k-kate 05.04.06, 11:08 kiedys fryzjerka mi polecila na oklapnięte ciężkie włosy wlasnie taka trwałą która tylko unosi wlosy ponoc na baaaardzo duzych wałkach czy wiecie cos o tym czy ktos probował boje sie ze beda wtedy jakos dziko sterczec :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KKATE Re: trwała podnosząca znacie??? IP: *.crowley.pl 05.04.06, 12:06 HALOOO CZY KTOS MNEI SLYSZY??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: trwała podnosząca znacie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 12:53 Taką trwałą robi się tylko na krótkich włosach. Efekty był fajny bo nie musiałam rano kręcić włosów na wałki, ale szybko zeszła. Po 3 tygodniach włosy zaczęły wracać do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKATE Re: trwała podnosząca znacie??? IP: *.crowley.pl 05.04.06, 13:00 NO ALE KRECILAS WLOSY NA WALKI PO CO ZEBY BYLY LOKI CZY TYLKO ZEBY NIE ROBILY KLAP? ja mam sredniej dlug wlosy takie do polowy szyi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: trwała podnosząca znacie??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.06, 13:17 Efekt jest krótkotrwały, bo włosy rosną i trwała szybko zrasta. Ta wymodelowana- podniesiona część przesuwa się kilka centymetrów niżej i włosy znowu ciężko leżą na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkate Re: trwała podnosząca znacie??? IP: *.crowley.pl 05.04.06, 13:32 racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik Re: trwała podnosząca znacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 16:31 to nie jest trwała tylko stiling Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: trwała podnosząca znacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:56 moja mam zrobila sobie jakis czas temu taką trwałą..i muszę przyznać,ze efekt naprawdę niezły:) wlosy ukladają się naprawdę świetnie:),nawet po dwoch miesiącach:) Odpowiedz Link Zgłoś