ibach 19.05.06, 20:23 Czy ktorac z Was juz uzywa?Godny polecenia?Przynosi efekty-a jesli tak,to jakie?Dziekuje z gory za odp.-waham sie czy zakupic... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jodarek1 Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 20.05.06, 12:23 ibach napisała: > Czy ktorac z Was juz uzywa?Godny polecenia?Przynosi efekty-a jesli tak,to > jakie?Dziekuje z gory za odp.-waham sie czy zakupic... Od dwóch tygodni używam tego kremu-żelu i jestem z niego bardzo zadowolona Żel nakłada sie na powieki górne, zmniejsza opuchliznę, łagodzi i nawilża. Gęsty krem stosuje się pod oczy, jest bogatszy, nawilża i natłuszcza skórę. Skóra wokoł oczu jest bardzo dobrze nawilżona, brak cieni, opuchlizny, mniej widoczne zmarszczki - tyle po 2 tygodniach Napewno będę go kupować Odpowiedz Link
misioczat Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 20.05.06, 12:36 A jaka konsystencje ma ten krem POD oczy? Gesta, tlusta, tresciwa, twarda? Czy lekka, emulsyjna? Odpowiedz Link
jodarek1 Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 21.05.06, 15:31 misioczat napisała: > A jaka konsystencje ma ten krem POD oczy? Gesta, tlusta, tresciwa, twarda? Czy > > lekka, emulsyjna? Raczej krem niż emulsja, gęsty ale nie twardy. Odpowiedz Link
misioczat Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 21.05.06, 16:09 O, to fajnie, wole ciezsze, tresciwe kremy pod oczy Dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link
anetapan Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 24.05.06, 13:50 Proszę o więcej opini na temat tego kremu...bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
anetapan Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 24.05.06, 13:50 I z góry dziekuję. Odpowiedz Link
anetapan Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 26.05.06, 13:42 ...proszę napiszcie więcej o swoich spostrzeżeniach... Odpowiedz Link
misioczat Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 19.06.06, 22:15 hop hop moze ktos jeszcze cos napisze Odpowiedz Link
nulka8 Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 19.06.06, 23:38 Też jestem zadowolona - żel się nie klei a krem fajnie wchłania, oczy wyglądają na wypoczęte i jakby ciut mniej widać zmarszczki - na pewno na razie bede go stosować. Odpowiedz Link
virginia1 Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 20.06.06, 15:38 podzielam zdanie nulki Odpowiedz Link
hepinka Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 20.06.06, 15:57 bardzo przyjemne zaskoczenie z tym kremem po tygodniu stosowania skóra wokół oczu dobrze nawilżona, szybko się wchłania i co dla mnie najważniejsze NIE UCZULIŁ MNIE poprzednio używałam kremu pod oczy hydrofirming i tak drażnił mi oczy, że leciały mi krokodyle łzy Poza tym wydajny - próbka tego kremu wystarczyła mi na tydzień Odpowiedz Link
misioczat Re: Nowy krem pod oczy i na powieku Anew Clinical 20.06.06, 15:59 Dzieki za opinie Pewnie go wezme Odpowiedz Link