Dodaj do ulubionych

Mińsk Maz.

26.04.04, 14:49
dr Agnieszka Rusiecka
Nie zdiera, ma zawsze dużo czasu dla pacjentek, ma własne USG (i potrafi je
prawidłowo odczytywać - z wypowiedzi na róznych forach przekonałam się, że
nie jest to niestety norma).
Jedyny minus - nie przyjeżdża specjalnie do porodu swoich pacjentek, można
się tylko umówić ze współpracującą z nią położną.
Kolejek chyba też już nie ma takich monstrualnych przed jej gabinetem.

dr Rasteński - on jest do dyspozycji chyba 24 godziny na dobę. Badanie nie
boli. Ma duuużo czasu dla pacjentki. I to on sam odbiera telefon, a nie
położna (byłam zdziwiona, bo w ińsku to chyba rzadkie, ale może się mylę...).

Ale może są jeszcze jacyś fajni ginekolodzy w Mińsku?

• aniusia_m Re: Mińsk Maz. 29.04.04, 10:54
      Ja jeszcze moge dodać Dr Woźniewicz i dr Maletka.
      Tylko niestety nie pracują w Mińskim szpitalu.
      • agassi78 Re: Mińsk Maz. 12.12.04, 22:28
        Dr Maletka to super lekarz i świetnie zszywa, niestety juz w mińskim szpitalu
        nie pracuje a szkoda.

Dla mnie super jest dr Prusaczyk z "Centrum". Świetny facet.
        Jedyny minus to spóźnialstwo, okropnie się spóźnia.

• ewapn Re: Mińsk Maz. 18.03.05, 08:53
          jeśli chodzi o dr Prusaczyka- bardzo podobne zdanie... bardzo miły, ma super
          kontakt z kobietkami( choć czasem za długo gada o bzdetach i przeciaga wizyty w
          nieskończoność....a za drzwiamy niemiłośnierne kolejki,duże napięcie,
          zwłaszcza ze niestety- że wiecznie sie spóźnia i to nie o kilka minut ale nawet
          kilka godzin!!!!!) ta niepunktualnośc go poprostu dyskwalifikuje...
          Pierwszą ciażę wytrzymałam u niego, ale za drugim raze napewno pójdę do kogoś
          innego...
      • dronka Re: Mińsk Maz. 14.12.04, 23:38
        Z dr Wozniewiczem nie mam dobrych wspomnien, bo najwyrazniej w swiecie mi nie
        pomogl, zamiast mnie wyleczyc, przepisal mi tylko tabletki przeciwbolowe,
        ktore problemu nie rozwiazaly. Na mojej "chorobie" poznala sie za to dr
        Kurc-Lorenz i to dzieki niej w ciagu 10 dni skonczyl sie moj problem, ktory
        trwal od roku. Moze to kwestia doswiadczenia i pan doktor nie mial wczesniej
        takiego przypadku, dlatego nie umial mi pomoc? Nie wiem, moze tak jest.
        Zaznaczam, ze ja go nie oskarzam, ja tylko mowie jakie ja mam doswiadczenia z
        tym lekarzem, pewnie jakbym przyszla z czyms prostym, pospolitym to by mi pomogl
        - ale w koncu nie o to chodzi.
      • marcia212 Re: Mińsk Maz. 07.02.05, 10:59
        a co z Dr Wocialem?Słyszalyscie o nim? Przyjmuje w przychodni, jest super!
        Co do Dr Woźniewiecza to byłam u niego raz i wiecej nie pójde...
      • marcia212 Re: Mińsk Maz. 07.02.05, 11:02
        a coz Dr Wocialem?Przyjmuje w przychodni ijest super! Bylyście u Niego?
        • audi Mińsk Maz. 07.02.05, 11:54
          jeśli chodzi o doktora Wociala to szkoda nerw- materialistyczny cham
        • renias13 Re: Mińsk Maz. 24.02.05, 19:01
          byłam to cham ktory myśli tylko o tym jak wyciągnąć pieniadze.niepolecam. i
          ten jego dowcip-prostak.mam nadzieję ze tak jak mówią przegra w wyborach na
          ordynatora. może będzie milszy.
          w przychodni polecam dr Kurc-Lorenc czasami ma humory, ale to bardzo dobra
          lekarka.
      • 9milimetrow1 SZCZEPANSKI 14.03.06, 17:44
        czy ktos moze mi powiedziec cos odr.Szczepanskim ze szpitala na czerniakowskiej
        w Warszawie.Mial pieczatke z adresem z Minska.Robil mi laparo.
    • agassi78 Re: Mińsk Maz. 12.12.04, 22:30
      Kiedyś byłam u dr Rasteńskiego i twierdzę, że fajny z niego facet i zawsze ma
      czas na to by pacjentce wszystko wyjasnić i odpowiedzieć na każde pytanie.

Dr Rusiecką odradzam po stokroć, ale powód zatrzymam dla siebie, rażący mnie
      bardzo sad(((((((((((((((((((( Raczej na "czarną listę".
    • lenka30a Re: Mińsk Maz. 14.12.04, 10:59
      Zgadzam się co do opinii na temat Dr Maletki
      bardzo miły i ludzki, super, mozna z nim porozmawiać i zawsze uśmiechnięty
      rzeczywiście szkoda ze nie pracuje w szpitalu w Mińsku.
      Jedna Lekarka która przyjmuje w Przychodni na Kościuszki, bardzo młoda, ale
      zimna, niemiła i niedelikatna, nie pamiętam nazwiska.
      Renia
      Który ginekolog jest dobry i pracuje w szpitału w Mińsku??????
    • patty34 Re: Mińsk Maz. 28.12.04, 02:14
      Polecam Dr Maletka bardzo dobry ginekolog,co prawda pracuje w Warszawie w
      szpitalu Na Solcu, ale przyjmuje w swoim gabinecie w Mińsku.
      Polecam wszystkim
      • ular1 Re: Mińsk Maz. 12.01.05, 18:30
        Wiecie co?
        Powoli zmieniam zdanie nt. dr Rusieckiej...
        Prawdziwe jest chyba stwierdzenie "wszystko dobrze, jak jest dobrze"... A jak
        zaczyna się coś psuć, rzeczy wyglądają trochę inaczej. i już nie jestem taka
        pewna, czy "moja" pani doktor jest faktycznie tak kompetentna, jak mi się
        wydawało do niedawna. Po niedawnej u niej wizycie zapaliło mi się czerwone
        światełko, bo po lekturze Internetu stwierdzam, że mam albo lekarkę
        niedouczoną, albo działającą w złej wierze. Strasznie mi przykro to pisać, bo
        do niedawna miałam o p. Rusieckiej naprawdę dobre zdanie sad
        Więc znowu jestem na etapie poszukiwań lekarza. To mówicie, że dr Woźniewicz
        albo dr Maletka...? A gdzie przyjmuje ten ostatni?
        • dronka Re: Mińsk Maz. 14.01.05, 17:48
          Dr Wozniewicz raczej nie, jest dobry jak nie ma powaznej choroby, albo gdy z
          ciaza wszystko w porzadku. Poszukaj lepiej kogos innego.
          • lenka30a Re: Mińsk Maz. 18.01.05, 14:17
            dziewczyny to do kogo mam iść, chciałabym żeby mój lekarz był przy porodzie,
            wcześniej chodziłam do Maletki ale on nie pracuje w szpitalu w minsku, więc
            kogo polecicie???
            • audi Re: Mińsk Maz. 04.02.05, 11:05
              a co sądzicie o doktorze Szczepańskim??
              • bella30 Re: Mińsk Maz. 28.02.05, 12:25
                Doktora Szczepańskiego znam od kilku lat, kilka razy mi pomógł (mam na mysli
                dobrze dobrane leki), niestety nie mam zdania nt. prowadzenia ciaz ect.
                • ada80 Re: Mińsk Maz. 18.03.05, 08:41
                  Dr Szczepński ,,czasami"smile prowadził moją ciążę. Nie mogłam chodzić do niego
                  regularnie, bo wizyta+usg to 140 zł. Trochę drogawo. Ale jeżeli chodzi o
                  fachowość to stwierdzam, że jest naprawdę dobrym lekarzem. A i jeszce jedno. Ja
                  po porodzie miałam straszne opory pójść do ginekologa, bo po sześciu miesiacach
                  ciagle miłam ból i szwy mnie ciągneły. A dr Szczepański przed badaniem
                  posmarował mi jakąś maścią znieczulającą, w rękach ogrzał wziernik i dopiero
                  mnie badał i nic kompletnie nie czułam, a przy tym cały czas żartował. Bardzo
                  polecam tego lekarza.

Jesli można zapytać to ile kosztuje wizyta z usg u dr Maletki i dr Rusieckiej?
        • alaros Re: Mińsk Maz. 14.02.06, 13:34
          Polecam ci dr Kurc-Lorenc, która przyjmuje w przychodni na Kościuszki.Czasem ma
          humory, ale wystarczy nie paplać jak jest w trakcie pisania recept i
          skierowań.Dobrze mnie prowadziła z badaniami.Przepisała mi nowe tabletki
          antykoncepcyjne i chwalę je sobie, bo nie mam skutków ubocznych i trzymam wagę!
    • mik5 Re: Mińsk Maz. 16.02.05, 14:26
      ular1 napisała:

> dr Agnieszka Rusiecka
      > Nie zdiera,
      ? - rozumiem, że "nie zdziera" - ale chyba wszyscy biorą tyle samo...
      ma zawsze dużo czasu dla pacjentek,
      ??? - nie do końca się zgodzę
      ma własne USG
      dopiero od niedawna
      Mimo całej sympatii do p. doktor zastanawiam się nad zmianą ginekologa. Przede
      wszystkim nigdy nie zbadała mi piersi.

Polecam dr Hapunowicza ("Centrum", szpital) - opanowany, nie panikuje
      dr Prusaczyk - b. miły, wygląda na profesjonalistę, ale robił mi tylko USG w
      ciąży więc nie wyrobiłam sobie do końca zdania o nim
      dr Maletka - b. sympatyczny
    • bewasow z własnego doświadczenia o kilku lekarzach 21.03.05, 12:24
      Wocial- najgorszy gbur i świnia jaką widziałam, spotkałam sie z nim w szpitalu,
      gdzie przelażałam dość długo w pierwszej ciąży. Bardzo brzydko traktował swoje
      pacjentki, a te które chodziły do niego prywatnie stwierdziły jedno
      zgodnie "NACIĄGACZ NA KASĘ " a jak przychodzi co do czego to odwraca się
      plecami. Trafiłam na niego przy drugim porodzie, był bardzo nie miły, gdy
      zobaczył w karcie, że jestem pacjentka dr Woźniewicza, nawet przy obchodzie
      wyśmiał mnie przy wszystkich lekarzach,a potem z premedytacją przebił mi
      pęcherz płodowy i drwiąco sie uśmiechnął. Teraz już nie mieszkam w Mińsku, ale
      mówię wam dziewczyny nie chodźcie do niego, bo napewno bedziecie zawiedzione.
      On jest mily w gabinecie jak płacisz ale w szpitalu zapomina o tobie ima cię w
      d.......

WOŹNIEWICZ -BARDZO fajny lekarz, miły ,troszczy sie o pacjentki, potrafi
      podtrzymać na duchu. Prowadził moją drugą ciążę, bardzo byłam zadowolona,
      gorąco polecam. Przyjmuje w Szpitalu Bródnowskim w Warszawie i tam kieruje
      swoje pacjentki, oczywiście to jest ich własny wybór jak komu wygodniej, ale na
      pewno nie bedzie miał żadnej za złe ,że rodziła w innym szpitalu.

MALETKA- potwierdzam dobrze szyje, miły, dba o pacjentki a pracuje w szpitalu
      na Karowej a nie na Solcu, Polecam, a co najważniejsze nie stoi w miejscu, bo
      szpital miński to się COFA

RUSIECKA-kiedys miła dobra doktor, teraz coraz więcej skarg, kiedyś kolejki, a
      teraz ludzie rezygnują. Miałam ostatnio przypadek w rodzinie, gdzie nie
      rozpoznała ciąży bliźniaczej i dopiero przy porodziedziewczyna dowiedziała się,
      że będzie miała dwoje dzieci, dodatkowo nie zrobiła jej badań na toksoplazmoze
      i dzieci są chore. STRASZNE

CHLEBICKI-prowadził moją pierwszą ciążę, delikatny, ale gabinet przedwojenny a
      pozatem słaby wzrok i jest za stary na lekarza, ale ogólnie dobrze prowadził
      ciążę

A taka rada: jeżeli martwicie sie jaki szptal wybrać do porodu, to polecam ten
      najbliższy domu, bo zawsze łatwiej. A przy porodzie najważniejszą rolę
      odgrywają położne, anie lekarz, bo lekarz, to tylko na szycie, dlatego zawsze
      pamietajcie, że położna to jest najblizsza osoba przy porodzie, a jeszcze jak
      dostanie coś na zachetę to napewno wam dużo pomże, aby szybko i sprawnie
      urodzić.
      • ari61 Re: z własnego doświadczenia o kilku lekarzach 25.06.05, 19:10
        Dr Chlebicki przyjmuje teraz w nowym i elegancki gabinecie na ulicy Kościuszki
        25B. Poświęcił mi bardzo dużo czasu oraz odpowiedział na moje wszystkie
        pytania. Uważam że jest doświadczonym lekażem gineikologiem mimo że nie posiada
        aparatu USG. Rozwiązał mi bardzo poważny problem z którym inni nie mogli sobie
        poradzić. POLECAM
        • renia455 Re: z własnego doświadczenia o kilku lekarzach 17.06.06, 10:31
          ari61 napisała:

> Dr Chlebicki przyjmuje teraz w nowym i elegancki gabinecie na ulicy
          Kościuszki
          > 25B. Poświęcił mi bardzo dużo czasu oraz odpowiedział na moje wszystkie
          > pytania. Uważam że jest doświadczonym lekażem gineikologiem mimo że nie
          posiada
          >
          > aparatu USG. Rozwiązał mi bardzo poważny problem z którym inni nie mogli
          sobie
          > poradzić. POLECAM

Aruś nie podszywaj się pod kobietę i nie reklamuj wujka smile
          Zajmij się sobą, a wujek sam sobie poradzi.
    • kasia_na_102 Re: Mińsk Maz. 27.03.05, 14:07
      Witam
      Zdecydowałam się zmienić mojego ginekologa. Jakiś taki nijaki mi się wydał i
      nie odpowiada na moje pytania, tylko się wykręca sad(( Nie jestem w ciąży i na
      razie nie planuję dzidziusia. Potrzebuję sympatycznego fachowca, który zrobi
      niezbędne badania i odpowie na wszystkie pytania... Pomóżcie!
      Pozdrawiam
      • sloniuszko Re: Mińsk Maz. 27.04.05, 16:41
        Czy ktos moglby powiedziec gdzie mozna się zapisać do dokrota Maletki? Albo
        chociaz gdzie przyjmuje w minsku?
        • kasia_na_102 Re: Mińsk Maz. 28.04.05, 18:44
          W Mińsku niestety nie wiem, gdzie przyjmuje w MM. Zapisałam się do niego w
          Warszawie. Przyjmuje w przychodni na Solcu, w poniedziałki od 9 do 12, ale
          terminy są dość odległe, około 1,5 miesiąca... Będę u niego w połowie maja, to
          może się dowiem, gdzie przyjmuje w Mińsku. Wtedy się odezwę.
          Pozdrawiam
        • dronka Re: Mińsk Maz. 10.05.05, 20:28
          Widziałam ogłoszenie dr Maletki w jakiejś mińskiej gazecie, jak ten adres jest
          jeszcze potrzebny to dajcie znać, przepiszę go.
          • kasia_na_102 Re: Mińsk Maz. 10.05.05, 21:49
            To ja bardzo poproszę, jeżeli to nie problem...
            • dronka Re: Mińsk Maz. 11.05.05, 11:38
              Nie ma problemu smile
              Lek.med. Andrzej Maletka, wtorek i piątek od 17.00-19.00, MM ul. Warszawska 196
              lok.4, zapisy codziennie od 15.00 do 18.00 pod numerem 0 506 188 106.
              • kasia_na_102 Re: Dr Maletka 16.05.05, 21:08
                Byłam dzisiaj u dr Maletki i podpisuję się pod tym, co powiedziały dziewczyny.
                Rzeczywiście jest świetny. I ma bardzo miłą panią pielęgniarkę smile Ze spokojnym
                sumieniem mogę polecić.
                Aha, jakby któraś chciała się do niego zapisać w przychodni na Solcu, to
                terminy są półtora miesiąca do przodu...
                Pozdrawiam
                • sloniuszko Re: Dr Maletka 18.05.05, 15:12
                  A czy kots moze wie ile kosztuuje wizyta?
                  • kasia_na_102 Re: Dr Maletka 18.05.05, 17:02
                    W przychodni na Solcu jest za darmo, jeżeli jesteś ubezpieczona smile
                    A prywatnie to niestety nie wiem.
                    • kasia_na_102 Re: Dr Maletka 16.03.06, 10:41
                      Dziewczyny, ratunku. Może któraś wie, gdzie teraz państwowo przyjmuje dr
                      Maletka? Na Solcu robi tylko jakieś badania, ale nie przyjmuje jako ginekolog.
    • igeczka Re: Mińsk Maz. 31.05.05, 12:39
      Witam Panie!
      przeleżałam trochę w szpitalu mińskim w ubiegłym roku i trochę poobserwowałam
      naszych lekarzy ginekologów i doszłam do wniosku , że tak naprawde to żaden z
      nich nie był kompetentny. Można tylko powiedzieć, że bez zgody ordynatora nikt
      i nic nie mógł zrobić dla dobra pacjentki. Wszyscy zatrzymali się w miejscu nie
      rozwijają swoich umiejętności, a tylko oglądają się za kasą i myślą o otwarciu
      kolejnego gabinetu. Mam nadzieję, że teraz nowy ordynator trochę poprawie tę
      sytuację i w końcu naprawdę będzie normalnie. To jest tylko moja opinia i nie
      oskarzam tutaj nikogo.
      Podsumowując powyższe NIGDY nie zdecydowałabym się pójść na wizytę do
      któregokolwiek z lekarzy ginekologów praktykujących w mińskim szpitalu. Ale za
      to polecam mojego ulubionego spóźnialskiego dr. Prusaczyka. Fachowiec który
      wyjaśnia wszystkie wątpliwości , ciągle rozwijający swoje umiejetności,
      szkolący się i znający NAPRAWDĘ na rzeczy. POLECAM.
      • magda999926 Re: Mińsk Maz. 13.08.06, 16:58
        A czy znasz moze dr. D. Klimowicz z Centrum?
    • dronka Szkoła Rodzenia 08.06.05, 20:13
      Czy znacie jakieś bezpłatne szkoły rodzenia w Mińsku? Czy ktoraś z Was
      uczestniczyła w takich zajęciach w naszym mieście?
      • eminka1 Re: Szkoła Rodzenia 17.06.05, 00:15
        Jest szkoła rodzenia przy szkole "Chemiku". Idę 28.06 na wizytę do dr. Maletki,
        a tam umówiłam się z położną, która mu pomaga , że poda mi wszelkie namiary.
        Obecnie szkoła ta jest bezpłatna, ale moze się to zmienić.

Odnośnie lekarzy, to kiedyś chodziłam do dr. Szczepańskiego (jest ok), a teraz
        chodzę do w/w dr. Maletki - zdecydowanie gorąco polecam, przesympatyczny,
        cierpliwy - odpowiada na wszystkie pytania i to bardzo wyczerpująco,bardzo
        kompetentny, same superlatywy. Wizyta z USG (krótko wykonuje przy każdym
        spotkaniu) - 70 zł, tzn. w 14tc (badanie przezierności) i teraz połówkowe
        pewnie droższe. Robi świetne zdjęcia dzidziusia. Ja już mam całkiem pokaźny
        album.

Aha, moja siostra miała teraz ciążę zagrożoną i to właśnie on załatwił jej
        miejsce w szpitalu na Karowej, dopełnił wszystkich formalności i mimo tego, że
        w zasadzie pozbył się pacjentki to był w stałym kontakcie z lekarzami z
        Karowej i dowiadywał się o stan mojej siostry i dzidzi, która urodziła sie z
        wagą 1kg w 29 tc.

Dodam, że chodząc do gina, który nie pracuje w mińskim szpitalu nie ma co się w
        nim pokazywać.Pacjentka traktowana jak piąte koło u wozu, w ogóle szkoda gadać.
        Znam to z autopsji i dlatego będę rodzić na Solcu u mojego superowego ginka.

Pozdrawiam

--Mój synuś
        tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20051107/dt/6/k/5e46/preg.png
        • ada80 Re: Szkoła Rodzenia 21.06.05, 17:00
          Dziewczyny, czy dr Maletka ma usg dopochwowe czy tylko ciążowe? Czy wizyta z
          USG kosztuje 70 zł? HELP! Pozdrawiam.
          • wercia5 Re: Szkoła Rodzenia 07.07.05, 09:25
            A czy do dr Maletki mogłabym się zapisać w Warszawie żeby mieć wizytę za darmo
            pomimo że jestem z Mińska? A jak radzi sobie ten lekarz z problemami
            nieregularnych okresów i długich cykli? Czy jest tylko dobry w prostych
            przypadkach?
            • eminka1 Re: Szkoła Rodzenia 11.07.05, 15:37
              Dr Maletka wykunuje USG dopochwowe i przez brzuch (zależy od stopnia
              zaawansowania ciąży). W zasadzie każda wizyta jest z USG i kosztuje zawsze 70
              zł. Przy badaniu przeziernosci karku zapłaciłam 130 zł, ale oprócz tego badania
              robił mi badanie przepływu żył (niezbędny dodatkowy aparat), więc i wizyta
              droższa. Niestety nie wiem, czy przyjmuje w Warszawie na NFZ. Zdecydowanie
              polecam dr Maletkę.
              Pozdrawiam
              • kasia_na_102 Re: Szkoła Rodzenia 12.07.05, 20:41
                Przyjmuje w Warszawie na Solcu z NFZ. Też jestem z MM i chodzę do niego do Wawy
                na wizyty za darmo. Polecam.
                Kasia
    • dorota751 dr. Szpetner? 13.07.05, 14:05
      Mogłam przekręcić nazwisko, ale czy ona jeszce pracuje w Mińsku w szpitalu?
      Może macie jakieś opinie na jej temat?
      Dorota
      • maryniek Maletka 14.07.05, 13:31
        dziewczyny czy prywatnie można u niego zrobić cytologie i czystość pochwy i ew.
        ile to kosztuje?Pozdr.
        • dronka Re: Maletka 14.07.05, 17:05
          maryniek napisała:

> dziewczyny czy prywatnie można u niego zrobić cytologie i czystość pochwy i ew.
          >
          > ile to kosztuje?Pozdr.

U dr. Maletki to niestety nie wiem, ale prywatnie mozna zrobic cytologie i
          czystosc pochwy w przychodni Centrum w kazdy czwartek (chyba od 9 rano do 11) i
          kosztuje to bodajze 20 zł za każde badanie.

• eminka1 Re: Maletka 19.07.05, 00:41
            Dr Maletka to jest mężczyzna - to tak celem wyjaśnienia bo w którymś poście
            padło pytanie czy "ona" pracuje w MM. Odnośnie cytologii i czystości to
            odpowiadam, że można zrobić u niego prywatnie. On jest również cytodiagnostykiem.
            Pozdrawiam
          • tokola Re: Maletka 22.07.05, 21:55
            W tym Centrum to cytologie niezabardzo dobrze oceniają.Miałam robioną tam
            cytologię i niby wszystko było dobrze grupa nr.1 Za pół roku przypadkiem byłam
            u dr Maletki, któremu nie podobała się moja szyjka macicy.Ponownie ocenił
            cytologię i zrobił kolposkopię (to takie oglądanie pod lupą szyjki)i skierował
            mnie na pobranie próbek z szykjki i wyszło że miał rację - był łagodny stan
            przednowotworowy i jakies wirusy. Już jestem po leczeniu i na dalszej
            obserwacji oczywiście u doktora Maletki.
            W Centrum cytologii nie polecam - co z tego że trochę tańsze, ale przecież tu
            chodzi o NASZE zdrowie.
            GOSIA
            • maryniek Re: Maletka 18.08.05, 17:25
              tokola a ile kosztuje cytologia u Maletki?
              • tokola Re: Maletka 03.09.05, 22:55
                Ja dopłaciłam do wizyty 30 zl- to chyba niedrogo?
                Pozdrawiam Gosia
    • dronka Dr Florczak 19.10.05, 14:57
      Ktoś do niego chodzi? Słyszałam o samych superlatywach, może ktoś się z nami
      podzieli doświadczeniami?smile
      • xenusia Re: Dr Florczak 08.11.05, 13:36
        ja znam dr. Marka Florczaka.
        musisz mieć dużżżżżżżżżżo pieniędzy żeby zacząć do niego chodzić.
        pozdrawiam
        • dronka Re: Dr Florczak 09.11.05, 11:39
          Napisz coś więcej smile Bo w zasadzie co do pięniędzy to pewnie jak u wszystkich,
          ale mnie interesuje część zdrowotna a nie finansowa smile
          • nutencja1 Re: Dr Florczak 14.11.05, 13:39
            przyjmuje w milmedzie wizyta 80zł to chyba nie aż tak strasznie dużo jest miły
            niemam jakiś specjalnych problemów już wiec nie mogę powiedzieć czy jest dobry.
            Podobno kiedyś pracował na solcu w wawie
            • amarthaa Re: Dr Florczak 25.11.05, 19:30
              z tego co wiem jest ordynatorem w szpitalu w Mińsku, miałam z nim kontakt, jest
              bardzo miły i przejmuje się pacjentkami w szpitalu, z tego co słyszałam zna się
              na "rzeczy". Jeśli bierze 80 zł za wizytę to w cale nie dużo, ja chodzę do dr
              Maletki i bierze tyle samo.
              Pozdrawiam
              • cosinnego1 Re: Dr Florczak 04.03.06, 21:27
                jestem zawiedziona, słyszłam wiele dobrego ale bedac na porodówce i oddziale
                połozniczym widzialam go tylko raz na obchodzie, moze jest miły ale swoimi
                pacjentkami w szpitalu mało sie interesuje UWAGA sprawdzcie dobrze szpital w
                mińsku, ja juz tam nie wróce.
                • tabaza5 Re: Dr Florczak 07.03.06, 11:07
                  A ja mam wprost przeciwne odczucia ..wróciłam ze szpitala niecały tydzień
                  temu,leżałam na ginekologi 5 dni,Dr.Florczak zjawił sie nawet w
                  niedzielę...zawsze można do niego wejsc zapytac...za Wociala to było nie do
                  pomyślenia....Moim skromnym zdaniem Dr.Florczak jest ciepłym,wspaniałym
                  lekarzem i dobrym człowiekiem ...dzięki niemu zmienił sie oddział i
                  personel..Wiadomo że wszystko zalezy czego sie człowiek spodziewa..jeżeli
                  chcesz byc najważniejsza pacjętka ze wszystkich na obu oddziałach radze
                  przenieśc sie ...w tym wypadku polecam prywatną klinikę w Wawce..za pare
                  tysiaczków bedziesz:"królewną"
                  Jeszcze jedno...pomijając osobe Dr.Florczaka uważam że szpital w Mińsku na
                  obecn sytuację NFZ i tak sobie wspaniale radzi....Proponuję troszkę bardziej
                  realne spojrzenie na publiczna służbę zdrowia
                  Pozdrawiam
                  • dronka Re: Dr Florczak 09.03.06, 11:59
                    Dziewczyno, zlituj sie. To forum jest do wyrazania swoich opinii, kolezanka z
                    postu powyzej ma takie i nie inne zdanie i ma prawo je wyrazic.

Btw- nie potrzebna jest prywatna klinika, aby poczuc sie jak krolewna w
                    szpitalu. Trzeba tylko trafic na zyczliwy personel, nic wiecej.
                    • tabaza5 Re: Dr Florczak 10.03.06, 08:16
                      Dziewczyno sama nie wiesz co piszesz..
                      ja wyraziłam swoje zdanie...a forum nie służy jedynie do wyrażania swoich zdań
                      ale także do dyskusji
                      WYLUZUJ
                      • alaros Re: Dr Florczak 13.06.06, 11:40
                        Słyszałam, że tylko w gazetach jest fajniusi.

Ja polecam Hapunowicza. Ewentualnie Kurcową.
      • olaala Re: Dr Florczak 17.06.06, 10:46
        Dr Florczak
        Potwierdzam co mówia dziewczyny: milutki, ale tylko jak wyciąga pieniądze.
        Chodziłam do niego na początku ciazy: miałam wizyty co 2 tygodnie(za 150 pln)
        plus kilka usg w szpitalu (też płatne)w czasie dyzuru pana
        doktora.Zrezygnowałam-wyciska ile sie da- co z tego że jest miły.
        Ostatnio rozmawiałam z kolezankami ktore tez chodzily do niego - maja takie
        same spostrzezenia.
        • veronicae Re: Dr Florczak 27.06.06, 11:46
          to fakt, prowdzenie ciązy u dr. Florczaka mało nie kosztuje. jestem w połowie
          ciązy i do tej pory zaliczyłam 7 wizyt, w tym 3 z usg, łącznie kosztowało mnie
          to jakieś 900 pln.
          • bess Re: Dr Florczak 11.10.06, 17:23
            Dr Florczak prowadzil mi obie ciaze (2004, 2006)- pierwsza bez problemow, druga
            plamienia i skurcze przedwczesnie- wszystko przebieglo szczesliwie. Nie
            lekcewazyl zadnego mojego pytania, pilnuje robienia wszystkich badan, odbiera
            telefon o kazdej porze, jest bardzo zyczliwy, odczytuje dobrze usg. Bylam tez w
            szpitalu w Minsku-jedyny minus to to, ze sala operacyjna nie jest kolo
            porodowki, ale na to nie maja na razie wplywu, personel i opieka poloznych
            bardzo dobra, na oddziale czysto, choc szpital na pierwszy rzut oka wyglada
            bardzo socjalistycznie.
            Acha jezeli zdecydujecie sie rodzic w Minsku to przyjedzie odebrac porod.
            • vivianna Re: Dr Florczak 13.10.06, 11:40
              Bess, a za odbieranie porodu przez dr. Florczaka cos ekstra sie dopłaca?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka