Gość: Mayka IP: 212.14.58.* 08.03.04, 17:12 Szukam dobrego weterynarza, najlepiej specjalizujacego sie w psiej laryngologii. Czy jest takowy na terenie Szczecina? Czy Forumowicze moga kogos polecic? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albert_c Re: DOBRY WETERYNARZ 08.03.04, 17:43 Gość portalu: Mayka napisał(a): > Szukam dobrego weterynarza, najlepiej specjalizujacego sie w psiej > laryngologii. Czy jest takowy na terenie Szczecina? Czy Forumowicze moga > kogos polecic? > Pozdrawiam. * proponuje skontaktowac sie z klinika dr Pepiaka - przy ul. Lubinowej na prawobrzezu. tel. 4 629 450. no i polecam, lecze u niego swoje zwierzaki i jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony. pozdrawiam, albert_c Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha281 Re: DOBRY WETERYNARZ 08.03.04, 23:04 JA ROWNIWRZ POLECAM KLINIKE DR PEPIAKA A JAKI LEKZRZ?DR PEPIAK LUB DR KOZDRAS PROPONUJE SIE UMOWIC NA WIZYTE TELEFONICZNIE LECZE TAM SWOJE PUPILKI I JESTEM SUPER ZADOWOLONA.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cros1 Re: DOBRY WETERYNARZ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 12:10 Polecam lek.Weterynarii panią Janine Kazimierczak.Gabinet weterynaryjny ma na ul.Chmielewskiego 17 A.Jest wg mojego rozeznania bardzo dobrym weterynarzem i o przystępnych cenachTel.4822658. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayka Re: DOBRY WETERYNARZ IP: 212.14.58.* 10.03.04, 10:37 Bardzo dziekuje Forumowiczom za odpowiedzi. Za pozno mialam dostep do sieci i poszlam z psem do panie weterynarz z gabinetu "Na skarpie". Poszlam w sprawie uszu, a okazalo sie, po przeswietleniu rtg, ze pies ma albo stan zapalny kosci albo nowotwor kosci. Dopiero po pobraniu fragmentu kosci i badaniach histopatologicznych bedzie jasne. Czy ktos ma jakies doswiadczenia? W sprawie jednego i drugiego? U kogo leczyl psiaka? W drugim przypadku sa niewielkie szanse - gdyz kosci nadgarstka sa juz strasznie znieksztalcone i o zmienionej strukturze. A w przypadku wilczurow obciecie przedniej lapy raczej nie wchodzi w rachube. Dodam, ze pies nie jest mlody - ma niecale 12 lat. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HankaMarczesz Re: weterynarz, lecznica IP: 109.206.211.* 20.04.15, 04:46 Ja swojego labradora leczę w lecznicy dla zwierząt www.weterynarz-szczecin.info to świetne miejsce, przyjazne zwierzakom. Obsługa również wykwalifikowana, dzieki ich podejsciu mój MAX nie boi się tam chodzić mimo przewlekłej choroby jaka mu sie przytrafiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. nachalna autoreklama IP: *.ftth.telfortglasvezel.nl 20.04.15, 18:39 serio - przeciez wczesniej miales dwa psy ktory byly ofiarami opresji... (cokolwiek to znaczy) a teraz jedne labrador i ciagle ten sam autor - sprzatasz chociaz klocki po swoim psie/psach? Odpowiedz Link Zgłoś