Gość: atinanifares IP: *.crowley.pl 20.06.07, 14:28 Szukam adwokata,który udzieli fachowej porady i pomocy prawne.Proszę o odpowiedź czy znacie takich? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on Re: adwokat ds.karnych IP: *.softpro2.pl 22.06.07, 19:30 Polecam Józia Goraja jest z olkusza ale działa w SR na 1maja. Od spraw karnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: adwokat ds.karnych IP: *.crowley.pl 04.07.07, 08:52 A wiecie coś o adwokacie o nazwisku Czerwiński? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ularovbertczyk@wp. Re: adwokat ds.karnych IP: *.play-internet.pl 29.03.24, 13:29 Ja mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazła Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Odpowiedz Link Zgłoś
pepi234 Re: adwokat ds.karnych 13.01.25, 13:04 Adwokat Wawrzyniec Chróscielewski - POLECAM - 100 % sukces w mojej sprawie! Ma 1 miejsce wśród adwokatów od spraw karnych. www.skuteczny-adwokat.com/prawo-karne/ Widać, że siedzi w tych sprawach od kilkunastu lat, non stop się dokształca, zna każdy kruczek prawny. Sądy się z Nim liczą, szanują. Człowiek czuje się pewnie przy Panu Mecenasie, bo walczy o klienta jak o siebie. Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065 zapiszcie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiamala Re: adwokat ds.karnych 14.04.26, 11:31 Uważam, że dobry prawnik to skarb. W kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski znajdziesz kogoś, kto nie tylko zna się na rzeczy, ale też potrafi wytłumaczyć Ci wszystko po ludzku — bez paragrafowego żargonu i niepotrzebnego stresu i zadba o Ciebie. Link do ich strony tutaj chroscielewska-chroscielewski.com Odpowiedz Link Zgłoś