Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ktos zna agencje HorizonsRecruitment?

IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 14:35
    polska agencja, ktos cos wie o nich?
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosc Re: ktos zna agencje HorizonsRecruitment? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 14:48
        Skad masz informacje, ze to polska agencja???

www.horizon-recruitment.co.uk/homeframe.htm
        • Gość: oinkOink Re: ktos zna agencje HorizonsRecruitment? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 15:13
          nie horizon tylko horizonS
          www.horizonsrecruitment.co.uk
          czytaj uwaznie :)
          • Gość: gosc Re: ktos zna agencje HorizonsRecruitment? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 16:47
            Ok. Sorry za pomylke. Znam Horizon Recruitment stad pomyslalem, ze ktos sobie "s" dodal przypadkiem... Ale tak to wszystko w porządku. A Horizons nie znam, wiec nie pomoge :( Pozdrawiam!
      • Gość: bagarmosen Re: ktos zna agencje HorizonsRecruitment? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 17:59
        czy o tą chodzi ? www.horizonsrecruitment.co.uk/candidates/index.php - o
        ile tak to znam!
        • Gość: oinkOink Re: ktos zna agencje HorizonsRecruitment? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.09.05, 19:34
          no o ta chodzi
          a co mozesz powiedziec o nich?
          • Gość: bagarmosen Re: ktos zna agencje HorizonsRecruitment? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:43
            możesz spokojnie im zaufać ,mają także filię w w-wie. a najwazniejsze nie
            zostawią na lodzie i masz pewnośc ,ze gdy pojedziesz jest praca , umowa oraz
            mieszkanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka