Dodaj do ulubionych

zamiast jęczeć na telekamerach było obejrzeć dokum

IP: *.it-net.pl 19.01.04, 21:18
dokument na jedynce - gdzie pokazywali laskę wywijającą szybowcem - niezły
czadzik
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: zamiast jęczeć na telekamerach było obejrzeć IP: *.crowley.pl 19.01.04, 21:34
      Ja też to ogladałam. A Cembrzyńska to niezła jajcara ;-)
      • Gość: trampek Re: zamiast jęczeć na telekamerach było obejrzeć IP: *.it-net.pl 19.01.04, 21:54
        hihi no, szkoda ze tak szybko wymiekła
        • Gość: Arek Re: zamiast jęczeć na telekamerach było obejrzeć IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.01.04, 22:48
          Ta szybowniczka to Katarzyna Mardońska? Chyba tak. Choć może pomyliłem
          nazwisko. Może mnie ktoś poprawić?
          • Gość: trampek Re: zamiast jęczeć na telekamerach było obejrzeć IP: *.it-net.pl 20.01.04, 00:24
            az tak bardzo to sie nie skupilem ale i tak bylo super- szkoda ze telewizja nie
            moze przekazywac przeciazen jakie towarzyszyly pilotce
            • lahliq Do Trampka 20.01.04, 22:14
              Wysłałam Tobie majla (mejla, e -mala). Czyli @. :)
          • Gość: gocha Re: zamiast jęczeć na telekamerach było obejrzeć IP: 213.17.236.* 04.02.04, 21:03
            Ta dziewczyna to Małgorzata Margańska - Mistrzyni Polski w akrobacjach
            szybowcowych. Z Bielska Białej . Ja tez ogladałam bo moje dziecko lata na
            szybowcach.Szkoda że nie było więcej ujęć z powietrza. Pozdrawiam.
    • es_el Re: zamiast jęczeć na telekamerach było obejrzeć 20.01.04, 00:35
      odlotowa dziewczyna to małgorzata margańska (gosia)
      ja ogladalem rownolegle dokument i telekamery, a na koniec wyciagnalem sie
      wygodnie na mieciutkiej sofie i z przyjemnoscia obejrzalem sobie spidermana
      plastyczne oblicze willema dafoe bylo przemilym zwienczeniem telewizyjnego
      wieczoru
      pozdrawiam
      s_l
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka