llella 12.09.02, 13:09 Mam pytanie, oglądając programy, gazety o modzie, nie mogę jednoznacznie stwierdzić czy rajstopy/pończochy dopasowuje się do koloru butów, czy spódnicy/sukienki? Czy możecie wypowiedzieć sie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gAndzia Re: jakie rajstopy, pończochy IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 12.09.02, 13:19 nie ma jednej i tylko jednej odpowiedzi. rajstopy w kolorze butów wydłużają nogi, niestety tylko optycznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oriana8 Re: jakie rajstopy, pończochy 12.09.02, 13:57 ja dobieram rajstopy do koloru ciała, chyba że grube to różnie raz do butów raz do ubrania nigdy nie założe białych rajstop, kobieta ubiera takie tylko do pierwszej komunii ;) pozdrawiam oriana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: jakie rajstopy, pończochy IP: *.waw.cdp.pl 12.09.02, 14:11 Ja obstaje za rajstopami/ponczochami jak najbardziej dostosowanymi do koloru skory, udajace, ze ich nie ma. Jezeli kolor to tylko kabaretki oprocz bezow nosze czarne do czerni, czerwonie do czerwieni i bezowe do calej reszty. H. Odpowiedz Link Zgłoś