Dodaj do ulubionych

Tani i dobry notariusz

IP: *.telpol.net.pl 11.10.10, 11:23
Poszukuję w miarę taniego notariusza na terenie Sosnowca lub najbliższych okolic, jeśli ktoś coś wie proszę o informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: toy Re: Tani i dobry notariusz IP: *.chello.pl 11.10.10, 11:26
      Jan Bańdo kancelaria Al.Zwycięstwa
      • Gość: lolka Re: Tani i dobry notariusz IP: *.chello.pl 11.10.10, 19:01
        Ja ostatnio korzystałam z usług u Pani Nowakowskiej na ul.Warszawskiej w 20 minut załatwiona sprawa a cena nie wiem chyba normalna
        • Gość: cc odradzam bando IP: *.chello.pl 12.10.10, 20:39
          gosc jest nie douczony chamski i niekompetentny , zalatwialem tam akt zrobili bledy itp szkoda czasu nerwow i pieniedzy.moze jego ojciec byl profesjonalista ale on niestety jest przykladem nepotyzmu w tej profesji odradzam tego pana
          • Gość: Artur Re: odradzam bando IP: *.ip.gronet.pl 04.12.14, 13:24
            niedouczony pisze się razem... ja od lat załatwiam tam wszystkie swoje sprawy i nie mam zastrzeżeń. Jako stały klient mam zawsze jakąś zniżkę :)
        • Gość: G. Re: Tani i dobry notariusz IP: *.ip.gronet.pl 05.12.14, 10:12
          Ja nie polecam, długo się wyczekałam i jeszcze z łaską...
          • Gość: G. Re: Tani i dobry notariusz IP: *.ip.gronet.pl 05.12.14, 10:14
            u notariusz Nowakowskiej
    • Gość: babka Re: Tani i dobry notariusz IP: *.chello.pl 12.10.10, 21:05
      P. Marek Wieczorek ul. Sączewskiego 17, Będzin, pełen profesjonalizm, zresztą świadczy to o ilości klientów w/w
      • Gość: bg Re: Tani i dobry notariusz IP: *.telpol.net.pl 13.10.10, 20:02
        nie korzystałam jeszcze z usług notariusza ale słyszałam że ceny są rożne , ile może wynieść opłata za mieszkanie kupowane za 133tys .
        • Gość: klocek Re: Tani i dobry notariusz IP: *.chello.pl 18.10.10, 21:24
          Tani notariusz Rafał Szmal Czeladź ul. 1 Maja 18.
          • Gość: gość Re: Tani i dobry notariusz IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.11, 09:17
            Jeżeli chodzi o kompetentnego i dobrego notariusza to polecam Jolantę Nowakowska (ul Warszawska 8), załatwiałam u niej parę spraw. Wszystko dokładnie wytłumaczy, widać że ta Pani wie co robi. Nigdy nie miałam problemu z załatwianiem następnych czynności na podstawi dokumentacji otrzymanej u Pani Notariusz. Jeśli chodzi o cenę to wydają się sensowne.
        • Gość: tikuś Re: Tani i dobry notariusz IP: *.30.72.38.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.01.14, 22:07
          2% weźmie sam Urząd Skarbowy :)
    • Gość: Ktoś Re: Tani i dobry notariusz IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.10, 22:38
      Arkadiusz Jakubik najlepszy jest tiny.pl/hwhd5
    • Gość: Magda Re: Tani i dobry notariusz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.13, 08:44
      może pan Wojciech Krupiński? Ma swoje biuro na targowej
      • Gość: gość Re: Tani i dobry notariusz IP: *.telpol.net.pl 02.01.14, 13:07
        Wojciech Krupiński bardzo drogi notariusz - nie polecam
    • Gość: tikuś Re: Tani i dobry notariusz IP: *.30.72.38.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.01.14, 22:03
      Nie ma drogich czy tanich notariuszy, wszystkich obowiązuje urzędowa taksa notarialna, w zależności od rodzaju aktu notarialnego jest to określone w % od jego wartości.
      Osobiście korzystałem z usług kancelarii Jana Bańdo Sosnowiec Al.Zwycięstwa, akt dotyczył kupna nieruchomości od obywatela USA, wszystko sprawnie pomimo że na niektóre dokumenty trzeba było czekać z Kalifornii.
      • xavrasw Re: Tani i dobry notariusz 18.08.14, 18:53
        Dokładnie tak jak napisał kolega wyżej, w większości wypadków obowiązuje sztywna taksa notarialna identyczna dla wszystkich notariuszy. To, co może wyróżniać, to rzetelność w przeprowadzeniu czynności czy sensowne doradztwo w sprawie niektórych czynności, ale nie cena. Ja korzystałem z usług Pana Tomasza Krawczyka i cenię sobie - www.tomaszkrawczyk.notariusz.pl/
    • Gość: mac kasa kasa kasa IP: *.eurocash.pl 21.05.14, 10:45
      ustawa określa maksymalne stawki, każdy może wykonać usługę taniej, ale niewielu to robi
      • Gość: ala Re: kasa kasa kasa IP: *.ip.netia.com.pl 25.05.14, 16:18
        ponawiam pytanie, który notariusz pobiera najniższe taksy notarialne w Sosnowcu i okolicy?
        • Gość: Ania Re: kasa kasa kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.14, 12:51

Jest nowa Kancelaria Notarialna w Sosnowcu przy Małachowskiego notariusza Krawczyka. Kupowałam tam mieszkanie i wszystko bardzo sprawnie zostało załatwione. Bezproblemowy kontakt mailowy i telefoniczny. Wszystko prosto wytłumaczone i w miłej atmosferze. Polecam
          • Gość: Piotr Re: kasa kasa kasa IP: 217.96.16.* 03.07.14, 16:16
            też tam byłem, faktycznie profesjonalnie, szybko i bez problemów. Widać że młodzi są bardziej otwarci, nie to zasiedziałe dziadki ;)
      • Gość: $$$$ Re: kasa kasa kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.14, 09:25
        Nie ustawa tylko rozporządzenie.
    • grzenio24 Re: Tani i dobry notariusz 19.08.14, 09:02
      POlecam Notariuszy Katowice ul. Damota . Są to dwie Panie Małgorzata Janik-Rymarczyk i Katarzyna Walotek
      • Gość: Szymon44 Re: Tani i dobry notariusz IP: *.centertel.pl 29.06.15, 19:12
        Polecam dwóch panów notariuszy w Katowicach-Ligocie. Pan Kamil Kozina i Pan Michał Michalik prowadzą od wielu już lat kancelarię na Panewnickiej 25.
        • Gość: a Re: Tani i dobry notariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.15, 22:55
          od wielu lat, znaczy od dwóch? :P
    • Gość: ciekawy Re: Tani i dobry notariusz IP: *.dg-net.pl 28.08.14, 00:42
      Czy nie wie ktoś co się stało z kancelarią pani Marty Semetycz Trzeciak w Dąbrowie Górniczej? Notariusz polecana mi przez kilka osób , jednak nigdzie nie mogę znaleźć do niej namiarów, a oficjalna lokalizacja i telefon kancelarii są nieaktualne.
    • Gość: Elwira Re: Tani i dobry notariusz IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.14, 16:45
      Skorzystałam z rekomendacji powyżej i zalatwilam sprawę spadkowa u Pana Krawczyka na Małachowskiego. Duży plus za prace do 18 bo wszystko mogłam załatwić po pracy i nie musiałam brać urlopu. Do tego bardzo fajne podejście do klienta. Pan Krawczyk nie buduje nie wiadomo jakiej bariery pomiędzy notariuszem a klientm, nie traktuje klientów z góry co wcześniej mi sie zdarzało. Z czystym sumieniem polecam.
      • Gość: pawełek Re: Tani i dobry notariusz IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.14, 13:43
        Ostanio byłem u notariusza Jana Bańdo na al. Zwcięstwa 4. Jestem bardzo zadowolony. Usługa załatwiona szybko i profesjonalnie z możliwością negocjacji taksy.
    • Gość: Monikaaa Re: Tani i dobry notariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.15, 16:46
      Ja polecam notariuszki na Warszawskiej 8 w sosnowcu, Nowakowska i Huzarewicz, bo przy kupnie mieszkania dostałam sensowny rabat, a ogromna wiedza przekazana w sposób zrozumiały dla każdego to też duży plus.
      • Gość: sfd Re: Tani i dobry notariusz IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.15, 17:50
        ja byłem u Pani Nowakowskiej i policzyła drogo. Drugi raz do niej nie pójdę bo potem dowiedziałem się, że co najmniej 300 zł przepłaciłem
    • Gość: Lilek Re: Tani i dobry notariusz IP: *.play-internet.pl 29.01.15, 17:37
      Polecam Adriana Podsiadło w Dąbrowie Górmiczej ul.graniczna - na przeciwko urzedu miasta- zawsze uśmiechnięty kompetentny i na rabat zawsze mozna liczyć ;)
      • Gość: świerkot Re: Tani i dobry notariusz IP: *.static.ip.netia.com.pl 10.03.15, 09:18
        Załatwiałem w ostatnim miesiącu wszystkie sprawy rodzinne (dziedziczenia, darowizna i kupno lokalu) u notariusz Krawczyka na Małachowskiego. Z obsługi jestem bardzo zadowolony. Po pierwsze, co dla mnie bardzo ważne wszystko od początku do końca załatwiałem bezpośrednio z notariuszem, nie z pracownikiem, nie z aplikantem, nie z sekretarką ale z notariuszem. Po drugie godziny pracy kancelarii - do 18. Bez problemu załatwiliśmy wszystko popołudniu bez brania urlopu w pracy. Notariusz bardzo miły i mimo dość młodego wieku bardzo kompetentny, zaproponował kilka rozwiązań, które okazały się dla nas bardzo korzystne. Ceny ok. Polecam.
      • Gość: kalinowska.kas Re: Tani i dobry notariusz IP: *.rudcom.pl 11.05.15, 15:31
        Polecam panią notariusz Agnieszkę Matuszewską. Co prawda nie Sosnowiec a Dąbrowa Górnicza ale warto nadrobić te kilka kilometrów. Numer telefonu znajdziesz na stronie amks.eu
        • koty.koty Re: Tani i dobry notariusz 25.05.15, 16:49
          Polecam notariusza w sosnowcu na modrzejowskiej. Nie było jakichkolwiek problemów, wszystko zostało sprawnie załatwione w dogodnym dla mnie terminie popołudniowym. Cena też przystępna www.notariuszsosnowiec.com.pl/
          • koty.koty Re: Tani i dobry notariusz 25.05.15, 16:51
            polecam kancelarię notarialną na Modrzejowskiej w Sosnowcu. Wszystko zostało sprawnie załatwione w dogodnym dla nas terminie popołudniowym. Cena też przystępna. www.notariuszsosnowiec.com.pl/
    • Gość: pani s. notariat IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.15, 22:20
      Polecam Notariusza na ul. Małachowskiego, pełen profesjonalizm, ogromna wiedza,nie tworzy dystansu notariusz - petent. Można negocjować taksę, miła atmosfera sprawiła, że wrócę tam jeszcze i polecam innym tego młodego, jeszcze nie zmanierowanego notariusza!.
    • Gość: Marta Re: Tani i dobry notariusz IP: *.centertel.pl 28.07.15, 14:59
      Nowa Kancelaria notarialna w Katowicach-Ligocie na Panewnickiej 25. Dwóch notariuszy, warto zadzwonić wcześniej i zapytać co będzie potrzebne do spisania aktu notarialnego tel. 32 229 81 14.
    • Gość: strona polecam Pana Tomasza Krawczyka IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.15, 23:19
      Zdecydowanie polecam Pana Tomasza Krawczyka - notariusztomaszkrawczyk.pl/. Jestem bardzo zadowolona z podejścia do stron. Pan Tomasz wszystko dokładnie wyjaśnia a przy tym jest bardzo miły. Udzielna jasnych, zrozumiałych (dla przeciętej osoby) odpowiedzi. Do tego za wielki plus przyznam, że nie liczy sobie za swoje czynności stawek maksymalnych. W przyszłości ponownie skorzystam z Kancelarii Pana Tomasza.
    • hots-hots Re: Tani i dobry notariusz 12.10.15, 14:24
      Chciałbym polecić Andrzeja Wróbla notariusz24.com, jest z Katowic ale na prawdę go polecam, kompetenty facet, zna się na swojej robocie.
    • Gość: Zadowolony Re: Tani i dobry notariusz IP: *.static.chello.pl 23.02.16, 10:26
      Trudno odszukać miłego, rzetelnego i kompetentnego notariusza.
      Osobiście korzystałem z usług kancelarii Mariki Porębskiej-Kuli w Dąbrowie górniczej (www.marikaporebska-kula.notariusz.pl) przy ul. 3 Maja 10/2 (koło Centrum handlowego Pogoria) . Osoba bardzo kompetentna, uczciwa, która potrafi rzetelnie doradzić w trudnej sytuacji. Nie ukrywam, że cena usług notarialnych dla mnie również jest bardzo ważna, a tu zawsze mogę liczyć na rozsądek...:)
    • koka341 Re: Tani i dobry notariusz 12.10.16, 21:31
      Gorąco polecam notariusza Tomasza Krawczyka. Młody, zaangażowany, potrafi nie tylko fachowo i szybko załatwić sprawy formalne, ale także służy radą - fachowo, a jednocześnie zrozumiale wytłumaczył i poradził co zrobić, a czego nie potrafiło zrobić dwóch prawników.
    • 9agatka Re: Tani i dobry notariusz 15.03.17, 09:41
      Jak szukałam notariusza, to natrafiłam na stronę: panoramafirm.pl/%C5%9Bl%C4%85skie,,katowice,kochanowskiego,18_lok._4/kancelaria_notarialna_marcelina_kita_kusnierz_dominika_salej_s.c.-zgxnha_aud.html i kancelarię z Katowic z ulicy Kochanowskiego. Tam przyjmują dwie panie notariusz. Mi pomogły szybko uporać się ze sprawą spadkową.
    • Gość: grzesio381 Re: Tani i dobry notariusz IP: *.184.215.176.ipv4.supernova.orange.pl 18.05.17, 16:11
      Dobrą Kancelarię notarialną to znam w Katowicach na ul. Jesionowej Jak by ktoś chciał zadzwonić nr.32 506 58 76
      • jancio-pancio Re: Tani i dobry notariusz 24.05.17, 09:56
        Agnieszko i Martusiu, zadzwonimy do Was, na pewno.
    • Gość: wojtek Re: Tani i dobry notariusz IP: *.centertel.pl 08.06.17, 13:36
      Ja załatwiłem wszystko u pani Barbary Uroda-Bieszczad na 3 maja 14, Dąbrowa Górnicza - wszystko szybko załatwione i taniej niż proponaowała konkurecja. Serdecznie polecam!
    • Gość: monia7676 Re: Tani i dobry notariusz IP: *.centertel.pl 17.08.17, 12:42
      My korzystaliśmy z www.notariusz-zabrze.com/ kawałek dalej bo z Zabrza , bardzo dobra Pan notariusz, ma przyjemna aparycję i łatwo nawiązuje się z nim kontakt. Pan Andrzej Letkiewicz jest nadzwyczaj pomocny, polecam :)
    • Gość: Daniello79 Re: Tani i dobry notariusz IP: *.centertel.pl 17.08.17, 13:03
      Świetnym notariuszem z dużym doświadczeniem oraz bardzo dobrym podejściem do klientów notariuszchwialkowski.pl/ . Ceny za swoje usługi ma także bardzo przystępne.
    • aanitka1981 Re: Tani i dobry notariusz 17.08.17, 13:29
      Ja jakiś czas temu korzystałam z czynności notarialnych u Pana Wojciecha Krupińskiego u nas w Sosnowcu. Trafiłam do tego notariusza po nieudanych próbach porozumienia się z innymi ”fachowcami”... i widziałam ogromną różnicę. Sporządzaliśmy akt poświadczenia dziedziczenia. Muszę przyznać, że bardzo profesjonalne podejście, wizyty były rzeczowe i konkretne. Niestety nie wiem, czy sosnowiecnotariusz.pl to tanie miejsce, czy nie – nie znam się na tym, ale jedno co wiem, to na pewno nie przepłaciłam i faktycznie uzyskałam fachową usługę. Polecam!
    • prawotomoc Re: Tani i dobry notariusz 30.10.17, 08:36
      notariusz Sosnowiec
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka