Dodaj do ulubionych

Nowa fura biskupa Kaszaka - a dla kurii Sąd !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 12:53
Nowy biskup - nowe kłopoty !
Pczytajcie!
Jaka będzie nowa fura biskupa ?
Co kuria zamierza zrobić z gmachem sądu ?
Artykuł z "NIE" nr 14 /2009

s4.zapodaj.net/41083768.jpg.html
s2.zapodaj.net/18748470.jpg.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Mama Re: Nowa fura biskupa Kaszaka - a dla kurii Sąd ! IP: 94.254.152.* 31.03.09, 15:30
      przez szasunek dla szefa powinien kupic auto marki "TATA"
      • Gość: aeternus Re: Nowa fura biskupa Kaszaka - a dla kurii Sąd ! IP: 212.160.172.* 01.04.09, 09:54
        przes szacunek do "szefa" to powinien na osiołku jeździć!!!
    • Gość: Zulugula Re: Nowa fura biskupa Kaszaka - a dla kurii Sąd ! IP: *.cable.smsnet.pl 01.04.09, 12:19
      gościu wypier...j z tą zdrowo jebni..tą gazetką Urbana - NIE
      co za badziew... XXI wiek a ludzie jeszcze takie populistyczne
      szmatławce czytają... podnieś sobie poprzeczkę i poczytaj Fakt i
      Superexpress
      • Gość: Tumanek Re: Nowa fura biskupa Kaszaka - a dla kurii Sąd ! IP: *.cus.pl 01.04.09, 23:28
        Cytuje: gościu wypier...j z tą zdrowo jebni..tą gazetką. Oto prawdziwy polski
        katolik pokazał swoją twarz.
        • Gość: Michał Re: Nowa fura biskupa Kaszaka - a dla kurii Sąd ! IP: 83.230.121.* 02.04.09, 07:46
          > Cytuje: gościu wypier...j z tą zdrowo jebni..tą gazetką. Oto prawdziwy polski
          > katolik pokazał swoją twarz.

No powiedz co to za prawdziwa twarz? Kto Ci bajek naopowiadał, że katolik nie
          może używać wulgaryzmów?

Poza tym słowa adekwatne do treści posta. Swoją drogą trzeba być niezłym
          fanatykiem, żeby skanować gazetę i wklejać na forum. Pewnie jakiś emerytowany
          "WIESZ KTO" ma za dużo czasu.
          • Gość: heh.. Re: Nowa fura biskupa Kaszaka - a dla kurii Sąd ! IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 02.04.09, 10:27
            Kto bajek naopowiadał? A wiesz co to wulgaryzm? A wiesz jakie jest znaczenie i
            pochodzenie słowa "jebany". Pochodzi od słowa jebać, czyli negatywnego
            określenia "współżycia seksualnego". I właśnie tym charakteryzują się wulgaryzmy
            - negatywnym określeniem!! Nie sądzę, żeby prawdziwy katolik "jebał" swoją żonę
            a nie współżył ze swoją żoną (i tylko żoną prawdziwy katoliku!!) :)
            • Gość: Michał Re: Nowa fura biskupa Kaszaka - a dla kurii Sąd ! IP: 83.230.121.* 03.04.09, 07:27
              Powiedz, na jakiej podstawie uważasz, że katolik nie może powiedzieć/napisać
              "je..ny"?

Poza tym młody jesteś i mało wiesz o współżyciu męża z żoną, a o katolikach
              jeszcze mniej.

Koniec dyskusji.
              • Gość: abcadło Re: Nowa fura biskupa Kaszaka - a dla kurii Sąd ! IP: 212.160.172.* 03.04.09, 10:46
                dziwny jesteś..... głupoty wypisujesz
              • Gość: ehhh Re: Nowa fura biskupa Kaszaka - a dla kurii Sąd ! IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 03.04.09, 12:26
                No właśnie wyjaśniłam, dlaczego katolik nie powinien używać takiego słowa! Tak dużo wysiłku intelektualnego potrzeba, żeby przeczytać ze zrozumieniem mojego poprzedniego posta? A swoją drogą - skąd wiesz, że jestem młoda? Skąd wiesz, że nic nie wiem na temat seksu małżeńskiego? To chyba jednak Ty masz małą wiedzę o świecie a zbyt dużą o sobie - niestety nieadekwatną do rzeczywistości. I bardzo proszę - nie mów koniec dyskusji bo forum jest po to, żeby dyskutować, a Ty - jako przykładny katolik za jakiego się uważasz - nie powinieneś uciszać a tym bardziej rozkazywać innym ponieważ nikt Cie do tego nie upoważnił, Michałku drogi. Jeśli jesteś taki pewny swojego zdania to proponuje wizytę u najbliższego księdza - powiedz mu, że "jebiesz swoją żonę" - ciekawa jestem jak zareaguje:) To tyle w tej kwestii, życzę większej świadomości zarówno życiowej jak i tej katolickiej! Pozdrawiam
      • Gość: Layer Re: Nowa fura biskupa Kaszaka - a dla kurii Sąd ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 08:56
        Niestety treść zawarta w tej gazecie to prawda. Niewazne,że to gazeta red.
        Urbana. Gdyby tam były zawarte kłamstwa, pewnie DOSKONALI KOŚCIELNI PRAWNICY
        pozwali by redakcję.
        Bardziej mnie martwią kościelne zakusy na budynek sądu na 3-go maja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka