Dodaj do ulubionych

CZY NA UMK SA ZAWSZE TAKIE PRZEKRETY??

03.08.05, 18:40
jestem ciekawa, poniewaz moj chlopak dostal sie na prawo i na poczatku, gdy
prog wynosil 88 byl 109, a teraz, gdy prog wynosi 87 jest 139...czy nagle4
znalazlo sie 30 osob lepszych od niego mimo zanizonego progu?? a kolejna
sprawa to: nie dostalam sie na archeologie poniewaz juz dawno po rekrutacji i
po ogloszeniu wynikow, nagle zmieniono prog z poczatkowego 71 na 76...i
bum....bylam a, gdy po dwoch tygodniach po wynikach zmieniono prog juz mnie
nie ma...fajno....gratuluje wladzom UMK...
Obserwuj wątek
    • n_nicky Re: CZY NA UMK SA ZAWSZE TAKIE PRZEKRETY?? 03.08.05, 21:48
      a ja do dzisiaj nie dostałam żadnego zawiadomienia ani swoich dokumentów (nie
      dostałam się na prawo)...
      • Gość: lala Re: CZY NA UMK SA ZAWSZE TAKIE PRZEKRETY?? IP: *.olsztyn.mm.pl 03.08.05, 21:50
        to chybva zawyżają próg jak z 78 robią 77
      • Gość: nelkaa Re: CZY NA UMK SA ZAWSZE TAKIE PRZEKRETY?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.08.05, 14:55
        ja tez z prawa nic nie dostalam;p
    • Gość: Paulina Re: CZY NA UMK SA ZAWSZE TAKIE PRZEKRETY?? IP: 83.238.145.* 04.08.05, 12:19
      A skąd wiecie którzy jesteście na tej liście.Ja na stronce nie widziałam, żeby
      było coś takiego, ale może poprostu nie wiem gdzie to sprawdzić...
      • Gość: nelkaa Re: CZY NA UMK SA ZAWSZE TAKIE PRZEKRETY?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.08.05, 14:54
        na twoim koncie jest, tzn. w przypadku prawa jest napisane, ktora(y) jestes w
        globalnym rankingu, ale na archeologii juz nie bylo...a jesli prog zmienia sie
        z 78 do 77 to chyba jest zanizony?:/
        • Gość: Karol Re: CZY NA UMK SA ZAWSZE TAKIE PRZEKRETY?? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 04.08.05, 14:57
          Jak nie jest napisane, to zadzwon do dziekanatu i cie poinformuja.
        • Gość: paula Re: CZY NA UMK SA ZAWSZE TAKIE PRZEKRETY?? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.05, 14:58
          jesli chodzi o te miejsca w globalnym rankingu to poczatkowo mialam taka
          informacje ale pozniej zniknela.
          • Gość: niuniaaa Re: CZY NA UMK SA ZAWSZE TAKIE PRZEKRETY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:14
            jak ja zdawalam egzamin na pedagogike na UMK to zle zostala dopasowana liczba
            osob w stosunku do ilosci miejsc i zamiast 6 osob w rzedzie siedzialo po 11-12,
            jedna osoba na drugiej, nawet lokci nie mozna bylo polozyc na stoliku, warunki
            doslownie polowe. zgadzam sie ze na UMK organizacja jest naprawde KIEPSKA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka