lipa55 14.01.05, 14:30 Oszołom, dlaczego Rocco Buttiglione popiera konstytucję europejską? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lipa55 Re: Racja! Niech Kolega Oszołom odpowie! 14.01.05, 14:35 czekam niecierpliwie.... nie pozwól, by kobieta czekała! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Ja facet jestem, ale też chętnie usłyszę! 14.01.05, 14:37 OSZOŁOM ODPOWIADAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: trudne pytanie do oszołoma 14.01.05, 14:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24536&w=19400607&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: trudne pytanie do oszołoma 14.01.05, 14:38 no co ty!!!!!! chyba sam w to nie wierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: trudne pytanie do oszołoma 14.01.05, 14:42 Czy prof Buttiglione zost.pierwszym męczennikiem XXI wieku? oszolom, meczennicy nie pękali tak od razu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Oszołom jest od ujadania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 14:41 Kundlizm nie jest materią dla trudnych pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: trudne pytanie do oszołoma 14.01.05, 16:21 > bo przegapi... Nie przegapi, tego jestem pewien; swoim zwyczajem pominie "niewygodne" pytanie. Tutaj nawet nie znajdzie zanadto powodu żeby pytającego nazwać lewakiem, więc obawiam się że odpuści. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: trudne pytanie do oszołoma 14.01.05, 16:23 bedę uparta zrobie z tego watku sygnaturke bede konczyc swoje posty słowami "ceterum censeo oszołom powinien odpowiedzieć..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: trudne pytanie do oszołoma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 16:28 Życzę powodzenia, ale zbyt wiele wymagasz od kogoś, którego apogeum umiejętności skierowane jest na "Ctrl" + "V" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: trudne pytanie do oszołoma 14.01.05, 16:40 już odpowiedziałem na nie w innym watku ale powtórzę..albo sie pomylił albo został zmuszony do poparcia tej konstytucji..jeśli to drugie to okazuje sie on być człowiekiem słabego charakteru którego bardzo łatwo złamać Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: trudne pytanie do oszołoma 14.01.05, 16:50 Czyli nie popiera tylko tak mu się wymsknęło? Swego czasu Radio Maryja podobnie komentowało którąś z wypowiedzi papieża nt. Unii Europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: trudne pytanie do oszołoma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:06 Włoski minister Rocco Buttiglione (katolicki filozof, jeden z przyjaciół Jana Pawła II) powiedział: "homoseksualizm to grzech", a rolą kobiet w rodzinie "jest rodzenie dzieci" - przyjeżdża z wykładem na KUL. Czyżby Życiński obstawiał się ludźmi tak słabego charakteru z kręgu najbliższych przyjaciół JP2? Jeżeli został zmuszony, to wielki przyjaciel JPII ani jego kościół nie grzmi nic na temat naruszenia praw człowieka i wolnej woli jego wyboru? A więc ja? Katolicy są za nim, czy przeciwko niemu? Co na to twoja LPR czy też ND? Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: trudne pytanie do oszołoma 14.01.05, 18:18 oszolom.z.radia.maryja napisał: sie pomylił pomylił? biedaczek, doprawdy a moze tak jak papiezowi - wg twojej interpretacji - nie mówią wszystkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: trudne pytanie do oszołoma 14.01.05, 18:21 a kto go zmusił?Żydzi czy cykliści? Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: trudne pytanie do oszołoma 14.01.05, 18:23 oszolom.z.radia.maryja napisał: > już odpowiedziałem na nie w innym watku ale powtórzę..albo sie pomylił to moze z tym homoseksualzmem tez sie, biedaczek, pomylił? Odpowiedz Link Zgłoś