Dodaj do ulubionych

Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ?

31.07.07, 09:38
Ja chciałem być lekarzem, potem kierowcą PKS, policjantem! No i nic z tego nie wyszło:)Ciekawe kim chciał być b3:D?
Obserwuj wątek
    • good_man Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 31.07.07, 09:44
      b3 na pewno chciał zostać a1....
      • dizzy81 Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 31.07.07, 09:45
        :)Ja mysle że b3 chciał zostać b20cm, ciekawe czy mu się udało :D
        • Gość: . Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? IP: 195.164.68.* 31.07.07, 09:56
          zapewniaczem...
          • Gość: d81 Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 09:59
            :DDD
      • dizzy81 Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 31.07.07, 10:19
        A tak wogole to Ty się kolego przedstawiałeś na tym forum?
        • ewam_1977 Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 12.08.07, 22:13
          ja chciałam być zakonnicą :) potem mi to przeszło i chciałam być mamą z gromadką
          conajmniej siódemki dzieci i mieszkać w małym domku w lasie :)
          • tycja78 Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 25.08.07, 11:37
            Chciałam byc prezenterka telewizyjną.
            Potem zwyczajnie, jak wiekszosc dzieki piosenkarką.
            A kiedy smiałam faze na to by być mega wielkim i wpływowym przywódcą i naprawiac świat.Ale nie mam chyba do tego predyspozycji.Nie udało sie.
            • chuchalscy Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 25.08.07, 16:24
              A ja kierowcą ciężarówki w Ameryce, i jeździć tak ze wschodu USA na zachód i z
              południa na północ. I chyba mi się marzenie spełni w jakimś tam minimalnym
              zakresie, bo mąż koleżanki taką robotę tam wykonuje a ja planuję tam do nich
              pojechać i z nim tę podróż życia odbyć. A potem Wam opowiem.... ale kiedy to będzie?
          • dizzy81 Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 27.08.07, 14:37
            Reprezentuje Pani bardzo prorodzinny styl bycia! Gratukuję, oby więcej kobiet z takim podejściem do życia! Brawo, prosze Ewy!
            • evka16 Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 27.08.07, 16:50
              A ja zawsze chciałam być nauczycielką i moje marzenia się spełniły ale jak
              zdążyłam się już zorientować nic w życiu nie trwa wiecznie. Dzięki temu mam
              możliwość nauczyć sie czegoś nowego,czasami ciekawszego. A szkoła.... Może
              jeszcze kiedyś:))
              • brazilion Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 28.08.07, 04:40
                Najpierw ponoc koniecznie chcialem zostac swietym, a potem to juz
                tylko... emerytem.
                A powaznie - pisarzem, poeta, bo wydawalo mi sie, ze tym sposobem
                moge zmieniac (na lepsze) swiat i imponowac dziewczynom.
                Ooooooooooooch, ludzka naiwnosci. W obu przypadkach, niestety ;D
                • dizzy81 Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 28.08.07, 08:26
                  Przez moment chcialem byc ksiedzem
                  • evka16 Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 28.08.07, 08:57
                    Super:D Wyobrażasz sobie te dziewczęta stojące w kolejce przed twoim
                    konfesjonałem, spowiadające sie ze swoich grzeszków?:D
    • aisablri Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 28.08.07, 11:58
      mechaniczką samochodową:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka