Dodaj do ulubionych

Portal dla naiwnych

10.01.08, 08:47
Nasza klasa, to portal dla naiwnych - tak twierdzi
dziennik "Polska". Ma rację.... takiej naiwnosci "rejestrujących"
się dawno ten kraj nie widział. Swoją drogą skopiowany pomysł
kanadyjsko amerykanski (our class online)jest niezwykle ubogi i
trącacy siermiężnością. No, cóż - został stworzony dla
naiwniaków.....

Cytat z dziennika:
Nadkom. Jan Kościuk, rzecznik komendy wojewódzkiej w Gdańsku: Jeśli
dochodzi do przestępstwa, sprawdzamy wszystko w poszukiwaniu
informacji, które pomogłyby ująć sprawcę. Jednym ze źródeł
informacji jest Internet, w tym Nasza-klasa.pl - tłumaczy Kościuk.
To już rutyna - dodaje funkcjonariusz zajmujący się pracą
operacyjną. Kiedy szukam człowieka, zaglądam do Naszej-klasy.
Patrzę, czy tam figuruje, o czym pisze, a przede wszystkim sprawdzam
listę jego znajomych. Oczywiście, nie jest to jedyne źródło
informacji, ale bardzo się przydaje - mówi dziennikowi "Polska".
(PAP)
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Naiwnych nikt nie sieje, sami się rodzą IP: 91.198.209.* 10.01.08, 08:55
      A Nasza-Klasa (pomijając niedoskonałości techniczne) nie ma tu nic do rzeczy. Nikt nie zmusza do rejestracji i nie selekcjonuje wpisywanych tam treści. Ja na przykład niczego się nie wstydzę, niczego nie ukrywam, ale też nie podaję żadnych danych, które umożliwiają niepotrzebną identyfikację. A, że faktyczni znajomi wiedzą, gdzie mieszkam, co robię i co robiłem - to chyba logiczne? A opisywanych przypadków psychopatii, zawiści i pracy operacyjnej po prostu się nie wykluczy. Wiecie w czym problem? W tym, że jak ktoś jest uczciwy i nie robił w młodości głupstw nie ma się czego obawiać przy założeniu, że nie publikuje zdjęć podkreślających status materialny, nie podaje danych teleladresowych i innych tego typu rzeczy. Inni - jak lubią blichtr i chwalipięctwo, a dodatkowo kłapią o tym na lewo i prawo niech liczą się z niedogodnościami. Tyle w temacie. Jak zawsze winni są ludzie, a nie portal.
      • diabollo69 Re: Naiwnych nikt nie sieje, sami się rodzą 11.01.08, 11:01
        Dokładnie. Ja tez nie mam nic na sumieniu i nie obawiam się tam umieścic swoich
        zdjęc. Fajnie wiedziec co u ludzi, których się widziało 15 lat temu.
        Oni jakos tez się nie obawiają niczego...A jak się chce na kogos coś znaleźc to
        bez naszej klasy też sobie można poradzic.....
    • Gość: Jacek homo...skoro jesteś przestępcą to się nie zapisuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 08:57
      homo-vratislaviensis skoro jesteś przestępcą to się nie zapisuj a
      jak się zapisałeś to się wypisz. Nam ludziom z czystym sumieniem
      żyje się lżej. Nasza klasa przeszkadza tym którzy mają coś na
      sumieniu i boją się że się to wyda :)
      • Gość: Piotr Re: homo...skoro jesteś - dokładnie tak! IP: 91.198.209.* 10.01.08, 09:02
        To jedna z niewielu tez byłego premiera, z którą się zgadzam: "Ludzie uczciwi nie mają się czego obawiać" :-)))
        • hrabiaa Re: homo...skoro jesteś - dokładnie tak! 10.01.08, 09:15

Kolejni uczciwi ? Ta wasza "uczciwość" trąci Feliksem
          Edmuntowiczem ! Portal nasza... jest dla takich, jak wy.
          • Gość: Piotr Zazdrościsz czy tęsknisz za Dzierżyńskim? IP: 91.198.209.* 10.01.08, 09:20
            bo inaczej nie rozumiem tego wtrętu.
          • Gość: Jacek Re: homo...skoro jesteś - dokładnie tak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 09:21
            Na tyle uczciwi aby nie bać się kontaktów ze starymi znajomymi i nie
            bać się komentarzy obcych ludzi. Znam takich jak wy którzy
            mieszkania zmieniali bo tyle krzywdy ludziom narobili. Wcale się nie
            dziwię że boicie się naszej-klasy :)
            • Gość: Jasiek z Puszki Para parze w parze, czyli Jacuś i Piotruś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 09:57
              dziwne, jak chłopcy "chodzom parami" ! Stare przyzwyczajenie, czy
              już codzienność?
              • Gość: Piotr Jacek z Puszki czyli pierdla? IP: 91.198.209.* 10.01.08, 10:00
                Dziwne to jest to, że spora część Polaków nadal żyje uprzedzeniami, zaściankowością i leczy własne kompleksy obrażając innych.
                • wnuk.nerona Skojarzenia młodych ludzików 10.01.08, 10:50
                  czy z was Jacki nie "wychodzą" fobie jakoweś? Co wpis, to
                  ładowanie, jacy wy to są łokej, a inni be ! Jacyście to "czyści"
                  moralnie, a inni napewno umoczeni. Pewnikiem ministrantami bywali,
                  lubo biegali na spotkania pionierskie, a teraz głuszyć sumienia
                  wolicie?
                  • Gość: Jacek Re: Skojarzenia młodych ludzików IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 10:53
                    To jest tylko nasza odpowiedź, bo zarzucacie nam np w tym wątku że
                    jesteśmy naiwni. Gdyby nie wylewanie waszych frustracji wogóle nic o
                    naszej klasie byśmy nie pisali tylko byśmy się nią cieszyli jak
                    każdym innym portalem w sieci www. To raczej przciwnicy n-k szukają
                    dziury w całym i problemów tam gdzie inni ich nie mają.
                  • Gość: Piotr Re: Skojarzenia młodych ludzików IP: 91.198.209.* 10.01.08, 11:05
                    Nigdzie nie napisałem, że jestem łokej, tylko, że w przeciwieństwie do całej masy sfrustrowanych przeciwników N-K nie mam się czego obawiać. I nigdzie nie napisałem, że inni na pewno są umoczeni tylko, że szukanie dziury w całym przesłanie racjonalne myślenie. Zresztą co mnie to obchodzi, że ktoś ma uprzedzenia? Jego prywatna sprawa, ja nie naganiam, żeby się zarejestrował na portalu. Najśmieszniejsze jest to, że największymi krytykantami są ci, co w ogóle strony nie odwiedzili albo jeszcze lepiej - ci, co są użytkownikami N-K. Sam nie wiem, co bardziej schizofreniczne...
        • gonzales.wroclaw Re: homo...skoro jesteś - dokładnie tak! 10.01.08, 11:04
          Gość portalu: Piotr napisał(a):

> To jedna z niewielu tez byłego premiera, z którą się zgadzam: "Ludzie uczciwi n
          > ie mają się czego obawiać" :-)))

Właśnie ludzie uczciwi mają najwięcej do obawiania się, bo to oni najczęsciej padają ofiarami przestępstw, które są tym bardziej dotkliwe, im więcej informacji o sobie przekazuje się na zewnątrz.
          • Gość: Piotr Re: homo...skoro jesteś - dokładnie tak! IP: 91.198.209.* 10.01.08, 11:07
            Drogi gonzalesie.wrocalw: staraj się zauważyć, że wcześniej pisałem również o bezmyślnym publikowaniu masy danych przydatnych z puntu widzenia przestępcy i przestrzegałem (m.in. uczciwych) przed takim postępowaniem.
            • gonzales.wroclaw Re: homo...skoro jesteś - dokładnie tak! 10.01.08, 11:14

> Drogi gonzalesie.wrocalw: staraj się zauważyć, że wcześniej pisałem również o b
              > ezmyślnym publikowaniu masy danych przydatnych z puntu widzenia przestępcy i pr
              > zestrzegałem (m.in. uczciwych) przed takim postępowaniem.

Ależ to dostrzegam, tylko że problem w tym, że szaremu, uczciwemu człowiekowi bardzo trudno ustalić, które dane są przydatne przestępcy, a które nie - a jak się okazuje, ci co bardziej sprytni są w stanie wykorzystać praktycznie każdą, nawet najbardziej niewinną wskazówkę.
              • gonzales.wroclaw Re: homo...skoro jesteś - dokładnie tak! 10.01.08, 11:16
                Oczywiście, nie oceniam zamieszczania swojego profilu na NK w kategoriach naiwności, głupoty, mądrości, etc., bo to przecież sprawa każdego człowieka z osobna - jest to niewątpliwie fajna zabawa, ale również i odpowiedzialnośc. Mnie w każdym razie już tam nie ma i raczej nigdy nie będzie. Pozdrawiam :).
                • Gość: Jacek Re: homo...skoro jesteś - dokładnie tak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 11:22
                  gonzales.wroclaw napisał:

> Mnie w każdym razie już tam nie ma i raczej nigdy nie będzie.

Słuszny wybór. Ja też podjąłem wybór i zamierzam jeszcze dugo bawić
                  się naszą-klasą i odnawiać stare kontakty :)
              • Gość: Jacek Re: homo...skoro jesteś - dokładnie tak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 11:19
                > Ależ to dostrzegam, tylko że problem w tym, że szaremu, uczciwemu
                > człowiekowi bardzo trudno ustalić, które dane są przydatne
                > przestępcy, a które nie - a jak się okazuje, ci co bardziej
                > sprytni są w stanie wykorzystać praktycznie każdą, nawet
                > najbardziej niewinną wskazówkę

Ci co się boją niech się nie zapisują i niech nie zabraniają żyć
                innym.
          • Gość: Jasiek z Puszki NK dla naiwnych, tacy jesteśmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 11:07
            Ot i Gonzales napisał, raczej potwierdził to, o czym
            mieliśmy "podyskutować" na wątku. NK jest dla naiwnych ( choć też
            tam umieściłem info).
          • Gość: Jacek Re: homo...skoro jesteś - dokładnie tak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 11:16
            gonzales.wroclaw napisał:

> Właśnie ludzie uczciwi mają najwięcej do obawiania się, bo to oni
            > najczęsciej padają ofiarami przestępstw, które są tym bardziej
            > dotkliwe, im więcej informacji o sobie przekazuje się na zewnątrz.

Zgadza się tylko nie rozumiem czemu zarzuca się to naszej-klasie? To
            samo można napisać o całym intenecie i całym naszym życiu, bo
            wszędzie gdzie się nie pojawiamy zostawiamy ślad po sobie i
            informacje, które może ktoś przeciwko nam wykorzystać. Wcale w tym
            celu nie trzeba się rejestrować na naszej-klasie.

Jak ktoś chce niech się schowa w domu i ukrywa wszytsko przed
            światem ale niech nie zabrania innym żyć i życiem się cieszyć.

PS. Znam takich co nawet konto w banku boją się założyć ... :)
            • gonzales.wroclaw Re: homo...skoro jesteś - dokładnie tak! 10.01.08, 11:19
              Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Zgadza się tylko nie rozumiem czemu zarzuca się to naszej-klasie?

To po prostu skrót myślowy - przecież wiadomo, że chodzi o użytkowników. W końcu to nie Allegro, które można rozpatrywac jakby z osobna, w oderwaniu od userów.
              • Gość: Toto Serce rosnie jak sie czyta IP: *.proxy.aol.com 10.01.08, 18:31
                o tym jak sukces naszej-klasy boli gazwybianych klakierow i
                okolice :-DDD.Rozumiem ze kasa uciekla i trzeba sie jakos do niej
                dobrac.Moze na poczatek obrzucanie gownem.Zawsze sie cos przylepi.A
                potem , kto wie? Moze Dodald wprowadzi ustawe ze cokolwiek co
                przynosi zysk ma nalezec do gazwybianych?Dlugi trzeba placic...
                • Gość: Janko Bzykant Toto, to to tyż ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 21:59
                  Toto nie skumałeś o co chodzi ! Masz chibno kłopoty z dyslekcją. Ale
                  to twoja problema. Nikt z piszących nie ma nic przeciw młodym.
                  Super, że pogłówkowali. Jeno ty walisz o kasiorze... Piszący zajęli
                  się sprawą portalu, jako miejsca dla naiwnych, nic ponadto. A
                  definicję naiwności znajdziesz w encyklopedii ( chyba dasz sobie z
                  nią radę !)
                  • aeea Re: Toto, to to tyż ? 10.01.08, 22:56
                    Naiwnymi są ci którzy łudzą się, że wypisywanie bzdur o naszej-
                    klasie zmniejszy popularność tego portalu :)
                    • Gość: zdradzona Re: IP: *.e-wro.net.pl 11.01.08, 01:08
                      dzięki portalowi "wpadł" mój mąż swoim płomiennym wpisem pod
                      zdjeciem pewnej pani ;|
                      • Gość: Janko Bzykant Portal dla naiwnych- tak to jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.08, 10:01
                        "Gorący" entuzjaści NK ! Niedługo wasza "miłość" do portalu minie.
                        Minie, gdy nasycicie się widokiem grubawych, łysawych kolegów i
                        podstarzałych "lasencji" z ław szkolnych. Za jakiś czas wystarczy
                        wam komóra i sms, no i mail - a z portalu znikniecie, bo co można
                        na nim dłużej "robić". Portal jest dla naiwnych - z jednej strony,
                        wierzących, że młodość można zatrzymać, z drugiej strony,
                        wystawiający się zdjeciami i opisami dobrobytu na "działania
                        cwaniaków.
                        • Gość: Piotr i co z tego? IP: 91.198.209.* 11.01.08, 10:05
                          Tak jest w przypadku większości tego typu portali. Nie odkryłeś Ameryki. Zastanawia tylko fakt niezdrowego podniecania się N-K zarówno ze strony jej zwolenników, jak i oponentów. Nie ma istotniejszych problemów?
                          • wnuk.nerona Re: i co z tego? 11.01.08, 10:53
                            i nico !
                            • diabollo69 Re: i co z tego? 11.01.08, 11:04
                              jak na razie to największy entuzjazm i podniecenie przejawiają oponenci NK, bo
                              post załozony jest przez jednego z nich a i większośc wypowiedzi jest też od
                              tych, którzy "nie wiedzą czym się zachwycac" ale piszą jeden przez drugiego......
                            • Gość: Piotr Ale <a href="http://www.nicopolska.pl/?" target="_blank">www.n IP: 91.198.209.* 11.01.08, 11:10
                              czy coś innego? Dziadek by się spalił ze wstydu jakby czytał twoje posty :P
                          • Gość: obserwator i psioczą, i psioczą... Coś nie tak z ich główkami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.08, 11:10

> Tak jest w przypadku większości tego typu portali.
                            > Nie odkryłeś Ameryki. Zastanawia tylko fakt niezdrowego
                            > podniecania się N-K zarówno ze strony jej zwolenników,
                            > jak i oponentów.

Dokładnie tak. O ile zachwycanie się zwolenników jest uzasadnione,
                            bo dobrze się bawią o tyle uprzedzenia przeciwników do czegoś co ich
                            nudzi i im się nie podoba wskazuje na jakieś ich upośledzenie
                            umusływe.

Jak mi się coś nie podoba to omijam to i idę dalej szukać tego co
                            sprawia mi przyjemność a ci przystaneli nad naszą-klasą i psioczą, i
                            psioczą ... i psioczą. Coś nie tak z ich główkami.
                            • hrabiaa Popatrz, co czynisz człecze 11.01.08, 11:37
                              Gość portalu: obserwator napisał(a):

> Gość portalu: Piotr napisał(a):
                              >
                              > > Tak jest w przypadku większości tego typu portali.
                              > > Nie odkryłeś Ameryki. Zastanawia tylko fakt niezdrowego
                              > > podniecania się N-K zarówno ze strony jej zwolenników,
                              > > jak i oponentów.
                              >
                              > Dokładnie tak. O ile zachwycanie się zwolenników jest uzasadnione,
                              > bo dobrze się bawią o tyle uprzedzenia przeciwników do czegoś co
                              ich
                              > nudzi i im się nie podoba wskazuje na jakieś ich upośledzenie
                              > umusływe.
                              >
                              > Jak mi się coś nie podoba to omijam to i idę dalej szukać tego co
                              > sprawia mi przyjemność a ci przystaneli nad naszą-klasą i psioczą,
                              i
                              > psioczą ... i psioczą. Coś nie tak z ich główkami.

Jak narazie, oponenci nikogo nie obrażają, a wnoszą nieco powiewu
                              do " cmoków" potakiewiczów, zachwycaczy blichtrem "obiecującym
                              wzruszenia młodości". Ty zaś trącisz prostactwem, obrażając
                              niewybrednie, i to "bezinerpunkcyjnie".
                              NK minie, dyskusja minie, a twe prostactwo pozostanie.... i w tym
                              szkopuł.
                              • Gość: obserwator Re: Popatrz, co czynisz człecze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.08, 11:46
                                hrabiaa napisał:
                                > Jak narazie, oponenci nikogo nie obrażają

Tytuł tego wątku brzmi "Portal dla naiwnych".

w innym poście hrabiaa napisał:
                                > Kolejni uczciwi ? Ta wasza "uczciwość" trąci Feliksem
                                > Edmuntowiczem ! Portal nasza... jest dla takich, jak wy.

To że nie wiecie o czym sami piszecie nie świadczy o was najlepiej i
                                potwierdza moją tezę z poprzedniego posta
                                • Gość: Jonasz Re: Popatrz, co czynisz człecze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.08, 12:01
                                  Łobserwator, a gdzieżeś to pobierał nauki językowe?
                                  • Gość: obserwator Re: Popatrz, co czynisz człecze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.08, 12:17
                                    Wiem że jak ktoś już pojął że nie ma racji to czepia się gramatyki,
                                    interpunkcji itd. Cieszy mnie że w ten sposób przyznałeś mi rację :)
                                • Gość: :) Potwierdzam upośledzenie wnuka.nerona dowodami :) IP: *.e-wro.net.pl 12.01.08, 10:29
                                  Potwierdzam wyjątkowe upośledzenie wnuka.nerona dowodami. Obrażają
                                  innych a później twierdzą że tego nie robią. To wyjątkowe
                                  upośledzenie :)

wnuk.nerona napisała:
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=74213142&a=74308070
                                  > Diabollo, Ty pewnikiem "robiłeś" za klasowego błazna - stąd ta
                                  > miłość twych dawnych widzów do Ciem. I super, błazny też są
                                  > potrzebni!
                              • diabollo69 Re: Popatrz, co czynisz człecze 12.01.08, 01:11
                                ale zostana odnowione kontakty po wielu latach. To nie jest tego warte? Aaa no
                                tak, Ciebie pewnie w szkole nikt nie lubił, dlatego tak piszesz i jest Ci to
                                obojetne...
                        • aeea Re: Portal dla naiwnych- tak to jest 12.01.08, 13:30
                          Gość portalu: Janko Bzykant napisał(a):

> "Gorący" entuzjaści NK !

Ja tutaj nie widzę gorących entuzjastów. Widzę natomiast gorących
                          przeciwników protalu, którzy zatakowali innych ludzi tylko dlatego
                          że korzystają z jakiejś strony www. To jakiś absurd! wcale się nie
                          dziwię że się bronią przed waszą niezozumiałą nienawiścią. Bo to
                          jest wyjątkowa nienawiść aby zakładać wątek, w którym wyzywa się od
                          naiwnych ludzi którzy korzystają z możliwości jakie daje im sieć www.
                          • hrabiaa Re: Portal dla naiwnych- tak to jest 12.01.08, 13:38
                            aeea napisała:

> Gość portalu: Janko Bzykant napisał(a):
                            >
                            > > "Gorący" entuzjaści NK !
                            >
                            > Ja tutaj nie widzę gorących entuzjastów. Widzę natomiast gorących
                            > przeciwników protalu, którzy zatakowali innych ludzi tylko dlatego
                            > że korzystają z jakiejś strony www. To jakiś absurd! wcale się nie
                            > dziwię że się bronią przed waszą niezozumiałą nienawiścią. Bo to
                            > jest wyjątkowa nienawiść aby zakładać wątek, w którym wyzywa się
                            od
                            > naiwnych ludzi którzy korzystają z możliwości jakie daje im sieć
                            www.

Jak widać z twego wpisu, masz trudności z czytaniem tekstu i jego
                            interpretacją. Po pierwsze; autor wątku przytoczył cytat z dziennika
                            Polska.
                            Po drugie: nigdzie w wątku nie ma atakowania inaczej "myślących".
                            Po trzecie: określenie "naiwny" nie jest epitetem.
                            Po czwarte: twój wpisik trąci malutką nienawiścią
                            Jak to "przeżujesz", to sięgaj "Olimpu literackiego" i pisz
                            nowele, eseje, powieści......
                            • aeea Re: Portal dla naiwnych- tak to jest 12.01.08, 13:56
                              Czytałem artykuł w Dzienniku Polska. Nigdzie nie napisali że jest to
                              portal dla naiwnych. Określe naiwny jest obraźliwe. W Dzienniku
                              jedyne co zrobili to dali cynk przestępcom, że policja przegląda
                              naszą-klasę. Teraz już przestępcy wiedzą że muszą uważać a była
                              okazja aby kilku jeszcze złapać. No cóż nieodpowiedzialność
                              dziennikarska.

Czy uważasz że atakowanie jak m.in ty to robisz innych ludzi za to
                              że odwiedzają jakąś stronę www jest normalne?

... z wiadomych względów nie musisz opdowiadać
    • snajper55 Forum o Nasza-klasa.pl !!! 11.01.08, 15:05
      Właśnie startujemy. Zapraszam !

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50328
      S.
    • Gość: zamieszanie Re: Portal dla naiwnych IP: *.elektrosat.pl 12.01.08, 00:26
      Zamnieszanie z nasza-klasa trwa!!! Ale fakt -0 trzeba uwazac i nie dodawac
      nieznajomych...
      • Gość: Jonasz Re: Portal dla naiwnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.08, 00:41
        Będzie trwało jeszcze jakiś czas, a potem emocje opadną, gdy
        ludziska zobaczą, że nie ma o czym z byłymi kumplami/kumpelkami
        rozmawiać....
        • diabollo69 Re: Portal dla naiwnych 12.01.08, 01:13
          skoro Ciebie tak mało łączyło z ludźmi, z którymi spędziłes 8 lat co dziennie,
          potem następni przez 4 lata, łączyły was stresy i radości, dzieliliście troski i
          sukcesy to faktycznie. Nie dałes się polubic i nadal tak jest pewnie..:)
          • Gość: Jonasz Przecinak, nie portal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.08, 09:29
            Gdyby portal był "przyjazny" ludziskom, to chodziłby za te
            pieniądze, jak brzytwa. Chodzi, jak przecinak .....
            • wnuk.nerona Re: Przecinak, nie portal 12.01.08, 09:31
              Diabollo, Ty pewnikiem "robiłeś" za klasowego błazna - stąd ta
              miłość twych dawnych widzów do Ciem. I super, błazny też są
              potrzebni!
              • Gość: :) Re: Przecinak, nie portal IP: *.e-wro.net.pl 12.01.08, 10:25
                Jedyne co jesteśmy stwierdzić to to że na największego błazna na tym
                forum kreujesz się właśnie ty :)
                • Gość: :) Re: Przecinak, nie portal IP: *.e-wro.net.pl 12.01.08, 10:41
                  Gość portalu: :) napisał(a):

> Jedyne co jesteśmy stwierdzić to to że na największego błazna na
                  > tym forum kreujesz się właśnie ty :)

A gdybyś miał wątpliwości że potrzebujesz pomocy lekarza bo piszesz
                  chociaż sam nie wiesz o czym to podsunę ci wnuku.nerona dowody
                  twojego upośledzenia
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=74213142&a=74309610
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=74213142&a=74269964
              • diabollo69 Re: Przecinak, nie portal 12.01.08, 10:48
                wnuk.nerona napisała:

> Diabollo, Ty pewnikiem "robiłeś" za klasowego błazna - stąd ta
                > miłość twych dawnych widzów do Ciem. I super, błazny też są
                > potrzebni!

Widzisz ja swój czas w szkole wykorzystałAM prawidłowo, nauczyłAM sie prawidłowo
                formułowac zdania ("miłośc twych dawnych widzów do Ciem") nawiązałaAM przyjaźnie
                i znajomości, które dzięki NK mogę odświeżyc oraz nauczyłAM się, że z ludźmi
                typu "wnuk.nerona" nie należy się wdawac w dyskusję i to nie wymaga wyjaśnienia,
                ponieważ jest oczywiste.
                • homo-vratislaviensis Re: Przecinak, nie portal 12.01.08, 12:20
                  diabollo69 napisała:

> wnuk.nerona napisała:
                  >
                  > > Diabollo, Ty pewnikiem "robiłeś" za klasowego błazna - stąd ta
                  > > miłość twych dawnych widzów do Ciem. I super, błazny też są
                  > > potrzebni!
                  >
                  > Widzisz ja swój czas w szkole wykorzystałAM prawidłowo, nauczyłAM
                  sie prawidłow
                  > o
                  > formułowac zdania ("miłośc twych dawnych widzów do Ciem")
                  nawiązałaAM przyjaźni
                  > e
                  > i znajomości, które dzięki NK mogę odświeżyc oraz nauczyłAM się,
                  że z ludźmi
                  > typu "wnuk.nerona" nie należy się wdawac w dyskusję i to nie
                  wymaga wyjaśnienia
                  > ,
                  > ponieważ jest oczywiste.

barba crescit, caput nescit
                  • diabollo69 Re: Przecinak, nie portal 17.01.08, 11:15
                    o masz, znalazł się arbiter elegantiarum.
                    całe szczęście mi broda nie grozi, więc nie po niej ci oceniac moją mądrośc. :P
                    Czy Wy tu wszyscy jesteście tylko od pouczania i kąśliwych uwag?
                    Jednak daruje sobie ten wątek i niektórych forumowiczów.
                    Corrumpunt mores bonos colloquia mala.
                    Pozdrawiam.
            • Gość: :) Re: Przecinak, nie portal IP: *.e-wro.net.pl 12.01.08, 10:24
              Gość portalu: Jonasz napisał(a):

> Gdyby portal był "przyjazny" ludziskom, to chodziłby za te
              > pieniądze, jak brzytwa. Chodzi, jak przecinak .....

Jest przyjazny dla tych którzy traktują go przyjaźnie i się nim
              bawią a tacy jak ty powinni sobie zrobić swój super portal.
              Zapisałoby się pewnie do niego ze 100 osób, bo kto by chciał z
              nielubianymi w szkle łajzami teraz gać :)
        • Gość: :) Re: Portal dla naiwnych IP: *.e-wro.net.pl 12.01.08, 10:21
          Gość portalu: Jonasz napisał(a):

> Będzie trwało jeszcze jakiś czas, a potem emocje opadną, gdy
          > ludziska zobaczą, że nie ma o czym z byłymi kumplami/kumpelkami
          > rozmawiać....

Ty już pewnie nie miałeś o czym z nimi rozmawiać gdy chodziłeś do
          szkoły. Były takie łajzy i jak widać dalej łazjzami pozostały :)
          • homo-vratislaviensis Re: Portal dla naiwnych 12.01.08, 12:26
            Gość portalu: :) napisał(a):

....................
            >

> Ty już pewnie nie miałeś o czym z nimi rozmawiać gdy chodziłeś do
            > szkoły. Były takie łajzy i jak widać dalej łazjzami pozostały :)

hominis est errare, insipientis in errore perseverare
            • diabollo69 Re: Portal dla naiwnych 17.01.08, 11:18
              homo-vratislaviensis napisała:
              >
              >
              > hominis est errare, insipientis in errore perseverare

A Ty "Homo-nie wiadomo" najwyraźniej skłaniasz się ku tym głupcom, bo nie dajesz
              sobie niczego wytłumaczyc....
    • aldurzar Forum dla tych, którzy NIE LUBIĄ nasza-klasa.pl 12.01.08, 12:43
      Forum dla tych, którzy NIE LUBIĄ nasza-klasa.pl

Zapraszam na forum tych, którzy nie lubią nasza-klasa.pl

Zaletą tego forum jest to, że:
      - Działa super szybko
      - Polityka prywatności jest opanowana do perfekcji!

Na tym forum możesz:
      - dodawać zdjęcia, ale nikt ich nie zobaczy
      - dodawać komentarze, ale nikt ich nie przeczyta
      - wpisywać informacje o swoim życiu, do których nikt nie będzie miał dostępu

Jednym słowem forum jest miejscem, o jakim marzą przeciwnicy naszej-klasy :)

Ze względu na politykę prywatności, o jakiej marzyliśmy należy najpierw
      zalogować się a później czekać na pozwolenie wejścia, ponieważ Ci, którzy się
      zapisali wcześniej mogą sobie nie życzyć, aby czytano ich wpisy i oglądano ich
      zdjęcia.

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50348
      • Gość: Jasiek z puszki Re: Forum dla tych, którzy NIE LUBIĄ nasza-klasa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.08, 12:50
        O, to już lepiej. Skoro "obrońcy" NK na tym wątku, poza przygłupimi
        epitetami nie mogą wysforowac swych racji, to propozycja powyższa
        jest sympatico. A, wy - Diabolle i inne "zjawiska", szukające
        wrażeń z dawnych lat - obrażajcie się na cały swiat....
        • aeea Re: Forum dla tych, którzy NIE LUBIĄ nasza-klasa. 12.01.08, 13:38
          Gość portalu: Jasiek z puszki napisał(a):

> O, to już lepiej. Skoro "obrońcy" NK na tym wątku, poza
          > przygłupimi epitetami nie mogą wysforowac swych racji, to
          > propozycja powyższa jest sympatico. A, wy - Diabolle i
          > inne "zjawiska", szukające wrażeń z dawnych lat - obrażajcie się
          > na cały swiat....

Przeczytałem cały wątek dokładnie i z tego co zauważyłem to raczej
          wy wszystkich obrażacie za to że korzystają z jakiegoś portalu. Sam
          tytuł wątku jest obraźliwy. To jest jakiś absurd aby czepiać się
          ludzi tylko dlatego że korzystają z portalu x a nie z portalu y. Coś
          chyba z wami nie tak.

Dobrze wam napisał "obserwator"
          "...Jak mi się coś nie podoba to omijam to i idę dalej szukać tego
          co sprawia mi przyjemność a ci przystaneli nad naszą-klasą i
          psioczą, i psioczą ... i psioczą. Coś nie tak z ich główkami...."

To jest jakaś psychiczna choroba aby skupiać się na stronie www
          która wam się nie podoba i atakować ludzi którzy z niej korzystają.
          Nie powiesz mi że wasze zachowanie jest normalne.

"Jasiek z puszki" jak na razie to ty nie przedstawiłeś w sensowny
          sposób swoich racji i to raczej ty jesteś obrażony na cały świat.
          Świadczy o tym to że atakujesz z błachego powodu ludzi tylko dlatego
          że zaglądają na jakąś stronę www. Oni gdybyś ich nie zaczepił wogóle
          by się tobą nie zainteresowali. Z powodu swoich frustracji
          zaczepiasz innych i dziwisz się że ci odpisują dostosowując się do
          twojego marnego poziomu.
          • hrabiaa Re: Forum dla tych, którzy NIE LUBIĄ nasza-klasa. 12.01.08, 13:40
            aeea napisała:

> Gość portalu: Jasiek z puszki napisał(a):
            >
            > > O, to już lepiej. Skoro "obrońcy" NK na tym wątku, poza
            > > przygłupimi epitetami nie mogą wysforowac swych racji, to
            > > propozycja powyższa jest sympatico. A, wy - Diabolle i
            > > inne "zjawiska", szukające wrażeń z dawnych lat - obrażajcie się
            > > na cały swiat....
            >
            > Przeczytałem cały wątek dokładnie i z tego co zauważyłem to raczej
            > wy wszystkich obrażacie za to że korzystają z jakiegoś portalu.
            Sam
            > tytuł wątku jest obraźliwy. To jest jakiś absurd aby czepiać się
            > ludzi tylko dlatego że korzystają z portalu x a nie z portalu y.
            Coś
            > chyba z wami nie tak.
            >
            > Dobrze wam napisał "obserwator"
            > "...Jak mi się coś nie podoba to omijam to i idę dalej szukać tego
            > co sprawia mi przyjemność a ci przystaneli nad naszą-klasą i
            > psioczą, i psioczą ... i psioczą. Coś nie tak z ich główkami...."
            >
            > To jest jakaś psychiczna choroba aby skupiać się na stronie www
            > która wam się nie podoba i atakować ludzi którzy z niej
            korzystają.
            > Nie powiesz mi że wasze zachowanie jest normalne.
            >
            > "Jasiek z puszki" jak na razie to ty nie przedstawiłeś w sensowny
            > sposób swoich racji i to raczej ty jesteś obrażony na cały świat.
            > Świadczy o tym to że atakujesz z błachego powodu ludzi tylko
            dlatego
            > że zaglądają na jakąś stronę www. Oni gdybyś ich nie zaczepił
            wogóle
            > by się tobą nie zainteresowali. Z powodu swoich frustracji
            > zaczepiasz innych i dziwisz się że ci odpisują dostosowując się do
            > twojego marnego poziomu.

No, "masz rację" wzlatując ortograficznie ponad poziomy....
            Pzeczywiście, musisz na portalu pogadać z byłymi nauczycielami od
            polskiego.
            • aeea Re: Forum dla tych, którzy NIE LUBIĄ nasza-klasa. 12.01.08, 13:52
              > No, "masz rację" wzlatując ortograficznie ponad poziomy....
              > Pzeczywiście, musisz na portalu pogadać z byłymi nauczycielami od
              > polskiego.

No i potwierdziłeś to co napisałem. Zastanów się nad sobą.
              • Gość: Jonasz Re: Forum dla tych, którzy NIE LUBIĄ nasza-klasa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.08, 13:55
                Dziecinko droga, widzę, że walczysz z wszystkimi !Daj sobie sianka i
                odpocznij, zszarpiesz sobie delikatne nerwusie i w szkole będą
                kłopociki....
                • aeea Re: Forum dla tych, którzy NIE LUBIĄ nasza-klasa. 12.01.08, 13:57
                  > Dziecinko droga, widzę, że walczysz z wszystkimi

nie z wszystkimi, tylko waszą głupotą
                  • Gość: Janko Bzykant Przygłupów moc nam obrodziła.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.08, 20:08
                    Wiesz co na koniec ! Przygłup jesteś.. ot co! i Mam w rzyci twe
                    wywody, itobie podobnych przygłupów morza szum.....
                    • Gość: Obywatel KEJN A ciebie gdzie bzykali? Na azbeście chyba IP: *.telsat.wroc.pl 12.01.08, 20:24
                      hehehe Jasieczku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka