Dodaj do ulubionych

Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical

19.05.06, 20:23
Czy ktorac z Was juz uzywa?Godny polecenia?Przynosi efekty-a jesli tak,to
jakie?Dziekuje z gory za odp.-waham sie czy zakupic...
Obserwuj wątek
    • jodarek1 Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 20.05.06, 12:23
      ibach napisała:

> Czy ktorac z Was juz uzywa?Godny polecenia?Przynosi efekty-a jesli tak,to
      > jakie?Dziekuje z gory za odp.-waham sie czy zakupic...

Od dwóch tygodni używam tego kremu-żelu i jestem z niego bardzo zadowolona smile
      Żel nakłada sie na powieki górne, zmniejsza opuchliznę, łagodzi i nawilża.
      Gęsty krem stosuje się pod oczy, jest bogatszy, nawilża i natłuszcza skórę.
      Skóra wokoł oczu jest bardzo dobrze nawilżona, brak cieni, opuchlizny, mniej
      widoczne zmarszczki - tyle po 2 tygodniach smile Napewno będę go kupować smile
      • misioczat Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 20.05.06, 12:36
        A jaka konsystencje ma ten krem POD oczy? Gesta, tlusta, tresciwa, twarda? Czy
        lekka, emulsyjna?
        • jodarek1 Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 21.05.06, 15:31
          misioczat napisała:

> A jaka konsystencje ma ten krem POD oczy? Gesta, tlusta, tresciwa, twarda?
          Czy
          >
          > lekka, emulsyjna?

Raczej krem niż emulsja, gęsty ale nie twardy.
          • misioczat Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 21.05.06, 16:09
            O, to fajnie, wole ciezsze, tresciwe kremy pod oczy smile
            Dziekuje za odpowiedz kiss
    • anetapan Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 24.05.06, 13:50
      Proszę o więcej opini na temat tego kremu...bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam.
      • anetapan Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 24.05.06, 13:50
        I z góry dziekuję.wink
        • anetapan Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 26.05.06, 13:42
          ...proszę napiszcie więcej o swoich spostrzeżeniach...
          • misioczat Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 19.06.06, 22:15
            hop hop
            moze ktos jeszcze cos napisze wink
            • nulka8 Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 19.06.06, 23:38
              Też jestem zadowolona - żel się nie klei a krem fajnie wchłania, oczy wyglądają
              na wypoczęte i jakby ciut mniej widać zmarszczki - na pewno na razie bede go
              stosować.
              • virginia1 Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 20.06.06, 15:38
                podzielam zdanie nulki
    • hepinka Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 20.06.06, 15:57
      bardzo przyjemne zaskoczenie z tym kremem smile
      po tygodniu stosowania skóra wokół oczu dobrze nawilżona,
      szybko się wchłania i co dla mnie najważniejsze NIE UCZULIŁ MNIE
      poprzednio używałam kremu pod oczy hydrofirming i tak drażnił mi oczy,
      że leciały mi krokodyle łzy smile
      Poza tym wydajny - próbka tego kremu wystarczyła mi na tydzień smile
      • misioczat Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 20.06.06, 15:59
        Dzieki za opinie kiss
        Pewnie go wezme wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka