dizzy81 31.07.07, 09:38 Ja chciałem być lekarzem, potem kierowcą PKS, policjantem! No i nic z tego nie wyszło:)Ciekawe kim chciał być b3:D? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
good_man Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 31.07.07, 09:44 b3 na pewno chciał zostać a1.... Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 31.07.07, 09:45 :)Ja mysle że b3 chciał zostać b20cm, ciekawe czy mu się udało :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? IP: 195.164.68.* 31.07.07, 09:56 zapewniaczem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 09:59 :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 31.07.07, 10:19 A tak wogole to Ty się kolego przedstawiałeś na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 12.08.07, 22:13 ja chciałam być zakonnicą :) potem mi to przeszło i chciałam być mamą z gromadką conajmniej siódemki dzieci i mieszkać w małym domku w lasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 25.08.07, 11:37 Chciałam byc prezenterka telewizyjną. Potem zwyczajnie, jak wiekszosc dzieki piosenkarką. A kiedy smiałam faze na to by być mega wielkim i wpływowym przywódcą i naprawiac świat.Ale nie mam chyba do tego predyspozycji.Nie udało sie. Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 25.08.07, 16:24 A ja kierowcą ciężarówki w Ameryce, i jeździć tak ze wschodu USA na zachód i z południa na północ. I chyba mi się marzenie spełni w jakimś tam minimalnym zakresie, bo mąż koleżanki taką robotę tam wykonuje a ja planuję tam do nich pojechać i z nim tę podróż życia odbyć. A potem Wam opowiem.... ale kiedy to będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 27.08.07, 14:37 Reprezentuje Pani bardzo prorodzinny styl bycia! Gratukuję, oby więcej kobiet z takim podejściem do życia! Brawo, prosze Ewy! Odpowiedz Link Zgłoś
evka16 Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 27.08.07, 16:50 A ja zawsze chciałam być nauczycielką i moje marzenia się spełniły ale jak zdążyłam się już zorientować nic w życiu nie trwa wiecznie. Dzięki temu mam możliwość nauczyć sie czegoś nowego,czasami ciekawszego. A szkoła.... Może jeszcze kiedyś:)) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 28.08.07, 04:40 Najpierw ponoc koniecznie chcialem zostac swietym, a potem to juz tylko... emerytem. A powaznie - pisarzem, poeta, bo wydawalo mi sie, ze tym sposobem moge zmieniac (na lepsze) swiat i imponowac dziewczynom. Ooooooooooooch, ludzka naiwnosci. W obu przypadkach, niestety ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 28.08.07, 08:26 Przez moment chcialem byc ksiedzem Odpowiedz Link Zgłoś
evka16 Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 28.08.07, 08:57 Super:D Wyobrażasz sobie te dziewczęta stojące w kolejce przed twoim konfesjonałem, spowiadające sie ze swoich grzeszków?:D Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Kim chciałeś/chciałaś być w dzieciństwie ? 28.08.07, 11:58 mechaniczką samochodową:) Odpowiedz Link Zgłoś