misiania Re: Hendry... 29.01.06, 17:17 bo podobny do Vala Kilmera. a w sumie jak nie ma Ronniego, to każdy powód dobry, podobieństwo do Kilmera też. w każdej dziedzinie są ludzie świetni, rewelacyjnie przygotowani do robienia tego, co robić umieją. ale są ludzie, którzy oprócz tego mają w sobie "to coś". ja akurat zaczęłam oglądać snookera wtedy, kiedy Ronnie robił z bilami co chciał a ja w wytrzeszczonych ze zdumienia oczach miałam tęsknotę za małą maturą. no i trudno, przepadło. mówię - snooker, myślę - Ronnie. ergo, niezależnie od końcowej klasyfikacji Maltę wygrał Ronnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa kooni, a tak serio serio? ;) (c.d. dalej) 30.01.06, 12:33 bo namieszałas w tym temacie ;) prosze wypowiadać się jasno i klarownie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kooniczyna Re: Hendry... 31.01.06, 15:56 I sorry za utrudnienie, nie myślałam, że mnie posądzicie o to, że nie wiem, gdzie Ronnie występuje, a gdzie nie ;) To był malutki joke. Sorki :* Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Higgins 30.01.06, 01:17 W końcu tyle osób nade mną nie może się mylić, prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś