Gość: trampek IP: *.it-net.pl 19.01.04, 21:18 dokument na jedynce - gdzie pokazywali laskę wywijającą szybowcem - niezły czadzik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: zamiast jęczeć na telekamerach było obejrzeć IP: *.crowley.pl 19.01.04, 21:34 Ja też to ogladałam. A Cembrzyńska to niezła jajcara ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trampek Re: zamiast jęczeć na telekamerach było obejrzeć IP: *.it-net.pl 19.01.04, 21:54 hihi no, szkoda ze tak szybko wymiekła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: zamiast jęczeć na telekamerach było obejrzeć IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.01.04, 22:48 Ta szybowniczka to Katarzyna Mardońska? Chyba tak. Choć może pomyliłem nazwisko. Może mnie ktoś poprawić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trampek Re: zamiast jęczeć na telekamerach było obejrzeć IP: *.it-net.pl 20.01.04, 00:24 az tak bardzo to sie nie skupilem ale i tak bylo super- szkoda ze telewizja nie moze przekazywac przeciazen jakie towarzyszyly pilotce Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Do Trampka 20.01.04, 22:14 Wysłałam Tobie majla (mejla, e -mala). Czyli @. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: zamiast jęczeć na telekamerach było obejrzeć IP: 213.17.236.* 04.02.04, 21:03 Ta dziewczyna to Małgorzata Margańska - Mistrzyni Polski w akrobacjach szybowcowych. Z Bielska Białej . Ja tez ogladałam bo moje dziecko lata na szybowcach.Szkoda że nie było więcej ujęć z powietrza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: zamiast jęczeć na telekamerach było obejrzeć 20.01.04, 00:35 odlotowa dziewczyna to małgorzata margańska (gosia) ja ogladalem rownolegle dokument i telekamery, a na koniec wyciagnalem sie wygodnie na mieciutkiej sofie i z przyjemnoscia obejrzalem sobie spidermana plastyczne oblicze willema dafoe bylo przemilym zwienczeniem telewizyjnego wieczoru pozdrawiam s_l Odpowiedz Link Zgłoś