Dodaj do ulubionych

AkademiK jak sobie radzicie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 17:21
Witam, mam zamiar studiować na WSPS we Wrocławiu. Szkoła ta nie ma własnego
akademika, więc będe wynajmować w ołówku i kredce;) Ale aż się boję! Trudno
mi uwierzyć w to, że "studenci" ciągle imprezują, piją i wstają do szkoły:o
jak oni to robią? Jak są w stanie się uczyć i tak balować? To się w głowie
nie mieści... na serio tak to wygląda w akademikach?
Obserwuj wątek
    • mistrz_ip Re: AkademiK jak sobie radzicie? 18.03.07, 17:26
      hehe w olowku i kredce na raz? to sa dwa akademiki, zreszta najbardziej elitarne-same sokratesy tam mieszkaja i kujony.moduly sa zamykane wiec to takie jakby mini mieszkanko...nuda, i nieakademikowo.ja przemieszkalam w najbardziej imprezowym akademiku uwr prawie 3 lata i nie narzekam i prosze mnie nie pisac w cudzyslowiu.to ze mieszkamy w akademikach nie znaczy ze jestesmy jakims podgatunkiem:>
      • Gość: autorka Re: AkademiK jak sobie radzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 17:56
        Poważnie taka zamułka w Ołówku czy kredce? To gdzie jest "najlepiej"?
        Lubię "rozrywkowy" tryb życia. Nie lubie "smutnych" ludzi;) ale jak wy sobie
        tam dajecie rady? Co ze wstawaniem do szkoły? Nauką?
        • mistrz_ip Re: AkademiK jak sobie radzicie? 18.03.07, 19:44
          no jak to?najlepsze imprezy w XX zawsze i wszedzie;-) strach ma wielkie oczy astudia mozna spokojnie przejsc.pytanie tylko czego chce sie od zycia-bo jak spokoju to polecam stancje u babci jakiejs
          a tak naprawde to kazdy chwali tylko swoj ak.
          nawet slowianke :>
    • Gość: filo Re: AkademiK jak sobie radzicie? IP: *.generacja.pl 18.03.07, 18:13
      Na Twoim miejscu nie liczyłabym na żaden z tych akademików. Pierwszaki zazwyczaj dostają "Pancernika" lub "Dwudziestolatkę". No i weź jeszcze pod uwagę fakt, że nie będziesz na UWr. Dostaniesz taki akademik, w którym będą miejsca.
    • Gość: autorka Re: AkademiK jak sobie radzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 22:17
      Wy też zgadzacie się z opinią mistrz_ip na temat akademików: Kredka i Ołówka?
      Że są tam same snoby itd?
      • Gość: op Re: AkademiK jak sobie radzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 15:56
        up
      • buhalkinka Re: AkademiK jak sobie radzicie? 17.05.07, 18:14
        nigdzie w tym watku nie zauwazylam opinii, ze mieszkancy kredki i olowka to
        snoby....

i w takim razie moje pytanie brzmi - co to slowo wedlug Ciebie znaczy?

a poza tym studenci to normalni ludzi, i imprezuja jak maja ochote, ale i ucza
        sie. a zreszta...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka