Dodaj do ulubionych

ANKIETA ginekolog facet czy kobieta ???????

16.09.04, 11:42
Nie wiem czy to dobry pomysl, ale tak z ciekawosci , nawet i dla innych.
Wpiszcie w TEMACIE czy lepszym ginem jest kobieta czy mezczyzna, a w tresci
napiszcie cos wiecej-jesli macie ochote oczywiscie.
Pozdrawiam gagat100
    • magdulka26 Re: ANKIETA ginekolog facet czy kobieta ??????? 16.09.04, 12:17
      Ja osobiście wolę faceta,jest delikatniejszy niż te kobiety do których
      chodziłam.Wcześniej też wolałam kobiety ze względu na wstydliwość ,teraz tylko
      facet .

Chcę zajść tak jak słoneczko.
      • jagasz Mężczyzna 16.09.04, 12:18

• agusik25 Mężczyzna 16.09.04, 12:20
          Jest delikatniejszy i okazuje więcej zainteresowania. Przynajmniej tak wynika z
          moich doświadczeń i porównańsmile
          • magdaparuch Re: Mężczyzna 14.12.04, 12:58
            popieram, mężczyzna jest delikatniejszy i bardziej wyrozumiały
            • siberia Re: Mężczyzna 11.04.05, 12:32
              Popieram. Mężczyzna jest delikatniejszy. Może na pierwszą wizytę wolimy chodzić
              do kobiet, ale zachęcam do pójścia do mężczyzny.
              • kbern Re: Mężczyzna 11.08.08, 15:53
                Zdecydowanie i nieodwołalnie facet.
                Zawsze chodziłam do kobiet, aż do czasu gdy z podejrzeniem poronienia w 9 tyg
                wylądowałam na izbie przyjęć jak zobaczyłam że dyżur ma facet to chciałam
                nawiać, jak przestraszona nastolatka- mąż mnie zatrzymał smile i powiem wam że
                nigdy wcześniej nikt nie okazał mi tyle szacunku podczas badania i nie
                postępował ze mną tak delikatnie- od tamtej pory tylko facet!
                Pozdrawiam Kasia
      • maretina Re: ANKIETA ginekolog facet czy kobieta ??????? 16.09.04, 12:33
        teraz mam faceta. wczesniej w warszawie kobiete. byla super.
      • annam-s Re: ANKIETA ginekolog facet czy kobieta ??????? 09.11.04, 16:28
        podpisuję się pod tym stwirdzeniem
        miałam dwie próbu chodzenia do kobiety obydwie jak najkoszmarniejsze
        teraz uważam, że tylko mężczyzna! są delikatniejsi podczas badania,
        subtelniejsi podczas wywiadu...
      • nela0809 Re: ANKIETA ginekolog facet czy kobieta ??????? 05.12.05, 17:51
        zdecydowanie mężczyzna!
      • kroofka21 Re: ANKIETA ginekolog facet czy kobieta ??????? 12.04.06, 22:50
        Tylko mężczyzna , zgadzam sie w 100%, dwa razy mialam watpliwa przyjemnośc z
        paniami gnekolożkami i wrazenia mam bardzo kiepskie.Swoją drogą polecam doktora
        Marszała z Krakowa(Żeromski, a prywatnie pro-bono).Wspaniały delikatny ginekolog
        z anielskim podejściem do pacjentek!!!!!
        pozdrawiam
      • marii_pl Re: ANKIETA ginekolog facet czy kobieta ??????? 13.07.06, 05:03
        zdecydowanie mężczyzna, zraziłam się do kobiet
    • opieniek1 kobieta 16.09.04, 12:27
      niestety, czasem oprócz fachowości potrzeba też odrobiny serca i zrozumienia, a
      żaden facet nie zrozumie Cię tak jak kobieta. Z moją pania gin rozumiemy się
      bez słów i jest świetną specjalistką.
      • ezagraj Re: kobieta 13.10.04, 10:48
        Widzę że Wy dziewczyny miałyście więcej szczęścia do kobiet ginekologów niż ja.
        Wlaśnie jestem w ciąży ale zanim w nią zaszłam raz poroniłam a kiedy poszłam do
        mojej ginekolog to po prostu olała sprawe i powiedziała że w pierwszym miesiącu
        ciąży może wystąpić okres tzn plamienie a skoro ja miałam je tylko przez noc to
        nic sie nie stało, no nic się nie stało poza tym że wlaśnie wtedy poroniłam.
        Otrzymałam informacje że mam przyjść za miesiąc, jak ponownie stawiłam sie na
        wizytę usłyszałam ze skoro nie mam okresu a ona nie wyczuwa zmian w szyjce
        macicy to znaczy ze to nie jest ciąża tylko mam jakieś zaburzenia hormonalne a
        to że test ciążowy za pierwszym jak i drugim razem pokazywał ciąże to się nie
        liczyło. Pani doktor zaproponowała mi tabletki na wywołanie okresu. I niech mi
        ktoś powie że w Polsce jest zakazana aborcja to mu sie w twarz roześmieję!!!!
        Po tym incydencie zmieniłam lekarza teraz chodzę do mężczyzny i jestem bardzo
        zadowolona. Jestem szczęśliwa że po poronieniu w następnym miesiącu znów
        zaszłam w ciąże i teraz już nie mogę sie doczekać listopada, bo ok 20 ma się
        urodzić nasza córeczka. Najgorsze z tej opowieści jest to że gdybym nie
        planowała tego dziecka i nie była świadoma do końca że powinnam być w ciąży to
        to dziecio też by się nie urodziło przez "mądrą" pania ginekolog.
        PS. nie twierdzę że wszystkie kobiety jako ginekolodzy się nie sprawdzają ta z
        która ja miałam do czyninia sie napewno nie nadaje a jest to p. Małgorzata
        Sojda z Kielc
    • ola7 Re: ANKIETA ginekolog facet czy kobieta ??????? 16.09.04, 12:42
      ja jestem za kobiteami a mialam takich i takich w swej historii..kobieta gin
      czasami nawet przytluasmile a to mile
      Ola
      • minia0000 Re: ANKIETA ginekolog facet czy kobieta ??????? 17.08.07, 13:33
        No właśnie. Gorzej jakby Cię facet-lekarz przytulił! To już byłoby
        molestowanie smile)
    • portalegre Kobieta 16.09.04, 12:46
      Po prostu i już.
      Slyszalam mnostwo opinii o tym, ze mezczyzni delikatniejsi, ale W OGOLE mnie to
      nie przekonuje... Wolę kobiete jako gina i tyle. Lepiej sie wtedy czuję.
      • barbs Re: Kobieta 16.09.04, 13:24
        Powiem tak - w swoim życiu chodziłam do trzech ginekologów, wszyscy byli
        mężczyznami i wszyscy byli OK. I może dlatego głosuję za mężczyzną.
        Jedyna kobieta ginekolog z którą się zetknęłam to ta, która odbierała mój poród
        i mnie potem szyła i tej nie wspominam zbyt ciepło. Pierwszy w miarę bezbolesny
        stosunek odbyłam rok po porodzie sad Nie wiem ile w tym jej winy a na ile taki
        po prostu mój urok, ale uraz pozostał.
        Basia
    • blu4 Re: ANKIETA ginekolog facet czy kobieta ??????? 16.09.04, 13:53
      Pierwszy raz (zresztą w ciąży) poszłam do faceta ginekologa.Było ok!Przy moim
      porodzie był lekarz który wyznawał teorię "poród naturalny za wszelką cenę"!
      Moja mała utkneła mi w kanale rodnym i za nic nie mogłam jej wyprzeć.Siedem
      godzin parcia to nie był wystarczający argument do tego aby pan doktor zrobił
      mi cesarkę!Poród zakończył się kleszczowo co było takim gwałtem na moją
      psychikę że do dzisiaj choć mineło 1,5 roku nie mogę się otrząsnąć!
      Doświadczenia z Kobietą ginekologiem nie mam wcale ale że muszę się wybrać to
      takową poszukuję!
    • kornelcia75 Re: Facet!!! 16.09.04, 13:56
      Zdecydowanie,kiedys chodziłam do babki(za młodu,hihi)przepisała mi takie leki
      ze cały organizm zaszalał.Potem chodziłam juz do faceta,delikatniejszy i nie
      sciemniał tylko był bezposredni.
      Lezałam dwa razy w szpitalu,raz z torbielem na jajniku,badało mnie z 5
      lekarzy,jak zbadała kobieta nie mogłam powstrzymac łez.
      Moja ciaze prowadzi facet,delikatny,madry lekarz i człowiek.
      Zawsze tylko facet!!!Mam nadzieje ze po porodzie tez się zajmie zszywaniem
      jakis fajny i miły doktor.
      Pozdrawiam ja i Maks 39 tydz
    • magdapik Mężczyzna 16.09.04, 14:32
      Badało mnie już wielu lekarzy i to obu płci. Jednak nigdy nie natrafiłam na
      kobietę, która by mi nie sprawiła bólu. Za to mężczyźni są w moim przekonaniu
      delikatniejsi i bardziej konkretnie udzielają odpowiedzi na pytania.
      Teraz za żadne skarby bym nie poszła do kobiety. Za to jak wracam od mojego
      gina to mąż twierdzi że daje mi to takiej pozytywnej energii na parę dni. I
      pewnie coś w tym jest. Jest miły, kulturalny i kompetentny.
      Najlepiej o kompetencji, podejściu do pacjentki i sposobie leczenia świadczy to
      ile osób do danego lekarza przychodzi o ile nie jest to np. ordynator bo wtedy
      wiadomo co innego wchodzi w grę.

• lula11 Re: kobieta 16.09.04, 16:10
      Kobieta, bo trafiłam w swoim zyciu na najcudniejszą i najdelikatniejszą lekarkę
      na świecie, Panią dr Ewę Romejko ze szpitala na Karowej w Wa-wie.
      Prowadziła moją ciąże wspaniale, zawsze mnie badała bardzo delikatnie,
      odpowiadała na każde pytanie, rozumiała, co czuję, bo sama urodziła dwoje dzieci.
      Mnie krępują mężczyźni ginekolodzy i moim zdaniem oni nie mogą zrozumieć co
      czuje kobieta...
      Ale to jest tylko moja opinia i mój wybór.
      • anda_anda Re: kobieta 08.11.06, 14:10
        lula11 napisała:

> Kobieta, bo trafiłam w swoim zyciu na najcudniejszą i najdelikatniejszą
        lekarkę
        > na świecie, Panią dr Ewę Romejko ze szpitala na Karowej w Wa-wie.
        > Prowadziła moją ciąże wspaniale, zawsze mnie badała bardzo delikatnie,
        > odpowiadała na każde pytanie, rozumiała, co czuję, bo sama urodziła dwoje
        dziec
        > i.

cóś, z własnego doświadzcenia wiem, że pani dr Romejko nie zwasze jest taka
        wspaniała i delikatna. W swoim prywatnym gabinecie - owszem, ale w szpitalu
        jest obcesowa i zdecydowanie nie przejmuje się komfortem pacjentki. Co więcej -
        w zaelżności od tego, w którym gabinecie przyjmuje, mówi różne rzeczy...
        więcej na ten temat napisałam w wątku:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=51754583&a=51761510
    • gagat100 facet 16.09.04, 18:34
      Zawsze chodzilam do kobiet od niedawna chodze do faceta i jestem bardziej
      zadowolona
    • gagat100 REMIS.....................7za facetem 7 za kobieta 16.09.04, 18:35

• ma.dzia Mezczyzna! 16.09.04, 19:12

• kawka74 Facet!!!!! 16.09.04, 20:04
      Nie znoszę kobiet ginekologów, zawsze wiedzą lepiej, co mi jest i że nie ma
      prawa mnie boleć tam, gdzie mnie boli. I są niedelikatne.
    • patyczako FACET 16.09.04, 20:58
      jest delikatniejszy
    • aska_f FACET ! 17.09.04, 10:04
    • zuzaleczka Re: facet 17.09.04, 10:28
      nigdy w życiu nie pójdę do kobiety ginekologa
      obecnie chodzę do drugiego faceta-ginekologa i jest miły, kompetentby,
      delikatny i po wyjściu do niego czuję się bardzo pozytywnie naładowana
      ps. chodzę wyłącznie do lekarzy facetów
      • gagat100 12 facet a tylko 7 kobieta 17.09.04, 11:14
        no zobaczymy jak dalej zaglosujecie
    • gosia.mama.wojtusia Re: ANKIETA ginekolog facet czy kobieta ??????? 17.09.04, 13:07
      zdecydowanie facet
    • ewkam1 Re: ANKIETA ginekolog facet czy kobieta ??????? 17.09.04, 13:23
      Dla mnie najwazniejsze sa KOMPETENCJE lekarza... A czy to babka, czy facet,
      jest mi obojetne. Dla mnie to jest lekarz, a jego plec nie gra roli...
      Ale z moich doswiadczen wynika, ze jednak lekarz plci meskiejsmile) jest
      delikatniejszy...

Pozdrawiam!
    • star242 facet!!!!!! 17.09.04, 16:37
      Jeszcze nie spotkałam się z delikatną kobietą.Jedna na widok nadżerki u mnie
      podczas pierwszej wizyty od razu zrzuciła to na karb stosunków,była oburzona że
      w tym wieku(17 lat).Strasznie wspominam tę wizytę,brrrrrr,na szczęście pani ta
      prawdopodobnie nie pracuje już w tym zawodziesmile
    • pru-nella KOBIETA 19.09.04, 18:12
      mialam do czynienia z facetem, ktorego chwalily moje kolezanki; potem z
      3babkami; co to za bzdury o tej delikatnosci? dla mnie to nie ma zwiazku z
      plcia. wole babki bo lepiej sie rozumiemy.
    • kasia.sz2 Facet 20.09.04, 12:14
      Facet. Takie mam doświadczenie. Miałam do czynienia w życiu z 1 kobietą gin. i
      nie są one dobre (bardziej przedmiotowo traktowała, badanie dawało duży
      dyskomfort). Potem "chodziłam" do 2 mężczyzn , do 1 nadal i ich podejście jako
      do pacjentki, ale i do kobiety (w tej sytuacji) było o wiele bardziej
      przyjazne, konkretne, jednocześnie delikatniejsze i z humorem. Tak w paru
      słowach.
    • aniamil Kobieta 20.09.04, 12:48
      takie jest moje zdanie. Po prostu przy kobiecie czuję się mniej skrępowana
      • gagat100 zdecydowanie facet ma juz ...............16 glosow 20.09.04, 22:42
        16 facet
        10 kobieta

jesli nie ma roznicy to wpisuje po jednym glosie dla kobiety i mezczyzny
        • lily.f Re: zdecydowanie facet ma juz ...............16 g 25.01.06, 12:57
          nic dziwnego ze facet ma tyle chętnych, wszak większość ginekologów to faceci -
          pytanie tylko, co ich przyciąga do tego zawodu, bo chyba nie tylko chęć
          niesienia pomocy?
          • ewan77 Re: zdecydowanie facet ma juz ...............16 g 21.11.06, 03:11
            lily.f napisała:

> nic dziwnego ze facet ma tyle chętnych, wszak większość ginekologów to
            faceci -
            >
            > pytanie tylko, co ich przyciąga do tego zawodu, bo chyba nie tylko chęć
            > niesienia pomocy?

I TU SIE ZGODZE, OD NIE DAWNA MAMY ZNAJOMEGO GINA, CZASEM WPADA NA POGADUCHY..
            DUŻO KOBIET BY SIE ZASTANOWIŁO I NA PEWNO ZMIENIŁY BY FACETÓW NA KOBIETY, PO
            TYM CO ON OPOWIADA PRYWATNIE O KOLEGACH Z PRACY, PACJENKACH I DZIWNYCH ZBAWACH
            LEKARZY O KTÓRYCH PACJENKA NIE MA POJĘCIA, A JESZCZE WYCHODZI ZADOWOLONA
            TWIERDZĄC ŻE JEST DOBRYM LEKAŻEM BO "DOKŁADNIE BADA."...
    • perissa TYLKO facet 21.09.04, 13:54
      Więcej kompetencji, wiedzy, doświadczenia. I delikatności.
      Miałam okazji do porównania mnóstwo. I prywatnie, i "państwowo", i wielokrotnie
      w szpitalu.
      FACET. Tylko.
    • dona29 FACET... 21.09.04, 20:54
      wyłącznie facet,
      pozdr
    • beata32 Re: KOBIETA!!! 23.09.04, 16:16
      Absolotnie i zdecydowanie.
      • sammy1 Re: KOBIETA!!! 23.09.04, 20:53

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka