Dodaj do ulubionych

trwała podnosząca znacie???

05.04.06, 11:08
kiedys fryzjerka mi polecila na oklapnięte ciężkie włosy
wlasnie taka trwałą która tylko unosi wlosy ponoc na baaaardzo duzych wałkach
czy wiecie cos o tym czy ktos probował
boje sie ze beda wtedy jakos dziko sterczec :)
Obserwuj wątek
    • Gość: KKATE Re: trwała podnosząca znacie??? IP: *.crowley.pl 05.04.06, 12:06
      HALOOO CZY KTOS MNEI SLYSZY???
      • Gość: anka Re: trwała podnosząca znacie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 12:53
        Taką trwałą robi się tylko na krótkich włosach. Efekty był fajny bo nie
        musiałam rano kręcić włosów na wałki, ale szybko zeszła. Po 3 tygodniach włosy
        zaczęły wracać do normy.
        • Gość: KKATE Re: trwała podnosząca znacie??? IP: *.crowley.pl 05.04.06, 13:00
          NO ALE KRECILAS WLOSY NA WALKI PO CO ZEBY BYLY LOKI CZY TYLKO ZEBY NIE ROBILY
          KLAP?
          ja mam sredniej dlug wlosy takie do polowy szyi
    • Gość: len Re: trwała podnosząca znacie??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.06, 13:17
      Efekt jest krótkotrwały, bo włosy rosną i trwała szybko zrasta. Ta wymodelowana-
      podniesiona część przesuwa się kilka centymetrów niżej i włosy znowu ciężko
      leżą na głowie.
      • Gość: kkate Re: trwała podnosząca znacie??? IP: *.crowley.pl 05.04.06, 13:32
        racja
    • Gość: gosik Re: trwała podnosząca znacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 16:31
      to nie jest trwała tylko stiling
      • Gość: magda Re: trwała podnosząca znacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:56
        moja mam zrobila sobie jakis czas temu taką trwałą..i muszę przyznać,ze efekt
        naprawdę niezły:) wlosy ukladają się naprawdę świetnie:),nawet po dwoch
        miesiącach:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka