ulik81 23.08.04, 11:55 Cześć! Co myślicie o imieniu Józefina (Józia)? od początku ciąży chodzi mi po głowie i juz nie jestem w stanie obiektywnie go ocenić. a nie chciałabym żeby córeczka miała przechlapane w przedszkolu... Znacie fajne Józie? czy kojarzą Wam się tylko z kochanką Napoleona??? Pozadrawiam! Ula i 20tyg Jeremi lub... Józia?..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cysia.b Re: znacie fajne Józefiny? 23.08.04, 12:23 Nie znam niestety żadnej Józefiny, ale imię jest fajne. A "ta" Józefina była żoną Napoleona i to bardzo kochaną. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: znacie fajne Józefiny? 23.08.04, 12:39 Tu jest wątek o Józefince : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12924&w=6646967&v=2&s=0 Moja mama ma na imie Józefa, nazywają ją Ziutka. Mi osobiscie podoba sie Jozefina Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka3 Re: znacie fajne Józefiny? 23.08.04, 12:43 Imię Józefina kojarzy mi się wyłącznie z moją przyjaciółką, która jest baaaaardzo fajną i kompletnie zwariowaną osobą. Pełne imię jest przesliczne,gdyby nie to że nie jestem fanką zdrobnienia Józia, też brałabym je pod uwagę dla swojej córki. Nie wydaje mi się żeby mala Józia miała przechlapane w przedszkolu, wśród dzieci moich znajomych są różne rzadkie imiona ale jakoś żadne nie narzekaBardzo fajne imię! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: znacie fajne Józefiny? 23.08.04, 17:58 ulik81 napisała: > Cześć! > Co myślicie o imieniu Józefina (Józia)? od początku ciąży chodzi mi po głowie > i juz nie jestem w stanie obiektywnie go ocenić. a nie chciałabym żeby > córeczka miała przechlapane w przedszkolu... > Znacie fajne Józie? Zaam jedną Józefinę, dorosłą, jest bardzo sympatyczna. Sama rozpatruję to imię dla swojej ew. córeczki i uwazam, że jest po prostu piękne Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: znacie fajne Józefiny? 24.08.04, 10:38 ulik81 napisała: > Cześć! > Co myślicie o imieniu Józefina (Józia)? jest ok. > Znacie fajne Józie? nie, ale chetnie poznamy. czy kojarzą Wam się tylko z kochanką Napoleona??? > nie. Odpowiedz Link Zgłoś