dorjot 10.03.06, 19:07 Czy ktoś miał operację tarczy w Warszawie w szpitalu na Banacha? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorjot Re: operacja na Banacha 14.03.06, 17:35 Chodziło mi operacje tarczycy. Wola guzowatego. Czy nikt naprawdę nie może wypowiedzieć się na temat tego szpitala. Proszę o jakieś informacje. Odpowiedz Link
domi_niq Re: operacja na Banacha 14.03.06, 20:07 Słyszałam, że mają tam b. dobrych endokrynologów, czyli po operacji wiedzą, jak się zająć pacjentem, ale nie wiem jak tam z samymi chirurgami. Odpowiedz Link
anula_w Re: operacja na Banacha 15.03.06, 08:15 ja miałam tam operację, co prawda dosyć dawni, bo w grudniu 1999 roku, ale byłam i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link
kujka48 Re: operacja na Banacha 03.04.06, 14:50 Ja mialam operację guzków tarczycy na Banacha, ale to bylo 9 lat temu.Myślę,że przetrwalam ten czas dzięki wrodzonemu optymizmowi i zaufaniu do lekarzy.Dzisiaj już tak do tego nie podchodzę i staralabym sie o Gliwice albo Instytut Onkologii. Odpowiedz Link