Gość: OLOL IP: *.acn.pl / 10.72.0.* 07.07.03, 20:30 NO TO LADNIE... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KSP Mistrz Re: Polonia na Łazienkowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 21:01 Niech zielone ludki drżą. Sfajczymy im ten ich kurnik z fajansiarskim oświetleniem. Ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Polonia na Łazienkowskiej IP: 62.233.175.* 08.07.03, 08:20 Wy nie macie nawet "kurnika" buraku wiec ciesz sie, ze masz chociaz dobrego sasiada, ktory pozwoli Ci ogladac jak te patalachy z Poloni ganiaja pilke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legionista Witamy na Łazienkowskiej! IP: *.acn.pl / 10.67.4.* 08.07.03, 09:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamteq7 Re: Witamy na Łazienkowskiej! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 11:32 No to bedzie sie dzialo... "wierni kibice legii" nie przepuszcza zapewne okazji i stawia się na wszystkich meczach Polonii rozgrywanych przy Łazienkowskiej, potrójne derby z niewielkim udziałem klubów z poza wawy gwarantowane. Tzn derby od tej gorszej strony - 'aktywnego udziału kibiców'. Warszawo szykuj się - wrzesień będzie ciężki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzeRuSco Wara z Łazienkowskiej IP: *.chello.pl 07.07.03, 21:07 No to qrwa ładnie teraz to już stadion miejski, może jeszcze polonia bedzie tam grać zawsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Mistrz Re: Smród z Łazienkowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 21:09 Gość portalu: PrzeRuSco napisał(a): > No to qrwa ładnie teraz to już stadion miejski, może jeszcze > polonia bedzie tam grać zawsze? Chyba nie, bo tam strasznie śmierdzi. Może to od kanałku, ale raczej od tego bydła z trybun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx K O N I E C Ś W I A TA IP: *.acn.waw.pl 07.07.03, 21:18 To się porobiło. Ja na Łazienkowskiej w roli kibica gospodarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: K O N I E C Ś W I A TA 07.07.03, 21:36 Gość portalu: kixx napisał(a): > Ja na Łazienkowskiej w roli kibica gospodarzy. hihihih Kiks ale w sektorze gosci ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: K O N I E C Ś W I A TA IP: *.acn.waw.pl 07.07.03, 21:48 Ale sektor gości teraz jak Rzeczypospolita Obojga Narodów :od morza do morza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss [...] IP: *.chello.pl 07.07.03, 21:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FZU Ale BOSS !!! IP: proxy / 10.2.30.* 08.07.03, 07:42 I po raz koleny mozemy się przekonać (na podstawie maili), która grupa fanów pilki nożnej jest bardziej inteligentna. Nijaki BOSS pisze że wy k....., i wyp...... . Winszuję LEGII kibiców o tak ograniczonym słownictwie. A swoją drogą to ciesz się BOSS ze kiedyś PRL postawił Ci oświetlenie i dbał o ten twój klub bo inaczej dzisiaj miał byś taki sam zgryz jak ludzie z Polonii którzy podjęli nierówną walkę z tymi którzy mają jedynie interes nie w dobru polskiej piłki ale w czymś innym skoro konkretne argumenty odbierają tak jak walenie grochem o ścianę. Pamiętaj BOSS że gdyby nie socjalizm który inwestował w swoj ukochany klub to LEGII nie byloby w Warszawie. Trybuny na Łazienkowskiej zapełniały się od końca lat pięćdziesiątych tzn. od momentu pojawienia sie w Stolicy warszawiaków z importu. Histora ma to do siebie że nikt jej nie zmieni a niektórych to boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Ale BOSS !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 08:56 Dziękuję Ci Przyjacielu za te mądre i święte słowa. cieszę się, że nie jestem osamotniony w moich poglądach i moich, przyznaję coraz rzadszych dyskusjach (bo, po co) internetowych z bydłem z łazienkowskiej. Pozdrawiam Cię serdecznie. Warszawiak - kibic KSP - (pierwszy mecz jesień 1958) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KonradO znow ta żałosna martyrologia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 14:02 tak mi przychodzi do głowy pytanie no to którą druzyne bedziemy teraz nazywać drużyna z nad kanałku? tak szczerze to wam współczuje nie macie łatwo w naszym mieście i do tego jeszcze to....ale nie ma tego złego, przynajmniej dowiemy sie(jeśli dojdzie to do skutku) ilu Polonia ma tych naj.... i gotowych na wszystko a co do martyrologi to juz moglibyście sobie darować bo to się już nudne robi...powiedz mi tylko który z ówczesnych wielkich klubów takich jak np: Legia, GórnikZ StalM nie było budowane przez radosna komune?? i przypomnij sobie z kim trzymali kibice KSP w latach 70? jak liczył sie tylko GórnikZ i Legia? widzisz tutaj hipokryzje? Pozdro dla kiboli KonradO(L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat My mamy kulturę Zachodu a kibice Legii Zachodniej Azji IP: *.acn.pl 08.07.03, 18:38 Na Zachodzie kibice się nie biją. Określenie kibol kojarzy mi się z kibel - byc może stąd jego etymologia. Bić się z kibicami Legii czy innego klubu to poniżej godności białego cywilizowanego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayk Re: My mamy kulturę Zachodu a kibice Legii Zachod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 00:29 Na Zachodzie czego, sie nie bija, przepraszam? Jesli interesujesz sie pilka to powiem tylko tyle: Leeds, Galatasaray, Como, Feyenoord a w nizszych ligach rąbanka na całego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: znow ta żałosna martyrologia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 22:30 Cicho komunistyczna hołoto.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KonradO Re: znow ta żałosna martyrologia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 13:42 To natomiast jest głos prawdziwego jintelygenta przepełnionego kulturą i poszanowaniem głebszych wartości wnoszący nową jakże kulturalną i merytorycznie bogatą jakość w dyskusji...dzieki ci Warszawiak naprawde, dzieki tobie mamy potwierdzenie, że prowincja to stan umysłu a nie miejsce zamieszkania Tomcat z tym, że kibice na zachodzie sie nie biją to sie troszke ośmieszyłeś....taką teorie lansują głownie pseudoznawcy i ludzie pokroju M Listkiewicza co nijak ma sie do faktów a tak poza tym to Pozdro dla kiboli KonradO(L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeciwnik ksp Re: Ale BOSS !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 21:27 Gość portalu: FZU napisał(a): > Pamiętaj BOSS że gdyby nie socjalizm który inwestował w swoj > ukochany klub to LEGII nie byloby w Warszawie. Trybuny na > Łazienkowskiej zapełniały się od końca lat pięćdziesiątych tzn. nic nie stało na przeszkodzie żeby kolej inwestowała w ksp. > od momentu pojawienia sie w Stolicy warszawiaków z importu. > Histora ma to do siebie że nikt jej nie zmieni a niektórych to > boli. > jak będziecie ciągle żyli tą historią , to niedługo was wogóle nie będzie ( i dobrze ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Ale BOSS !!! IP: *.acn.waw.pl 09.07.03, 21:37 No właśnie,to jest wręcz karykaturalny przykład kibica legii. Słuchaj,ty lepiej wytocz sprawę swoim rodzicom o to ,że nie dbali o twój rozwój umysłowy. Ps.Może nie chcieli,żeby jabłko za daleko od jabłoni upadło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Ale BOSS !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 22:32 Historia magistra vitae, ciemny bydlaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polonia na Łazienkowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 08:11 śmierdzi komuną i trepami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals [...] IP: 195.94.207.* 08.07.03, 08:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: D N O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.07.03, 22:21 Gość portalu: Normals napisał(a): > Ale k.... burdel! > > Wyjdą teraz bandyci mieniący się kibicami legii z melin i będą szukać rozróby!! > ! > > K.... dno! A na mecz iść trza. I to jest dopiero problem. Hej Normals waz slowa albo wstaw "niektorzy " bo moze kiedys sie spotkamy ...Wiesz o co mi chodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: D N O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.07.03, 22:24 Normalsa nie ma. To tylko wirus internetowy. Ps.A może powinienem dodać:A szkoda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: D N O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.207.* 09.07.03, 08:42 atob napisał: > > > Hej Normals waz slowa albo wstaw "niektorzy " bo moze kiedys sie > spotkamy ...Wiesz o co mi chodzi ... Już wytłumaczyłem na po godzinach, ale teraz ponownie dla czytaczy Sportu. Bandyci mieniący się kibicami to nie są prawdziwi normalni kibice (których na Legii jest bardzo dużo), tylko takie wąskie grono ludzi(?), którzy przychodzą na mecz nie dla piłki, ale po to by coś ropierdo..ć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YellonkY legia w 2 lidze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 13:42 na szczęscie tylko w www.hattrick.org w ekstraklasie w przyszłym sezonie na 8 drużyn 5 będzie z krakowa w tym wisła kraków!!!! trzeba to zmienić... warszaiwacy zapisujcie się gra jest darmowa i nie wymaga ściagnięcia żadnego oprogramowania! nie pozwólmy dominować krakowiakom:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomasss13 Re: legia w 2 lidze? IP: *.acn.waw.pl 08.07.03, 15:27 a mozna w tej grze zmienic jezyk na polski bo nie bardzo moge sie doczytac jak mam ten swoj team zmontowac?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon kolejna zenujacaa wymiana zdan IP: 193.203.85.* 08.07.03, 17:19 i po co to komu?? przeciez takie pisanie jest bez sensu. ze ten smierdzi a tamten jest chamem a jeszcze inny warszawiakiem z importu. dajcie sobie spokoj ludzie. chodzi o to zeby byl piekny futbol a nie jakies wylewanie pomyj. i niewazne kto gra na czyjej murawie, chociaz polonii to mi szkoda ze nie maja porzadnego stadionu. a jak byli mistrzem polski i grali w pucharach to bylo potrojnie wstyd. pozdrowienia dla kibicow jednej i drugiej ekipy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon77 Re: kolejna zenujacaa wymiana zdan IP: 192.79.245.* 11.07.03, 12:42 Gość portalu: hakon napisał(a): > i po co to komu?? > > przeciez takie pisanie jest bez sensu. > ze ten smierdzi a tamten jest chamem a jeszcze inny > warszawiakiem z importu. > > dajcie sobie spokoj ludzie. chodzi o to zeby byl piekny futbol a > nie jakies wylewanie pomyj. i niewazne kto gra na czyjej > murawie, chociaz polonii to mi szkoda ze nie maja porzadnego > stadionu. a jak byli mistrzem polski i grali w pucharach to bylo > potrojnie wstyd. > > pozdrowienia dla kibicow jednej i drugiej ekipy Dzięki za głos rozsądku. zenek - smutny polonista p.s. mam nadzieję, że w ślepej miłości do swoich klubów inni też dostrzegają ten smutek wiejący z trybun, boisk, pzpn, telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwny Re: legia w 2 lidze? IP: *.chello.pl 08.07.03, 22:27 niedługo będzie a na razie proponuje podpieranie się poradnikami www.ht-srotownik.prv.pl i można sobie poradzić z minimalną znajomością języków obcych, a jakby co to trzeba się pytać na www.htforum.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś