zamek 22.10.06, 10:21 ...a w konkursie już po II. etapie. Ja się tylko pochwalę, że póki co Łódź rządzi, bo do dalszych gier zakwalifikowała się trójka od nas: Majka Tomaszewska i dwa Wojtki: Koprowski i Pławner. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwakretki Re: Ani słowa o Wieniawskim... 22.10.06, 14:28 oba kretki kibicują od samego początku, trzymają kciuki itp i dziwią się niektórym komentarzom gadających głów Odpowiedz Link Zgłoś
gklm Re: Ani słowa o Wieniawskim... 22.10.06, 21:57 ja też kibicuję i słucham ile się da...szczególnie,że też żem łodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
arana Słowo o Wieniawskim... 23.10.06, 14:29 ... jest w wątku o koncercie inauguracyjnym i Marrinerze. Ja też słucham i kibicuję łodzianom, szczególnie Wojtkowi Pławnerowi. Odpowiedz Link Zgłoś
arana Gratulacje 24.10.06, 10:44 najpierw dla Wojtka Pławnera (bo kibicuję mu od początku) oraz dla reszty uczestników. PLAN PRZESŁUCHAŃ IV ETAPU: ŚRODA, 25 października 2006, godz. 18 Maria Machowska Jarosław Nadrzycki CZWARTEK, 26 października 2006, godz. 18 Wojciech Pławner Lev Solodovnikov PIĄTEK, 27 października 2006, godz. 18 Anna Maria Staśkiewicz Airi Suzuki SOBOTA, 28 października 2006, godz. 18 Agata Szymczewska Simeon Klimashevskiy PS Czego brakowało Stefanowi Tararze? Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Ani słowa o Wieniawskim... 24.10.06, 13:21 dla odczuwająych niedosyt opinii i wrażeń z KW polecam www.itvp.pl/ po pierwsze - relacje młodych recenzentów studentów, na podstronie dotyczacej Konkursu po drugie - forum, w dziale bieżące wydarzenia jest wątek liczący koło 30 stron Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen off topic 24.10.06, 13:38 No nie, jak wchodzę na stronę TV (również Kultura) i widzę "Pięciu Polaków zakwalifikowało się do finału", po czym wymienione są również Panie - to krew mnie zalewa i nie chcę wchodzić dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: off topic 24.10.06, 13:51 schaetzchen napisała: > No nie, jak wchodzę na stronę TV (również Kultura) i widzę "Pięciu Polaków zakw > alifikowało się do > finału", po czym wymienione są również Panie - to krew mnie zalewa i nie chcę w > chodzić dalej. > > no, kulawe i jakieś takie seksistowskie a wracając wygląda na to że Polak(Nadrzycki) albo Polka(Szymczewska) wygra w tym roku, tak można wnioskować z opinii, no ale zobaczymy co na to jury Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: off topic 24.10.06, 18:55 Zaraz tam seksistowskie. Niepoprawne i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
arana Re: off topic 25.10.06, 09:42 schaetzchen napisała: > Zaraz tam seksistowskie. Niepoprawne i tyle! A może jednak męskie Okopy Sw. Trójcy w obliczu atakującego feminizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
arana Re: Hej! 25.10.06, 19:20 Właśnie Nadrzycki skończył Szostakowicza. Jak to dobrze, że nie jestem w jury, bo wszystko mi się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Ani słowa o Wieniawskim... 25.10.06, 21:14 ja ja słuchałem podobało mi sie chociaż było ciężko w internecie bo sie rwało w radiu było dobrze i bardziej wyważone relacje skrzypce-orkiestra bardzo fajny jest ten 2 konc Wieniawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kanarek2 Re: Ani słowa o Wieniawskim... 25.10.06, 22:05 > chociaż było ciężko w internecie bo sie rwało No wlasnie, az przestalem w koncu sluchac. Za to moglem poczytac, i fajne forum tam maja. Odpowiedz Link Zgłoś
arana Konkusowe plotki 27.10.06, 13:22 Zabytkowe skrzypce Mary Lee zostały zaaresztowane na lotnisku, bo skrzypaczka nie zgłosiła ich do oclenia przy wjeździe do Polski, więc i wywieźć legalnie nie mogła - tylko przemycić, ale nie przyszło jej to do głowy. Urzędnicy byli wyrozumiali, ale stanowczy: areszt skrzypiec aż do wyjaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ondine Re: Konkusowe plotki 27.10.06, 19:21 z innej beczki jak sie spisali pianisci? asia, jesli tu sie wglebiasz, to pozdrowienia = hm hm ciekawe czy mnie rozszyfrujesz hihi Odpowiedz Link Zgłoś
ondine jeszcze jedno 27.10.06, 19:24 jak grala magda filipczak? od lat jej nie slyszalam juz, razem sie uczylysmy Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: jeszcze jedno 28.10.06, 23:58 Ani słowa? To powiem tylko, że moja faworytka "wylądowała" na 3 miejscu. Dobre i to. Chociaż nie bardzo rozumiem pomysł grubej kreski pomiędzy trzema etapami a finałem. Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
jdrk Re: jeszcze jedno 30.10.06, 18:54 schaetzchen napisała: > Ani słowa? To powiem tylko, że moja faworytka "wylądowała" na 3 miejscu. Dobre > i > to. Chociaż nie bardzo rozumiem pomysł grubej kreski pomiędzy trzema etapami a > finałem. Howgh. Torunianka Anna Maria była też moją faworytką (głównie za pięknego Mozarta) Kibicowalem też Marysi Machowskiej (W-wa), która zajęła 5. miejsce. Ondine, nie słuchałem Magdy Filipczak, ale widze ze dotarla do II etapu. Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: jeszcze jedno 30.10.06, 19:05 KOncert kończący now!!! na PR2 transmisja www.polskieradio.pl/dwojka/artykul.aspx?id=1309 Odpowiedz Link Zgłoś