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Kliknij w Pajacyka <pac!> 10.06.03, 10:43 Pajacyk kliknięty na moim komuterze. A jak u Ciebie? www.pajacyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś