sosin84 Żal mi Was kasiarze... 28.02.07, 02:25 Tak Was czytam na dobranoc i aż się popłakałem ze śmiechu. Tysiąc, sto tysięcy, miliard czy więcej... Ciechocinek, Wąchock, Kraków czy Warszawa... Ludzie czy to takie ważne?? Czy to to się właśnie dla Was liczy?? Zamiast pisać (bynajmniej tak to odbieram) o tym że nie czujecie się dobrze w swoich miastach (chłopaczkom osiedlowym nie podoba się stan Waszego portfela? a może te sztywniackie zwisy pod szyją?), o tym że macie hektary bezcennych pieniążków to napisalibyście o czymś co najważniejsze jest w naszym życiu... No chyba że (to też tak odbieram) w pogoni za kasą nie pamiętacie o tym żeby zejść na ziemię, znaleźć sobie wyrozumiałą żonę (albo kupić - w dużym mieście - stać Was na to - podobno), zabiegać o Nią, przynosząc jej czasem kwiatka za 8 złotych, zamiast wdawać się w bezsensowne dyskusje, mające na celu rozładowanie tych wszystkich codziennych stresów związanych z ciężką, monotonną pracą, za nic nie warte w dzisiejszych czasach 10 100 lub 1000 tysięcy... Wam się najwidoczniej nudzi. mam szczęście: ludziom inteligentnym to nie grozi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \../ Re: Płace w Warszawie - nie zawsze wysokie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 19:24 już nier mogę tego wszytskiego czytać - pie..licie jak połamani - zobaczcie sobie jak wyglądają oferty z osatniego tygodnia czy dwóch dla Warszawy z serwisu który podaje oferowane pieniądze. 10-15 tysi ma zarabiać specjalista bwąskiej specjalizacji - audytor który zapie..ala po świecie cały czas poza domem, a 20-30 ma zarabiać gość na którym firma stoi - on ma sprzedawać - utrzymać firmę przy życiu. Pozostałe stanowiska to mniejsi lub więksi spejaliści i stanowiska szeregowe - rozbieżności bardzo duże Tytuł Miasto Zarobki Typ Kategoria BUSINESS ANALYST Numer ref.:1-11-3587 Warszawa 6000-7000 PLN/m Praca stała Finanse, Bankowość i Ubezpieczenia Dla naszego klienta, międzynarodowej firmy doradczej- specjalizującej się w restrukturyzacji firm poprzez zarządzanie tymczasowe, poszukujemy osoby na stanowisko Business Analyst. Obowiązki takiej osoby to: Desk research Analiza informacji Przygotowywanie dokumentów projektowych Współpraca z klientem [WIĘCEJ] Specjalista ds wyceny ryzyka. Numer ref.:1-11-4586 Warszawa 3000-4000 PLN/m Praca stała Finanse, Bankowość i Ubezpieczenia Dla naszego Klienta, lidera w branży obrotu energia elektryczną, poszukujemy osoby na stanowisko specjalisty ds wyceny ryzyka. Obowiązki: analiza i kalkulacja ryzyka rynkowego (VaR,PaR,CFaR) Monitoring ryzyka w obrocie energią elektryczną Przygotowywanie modeli oraz wyceny transakcji Wycena transakcji oraz kosztów zabezpieczeń w handlu energią Przygotowywanie projekcji oraz analiz dla umów i transakcji [WIĘCEJ] Młodsza Księgowa Numer ref.:1-11-4588 Warszawa 3500-4000 PLN/m Praca stała Finanse, Bankowość i Ubezpieczenia Dla naszego Klienta, lidera wśród deweloperów regionu Europy Środkowo- wschodniej, poszukujemy zmotywowanej do pracy w księgowości osoby na stanowisko młodszej księgowej. Klient zapewnia doskonałe możliwości rozwoju (firma wciąż się rozwija), bardzo dobry pakiet szkoleniowy i socjalny. [WIĘCEJ] Specjalista ds Planowania w Dziale Kontrolingu Numer ref.:1-11-4585 Warszawa 5000-5500 PLN/m Praca stała Finanse, Bankowość i Ubezpieczenia Dla naszego Klienta, lidera w branży obrotu energia elektryczną, poszukujemy osoby do działu Kontrolingu Obrotu Energią Elektryczną. Obowiązki: Opracowanie planów ilościowych obrotu energią Monitoring wykonania planowanych przychodów, kosztów itd. Współudział w opracowywaniu sprawozdań Współudział w wyznaczaniu cen referencyjnych [WIĘCEJ] Asystent Księgowości Numer ref.:1-11-4551 Warszawa 2500-3500 PLN/m Praca stała Finanse, Bankowość i Ubezpieczenia Dla naszego klienta, prestiżowego biura rachunkowego, poszukujemy Asystentów działu Księgowości. [WIĘCEJ] Tytuł Miasto Zarobki Typ Kategoria National Sales Manager Numer ref.:1-13-3561 Warszawa 12000-15000 PLN/m Praca stała Sprzedaż i Marketing Nasz Klient - Firma międzynarodowa z 35-letnim doświadczeniem na rynku systemów i rozwiązań izolacji budowlanej - w związku z dynamicznym rozwojem w Europie Centralnej i Wschodniej poszukuje kandydatów na stanowisko Regionalnego Kierownika Sprzedaży odpowiedzialnego za samodzielne utrzymywanie kontaktów handlowych i rozwój sprzedaży produktów za pomocą zespołu 3 osób na terenie całej Polski [WIĘCEJ] Asystentka Handlowa Numer ref.:1-12-3243 Warszawa 4500-6000 PLN/m Praca stała Administracja i HR Dla naszego Klienta, międzynarodowego producenta ekskluzywnych akcesoriów poszukujemy osoby na stanowisko Asystentki Handlowej. Do głównych obowiązków osoby na tym stanowisku będzie należał kontakt z klientami z Czech, Węgier i Słowacji oraz udzielanie im informacji techniczno - handlowej, pozyskiwanie i wprowadzanie zamówień, obsługa programów statystycznych, wsparcie administracyjne biura w Warszawie. [WIĘCEJ] Specjalista ds. Sprzedaży Numer ref.:1-19-4473 Warszawa 5000-5500 PLN/m Praca czasowa Praca czasowa Dla naszego Klienta lidera z branży IT pilnie poszukujemy Kandydatów na stanowisko: Specjalista ds. Sprzedaży Opis stanowiska: Wspieranie Działu Analizy Sprzedaży poprzez opracowywanie, przetwarzanie i analizę danych Cykliczne przygotowywanie rozliczeń i raportów sprzedażowych, Przygotowywanie prezentacji wyników sprzedażowych Sporządzanie analiz biznesowych Planowanie, kontrola i monitorowanie wykonania planów sprzedażowych Planowanie i wdrażanie rozwiązań optymalizujących wyniki Administrowanie systemami wspierającymi prognozowanie sprzedaży [WIĘCEJ] Konsultant telefoniczny Numer ref.:1-19-2052 Warszawa 1500-2000 PLN/m Praca czasowa Praca czasowa Dla naszego Klienta - międzynarodowej firmy oferującej usługi outsourcingu telefonicznej obsługi Klienta, poszukujemy osób z dobrą znajomością języka angielskiego oraz biegłą znajomością jednego z języków obcych: język niemiecki język francuski Osoby na powyższym stanowisku odpowiedzialne będą m. in. za: obsługę telefoniczną Klienta w języku niemieckim lub francuskim rozpoznawanie potrzeb lub problemów Klienta doradztwo i rozwiązywanie problemów rozpatrywanie reklamacji [WIĘCEJ] Programista C/C++ Numer ref.:1-10-3365 Warszawa 7000 PLN/m Praca stała IT, Technika, Inżynieria Naszym Klientem jest firma oferująca rozwiązania IT z dziedziny systemów płatniczych Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za: analizę wymagań i przygotowanie specyfikacji rozwój oprogramowania i utrzymanie dokumentacji [WIĘCEJ] Tytuł Miasto Zarobki Typ Kategoria Internal Sales Representative Numer ref.:1-19-4079 Warszawa 2000-2500 PLN/m Praca czasowa Praca czasowa Dla naszego Klienta z branży IT pilnie poszukujemy Kandydata/ Kandydatki na stanowisko Internal Sales Representative: Osoba zatrudniona na w/w stanowisku odpowiedzialna będzie za: aktywne pozyskiwanie klientów instytucjonalnych przez telefon opracowywanie ofert handlowych prowadzenie negocjacji analizę rynku [WIĘCEJ] AUDYTOR Warszawa/EMEA Numer ref.:1-11-4231 Warszawa 10000-15000 PLN/m Praca stała Finanse, Bankowość i Ubezpieczenia Dla naszego klienta, globalnej korporacji z branży sprzętu IT, poszukujemy odpowiedniej osoby na stanowisko Audytora. Osoba musi być zmotywowana do częstych podróży. [WIĘCEJ] Asystentka w dziale billingu Numer ref.:1-12-4096 Warszawa 3000 PLN/m Praca stała Administracja i HR Dla naszego Klienta, uznanej kancelarii prawnej poszukujemy osoby na stanowisko Asystentki w dziale billingu. [WIĘCEJ] Samodzielna Księgowa Numer ref.:1-11-4136 Warszawa 8500 PLN/m Praca stała Finanse, Bankowość i Ubezpieczenia Dla naszego Klienta firmy z branży nieruchomości komercyjnych, poszukujemy osoby na stanowisko Samodzielnej Księgowej/ Księgowego. Osoba ta będzie odpowiedzialna za samodzielne prowadzenie księgowości kilku spółek nieruchomościowych w obrębie grupy. [WIĘCEJ] Business Development Manager Numer ref.:1-11-4019 Warszawa 20000-30000 PLN/m Praca stała Finanse, Bankowość i Ubezpieczenia Dla naszego Klienta, firmy branży konsultingowej, pilnie poszukujemy kandydata, który ma doświadczenie w sprzedaży usług finansowych, na stanowisko Country Managera, odpowiedzialnego za rozwój biznesu i sprzedaż. [WIĘCEJ] Tytuł Miasto Zarobki Typ Kategoria Konsultant telefoniczny Numer ref.:1-19-2324 Warszawa 1500-2500 PLN/m Praca czasowa Praca czasowa Dla naszego Klienta - międzynarodowej firmy oferującej usługi outsourcingowe, poszukujemy osób z biegłą znajomością jednego z języków obcych: język niemiecki język francuski język czeski język słowacki Osoby na powyższym stanowisku odpowiedzialne będą m. in. za: obsługę telefoniczną Klienta w języku niemieckim lub francuskim rozpoznawanie potrzeb lub problemów Klienta doradztwo i rozwiązywanie problemów rozpatrywanie reklamacji [WIĘCEJ] Specjalista ds. Obsługi Klienta Numer ref.:1-19-2365 Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pplk Re: Płace w Warszawie - nie zawsze wysokie IP: *.merinet.pl 01.03.07, 02:01 mozesz podac adres tego serwisu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \../ Re: Płace w Warszawie - nie zawsze wysokie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 06:45 www.grafton.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Płace w Warszawie - nie zawsze wysokie IP: 212.75.102.* 01.03.07, 17:50 Tak jak pewnie w kazdym miescie zarobki sa rozne w zaleznosci od charakteru pracy, zakresu obowiazkow itd. itp. Przyklady z mojego otoczenia: 1) 1450 zl brutto (pielegniarka w jednym z warszawskich szpitali) 2) 2800 zl brutto (adiunkt na UW) 3) 15000 zl brutto (kontroler finasowy w jednej z firm FMCG) 4) 28000 zl brutto (aktuariusz z uprawnieniami) 5) wielokrotnosc pensji nr 4 (partner, w miedzynarodowej kancelarii prawnej) a i jeszcze pani sprzatajaca - 10 zl/godzina (ale to juz netto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclaw lepszy wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 18:04 lepszy wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: properlowo wwa? ale to juz bylo...i nie wroci wiecej.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 18:13 koniec czasow zlotych w wwie,pieniadze relatywnie coraz mniejsze bo koszty wieksze.proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da Re: Płace w Warszawie - nie zawsze wysokie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 12:11 wwa to nie dla biednych,trzeba miec plecy,wtedy mozgu nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Płace w Warszawie - nie zawsze wysokie IP: 195.160.178.* 02.03.07, 14:35 ja mam wyższe i 1400 na ręke, doświadczeni kilkuletnie, ale to branżówka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow ale super..wow warszawa niczym mi nie imponuje...niczym.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 19:34 warszawa to raj! ja bym jechala,bo... no metro maja... niedokonczone... i az jedna linie... jejku ale super wow, i mozna se pojezdzic.. ;) z prowincji jestem... wow,ale wwa jest super... a ja taka ze wsi do wwy bym chciala wow... bo poza wwa to caly kraj to country wow, tylko w wwie powiem wreszcie jestem z miasta to widac,slychac i... czuc? ale co? tylko zebym jakiej kolezanki z mej prowincji nie spotkala na centralnym albo na marymoncie,albo w metrze...wow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Płace w Warszawie - nie zawsze wysokie IP: *.styler.pl 02.03.07, 20:01 ZARÓB 15 000 ZŁ W MIESIĄC !!! Ta strona zarobi dla Ciebie 15000 zł !! Zamykając ją wyrzucasz 15000 zł !! Przeczytaj tą stronę do końca a gwarantuje, że nie pożałujesz !! Nie zmarnuj swojej szansy !!! Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak !!!! Po pierwsze nie za nic bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo np. dziś albo jutro!) Też nie wierzyłem ale się przekonałem! Zarobisz jak każdy kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 25435 zł w miesiąc bo poświęciłem 3 godzinki a nie 30 minut! Opłacało się : ) Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki- najbogatszy inwestorowi na świecie, który w dodatku nie ma pracy i tak się rozeszło..... aż trafiło do mnie i do ciebie! Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz tą stronę i wróć kiedy będziesz mieć czas : ) Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie "wyrzucisz" tyle forsy (co miesiąc 15000 zł lub więcej). To zależy od ciebie! Moi znajomi już przestali narzekać na brak kasy, wciągnęli się jak zobaczyli na własne oczy , a mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami są nie ufni hehe teraz się z tego śmieją! Jak sobie przypomnę ich miny jak opowiadali o tym jak zajrzeli na konta!! Hehe. A zresztą mi tez gęba opadła jak zobaczyłem konto! A teraz moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. A jak tak dalej pójdzie zostanę milionerem z jednego internetowego biznesu- czy jest to możliwe?! Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dziękuję teraz temu kto wysłał mi tą wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję, ze nakłonił mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze po to by włożone- pracowały dla mnie- a nie ja na te pieniądze!! Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14 000zl z każdej okazji. : ) Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES!! Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodzina lub z nikim innym (chyba, ze chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy- bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, ze każdy ma swoje piec minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości! To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w takim KRÓTKIM czasie. Ok. to zaczynamy bo się rozgadałem. Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. Nie ważne ile masz lat. I na dodatek nie będziesz potrzebować specjalnej wiedzy lub talentu. Nie będziesz przeglądał stron internetowych, nie będziesz nigdzie dzwonić, klikać w banery, lub SPAMować, nie będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to: - Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet ale nie koniecznie) - I około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo! KROK 1 Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz coś od siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 zł. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jeśli nic nie zainwestujesz- nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzesza ludzi!! Wiec, jak NAJSZYBCIEJ przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notka mówiącą (tytułem): "Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej" Chcę, żebyś wiedział, że jest to po to aby UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM!. To naprawdę proste!! Gdy wyślesz 5zl na pierwsze konto z poniższej listy, to po prostu możesz już się szeroooko uśmiechnąć Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści!! Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy Oto obecna lista: 1. Nr. konta: 84 1140 2004 0000 3002 3812 6964 2. Nr. Konta 67 1140 2004 0000 3202 3984 9116 3. Nr. konta: 63 1240 2715 1111 0000 3273 3796 4. Nr. konta: 50 1020 5558 1111 1426 3100 0020 5. Nr. konta: 03 1060 0076 0000 3020 0132 5895 (jako dane przy przelewie można podać swoje dane jeżeli takowe są wymagane) (pamiętaj !! wpłać 5 zł na konto nr.1 potem skasuj je a na dole (na 5.miejscu) dopisz swoje konto przesuwając cyferki 2 , 3 , 4 , 5 do przodu!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety rodziny sie nie wybiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 16:04 ja tam nie wiem,ale ja nawet za moja rodzinka z wwy nie przepadam-zawsze sie madruja ze sa z wwy i mysla ze wiedza wszystko bo sa z wwy. a generalnie to im sloma z butow wystaje (tak tak - to moja rodzina,wiec nie piszcie, ze pisze o innych). gdybym nie znal ich bardzo dobrze, nie pisalbym.ale nie lubie cwaniactwa i nie lubie ich odwiedzin nawet, bo sie madruja,a glupoty takie gadaja,ze glowa mala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka To jest bardzo zabawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 02:06 Ale to nie Warszawiacy nie lubią obcych i to nie Warszawiacy są zarozumiali to nie Warszawiacy się "mądrują". To wy przyjezdni macie kompleksy i rozgłaszacie takie plotki, jak takie małe pieski co ujadają ze starchu. Boicie się tej stolicy jak ognia i swojej słomy z butów więc atakujecie. Żenada :) Warszawiacy mają to wszystko w d... To było nie w temaciem a teraz do rzeczy. W Warszawie się zarabia i 1000 zł netto i 3 tyś i 5 tyś i 10 tyś i więcej! Wszystko zależy gdzie, kto i na jakim stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adf Re: Płace w Warszawie - nie zawsze wysokie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 11:59 powiem tak: raczej niskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der juz nigdy nie beda tak wysokie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 10:39 jak byly... teraz stosunkowo spadly-koszty wzrosly, Odpowiedz Link Zgłoś