madziaq 13.05.07, 14:41 28 kwietnia zmieniłam stan cywilny Dla zainteresowanych parę fotek ze ślubu. Zdjęcia są amatorskie - jak zdobędziemy te od fotgrafa, to też nie omieszkam się pochwalić picasaweb.google.pl/magda.kusiak/LubForum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma-la Re: Fotki z naszego ślubu :))) 13.05.07, 14:53 Gratulacje! Najlepsze zyczenia na Nowej Drodze Zycia!! ) P.S.Oryginale kreacje Panstwa Mlodych... Odpowiedz Link Zgłoś
stewe_griffin Re: Fotki z naszego ślubu :))) 13.05.07, 14:54 moje gratulacje fotki bardzo ładne! czekamy na więcej o czywiście Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna79 Re: Fotki z naszego ślubu :))) 13.05.07, 14:57 Wszystkiego najlepszego!!! Wygladacie tacy szczesliwi! Piekne zdjecia! Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy_poruszyciel Re: Fotki z naszego ślubu :))) 13.05.07, 15:00 Pięknie wyglądaliście! Szczególnie kreacja Pana Młodego oryginalna. A nie miał problemów pod tytułem: co zrobić z cylindrem i laseczką? No i miałaś piękny bukiet. Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_ala Re: Fotki z naszego ślubu :))) 13.05.07, 20:29 Bardzo orginalnie. A co to za sniadanie/obiad? Cos czerwonego na talerzu. Znajac moje szczecsie ja mialabym to na sukni Odpowiedz Link Zgłoś
madziaq Re: Fotki z naszego ślubu :))) 13.05.07, 20:56 Dzięki za miłe słowa To czerwone to strogonow - przekąska pomiędzy zdjęciami a kościołem. Też się bałam, że będę to miała na sukni, ale się udało A pan młody powiedział (cytuję), że laseczkę zaprowadził do ołtarza Z noszenia cylindra dostał przeszkolenie od pana w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
silvanana Re: Fotki z naszego ślubu :))) 22.05.07, 15:43 poza tym, ze ubrania tragiczne, to wszystko fajnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
iksa_nl Re: Fotki z naszego ślubu :))) 13.05.07, 21:23 gratulacje i wszystkiego najlepszego luzna uwaga... nie wiedzialam, ze sukienka moze sie az tak roznic kolorem w roznym oswietleniu, od ciemnego ecru az po bialy i wierz tu potem babo katalogom i zdjeciom w necie ehhh. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Fotki z naszego ślubu :))) 13.05.07, 22:23 bardzo ladne zdjecia i podobaja mi sie te wiszace rekawki,w moje suknie takowe bedą Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: Fotki z naszego ślubu :))) 13.05.07, 22:33 Ta suknia, jeśli się nie mylę, to hiszpanka z kolekcji kariny, prawda? Bardzo imponująca. Powodzenia na nowej drodze życia, wyglądaliście pięknie Choć może młody mógłby mieć żabot Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: Fotki z naszego ślubu :))) 14.05.07, 10:16 zdjecia sa ok .. natomiast bardzo nie podoba mi sie sukienka taka napackana strasznie w dodatku efekt zamiast elegancki raczej komiczny w ta zła strone..no ale o gustach sie nie dyskutuje... powodzenia w zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
elgoog Re: Fotki z naszego ślubu :))) 14.05.07, 10:34 Nie zgodzę się z tą opinią, suknia piękna. Podoba mi się taki hiszpański styl. Piękne zdjęcia, wzruszyłam się podczas oglądania Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! Odpowiedz Link Zgłoś
indira3 Re: Fotki z naszego ślubu :))) 14.05.07, 11:44 gratuluje Madziu!!! Wygladaliscie slicznie. Dziewczyna na zdjeciu, pewnie Twoja siostra miala sliczna bluzke. Czy mozesz podejrzec metke i napsiac jakiej firmy? Bardzo podoba mi sie ten fason. (biala bluzeczka) pozdrawiam Indira Odpowiedz Link Zgłoś
mna Re: Fotki z naszego ślubu :))) 14.05.07, 12:46 Ja też uwazam że suknia z rękawami i welonem w komplecie jest "przeładowana". Moim zdaniem łdiej i bardziej elegancko prezentuje się po zdjeciu rękawów. Ale jeśli Pannie Młodej tak sie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_s25 Re: Fotki z naszego ślubu :))) 14.05.07, 13:48 bardzo oryginalne stroje Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorka76 Re: Fotki z naszego ślubu :))) 14.05.07, 13:59 Racja, w przypadku sukienki wszystko byłoby dobrze gdyby nie te nieszczęsne rękawy i dół spódnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Fotki z naszego ślubu :))) 14.05.07, 14:06 mnie też się ta suknia nie podoba - strasznie teatralna..., ale byłoby chyba nudno gdyby wszystkim podobało się to samo. wszystkiego najlepszego i wiele szczęścia we wspólnym życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
indira3 Re: Fotki z naszego ślubu :))) 14.05.07, 14:28 O gustach podobno się nie dyskutuje Masz rację Golindo, iż byłoby nudno gdyby wszyscy mieli taki sam gust. Odpowiedz Link Zgłoś
greeneyedgirl Re: Fotki z naszego ślubu :))) 22.05.07, 15:52 gratuluje! zwlaszcza odwagi zeby ubrac sie w cos tak koszmarnego. Odpowiedz Link Zgłoś