tatikthered 24.10.06, 11:36 dlaczego tak/nie? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asskela Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 24.10.06, 11:38 kurcze,że też nie mam partnera, tyle fajnych tematów przechodzi mi koło nosa... Odpowiedz Link Zgłoś
szczurza_mama Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 24.10.06, 11:42 My śpimy pod dwiema kołdrami, bo tak jest wygodniej. Mamy zresztą bardzo szerokie wyro i możemy sie rozpychać, a pod jedną kołdrą sie tak nie da. Mój Nie-Mąż jest wysoki i ma wszędobylskie kończyny, więc jak spaliśmy pod jedna kołdrą to zdarzało się, że zostawałam spod niej wysunięta kolanem a on sobie spokojnie chrapał w naszej kołdrze. ;) No i teraz mamy dwie kołdry i jest spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
anna795 Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 25.10.06, 18:57 ja tam spie ze swoim pod jedna chociaz zwykle mu ja zabieram,ale nie ma to jak prowokacja pewna wypieta czescia ciala... Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 24.10.06, 12:00 zimą jedna kołdra a jak robi się cieplej to dwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 24.10.06, 12:59 pod jedna 2x2 m Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 24.10.06, 13:01 dwie dla wygody Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 24.10.06, 13:16 Pod jedną. Wygodniej tak jest. Aha, ma 2x2,20. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 24.10.06, 13:17 zdecydowanie pod jedną:) wygodniej, przytulniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_z Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 24.10.06, 14:25 pod dwiema:) Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 24.10.06, 15:32 1 zdecydowanie, rowniez bez innych tekstylnych barier :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 24.10.06, 15:46 my mamy jedna koldre, ale do tego taka narzutke wiec czesto wychodzi, ze pod dwiema...bo ja lubie sie owijac jak w kokon wiec moj maz zostaje bez niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
tatikthered Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 24.10.06, 16:07 a my spimy pod jedna, chociaz mamy dwie. zawsze spimy przytulajc sie do siebie. kiedy ja przekrecam sie na drugi bok, to on za mna i odwrotnie.. to nie jest uciazliwe.. uwielbiam go czuc obok,ze jest..moje stopy powinny dotykac jego stop, wtedy spokojnie moge zasnac..on tez.. samie miliutko mi w ucho..dzieki bogu,ze nie chrapie.. jest nam cieplej i przytulniej, milej i kochamy sie... Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 25.10.06, 10:08 Kiedys pod jedna bo to daje przyjemne odczucie bliskosci. Teraz pod dwoma - widac z czasem te odczucia stracily na znaczeniu na rzecz wygody. Odpowiedz Link Zgłoś
hispana Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 25.10.06, 10:57 jedna koldra zawsze musi byc w zapasie, gdyz spiacy zapasnik ma tendencje do owijania sie w koldre zacnych rozmiarow niczym mumia w bandaz - czasem uda sie przechwycic, na szczescie owijanie nie zdarza sie dosc czesto Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 25.10.06, 14:14 spimy pod jedna :) ale jak sie poklocimy, to wyciagam druga :) bo nie chce mi sie trzymac z calej sily jednego konca koldry az on usnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 25.10.06, 14:36 popka5 napisała: > spimy pod jedna :) ale jak sie poklocimy, to wyciagam druga :) bo nie chce mi > sie trzymac z calej sily jednego konca koldry az on usnie :) hahahah..dobre...strasznie mnie to rozbawilo,a z sobie wyobrazilam:)) dzieki, bo mi jakos humor sie gdzies zagubil Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 26.10.06, 11:34 cala przyjemnosc po mojej stronie :))) chyba wykrakalam z tym spaniem pod dwoma :) dzis kazde mialo swoja ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 25.10.06, 19:54 pod dwiema lotnisko o wymiarach 2 x 2,2m jezeli cos potrzebujemy mowimy "dzien dobry" i pukamy;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kara_b Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 26.10.06, 11:16 pod jedną, chociaz czasami ciężko jest zasnąć- P ma dosyc wysoko poduszkę,ja śpię na płasko,to wpadam pod kołdrę jak się chcę przytulić, wtedy nas odkrywam do mojego poziomu,to jemu juz za nisko i takie przepychanki ?;) ale potem zasypiamy przytuleni Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata 1 koldra= jedna partnerka 25.10.06, 23:23 dwie koldry=dwie partnerki itd Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 26.10.06, 22:56 Śpię pod swoją, gdyż lubię swobodę. Odpowiedz Link Zgłoś
jescica Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 28.10.06, 19:47 my zawsze spimy pod jedna koldra:)jest przytulnie i uwielbiam gdy delikatnie chrapie,wtedy zasypiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 28.10.06, 23:06 chcialabym spac z facetem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia9982 Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 31.10.06, 18:40 tak :) hm w sumie musze kupic 2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 31.10.06, 20:37 najlepej jakby kazde mialo swoja koldre i swoja poduszeczke a jak chce sie pozadnie wyspac to myk i do sowjego lozeczka:) pozdrowienia dla popka5 i hispany- mamy cos wspolnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.plywak Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 03.11.06, 08:42 w zimie pod dwiema, każde w swoim kokoniku, w lecie pod jedną a raczej pod jednym prześcieraadłem, albo i bez prześcieradła tylko przytuleni Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 03.11.06, 13:12 I naprawdę nie jest Wam cieplej we dwójkę pod jedną kołdrą? Bo nam zdecydowanie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
exotique Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 04.11.06, 02:09 jedna. Ogromnna, ciezka, ale jedna. Latwiej sie godzic, choc przy spadochronie 250x250 mozna pobawic sie w grodzenie swojego terytorium :)no i zima cieplej... Odpowiedz Link Zgłoś
jarrypl Re: Ja tez chce :( 06.11.06, 09:46 zasadniczo 2 kołdry, ale często śpimy pod jedną, raz pod moją, kiedy indziej pod żoniastą :) łóżko ma 2,70x2,60 więc jest gdzie się rozłożyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
papelle Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 06.11.06, 11:00 pod dwiema, choc moj Ukochany sie na mnie obraza za to :) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 06.11.06, 15:03 a można spać pod dwiema z kims kogo się kocha?;) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 06.11.06, 21:51 nie. albo ona albo ja wracamy do siebie wyspać sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ma-ska Re: czy spicie pod jedna koldra ze swoja partnerk 08.11.06, 20:16 zasypiamy pod jedną, ale druga kołdra leży z boku, żebym jak się w ciągu nocy obudzę odkryta (czytaj: on mi zabrał kołdrę) miała czym przykryć :) Odpowiedz Link Zgłoś