Dodaj do ulubionych

Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 07:31
Ja bez sexu nie jestem w stanie wytrzymać jednego dnia . To naprawdę mnie
ciekawi bo może Jan Paweł II ma jakiś patent i nie chce go wyjawić wiernym
żeby ci namnażali się bez opamiętania . Przecież to musi być lepsze niż
antykoncepcja !??!?!? Chce się uwolnić od sexu . Pomocy ...konam. Tyle lat
bez cipeczki to katorga . Papież powinien zostać uznany za menczennika
wszechczasów . Ani razu mu się nie śniły gołe cycki ?? Słyszałem że jak ktoś
nie może się spełnić w życiu intymnym to szuka środka zastępczego np.
bezbronnych dzieci albo zwierząt . Czy to prawda ?? Papież powinien osobiście
i publicznie ogłosić metodę radzenia sobie z sexem bo chyba nie przez
modlitwę . Bo jak jestem w kościele szczególnie latem i widzę te mini z
dużymi cycuszkami lśniącymi na słońcu to nieświadomie spuszczam się w majty .
A może przebywnie z samymi chłopami pomaga ?? Ale przecież w więzieniach
podobno się bolcują . Przecież to jakiś fenomen na skalę światową . Czy ktoś
moze to wyjaśnić ??
Obserwuj wątek
    • Gość: kklement Re: Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 15:57
      Wystarczy wyobrazić sobie, że skutkiem stosunku może być takie zdegenerowane
      ścierwo jak ty. Wtedy się odechciewa.
      • annddiik Re: Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ?? 08.07.04, 17:08
        Wstydź się chłopie. To nie po katolicku mówić "ścierwo" do bliźniego. Nawet
        jeśli ten nie ma racji.
        • Gość: kklement Re: Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 18:36
          A ja w zasadzie nie jestem katolikiem. Nie obowiązuje mnie nastawianie drugiego
          policzka na oplucie.
          • annddiik Re: Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ?? 08.07.04, 20:14
            To czemu sie denerwujesz? Ja szanuję papieża, ale to nie znaczy że we wszystkim
            się z nim zgadzam. W kwestii celibatu wg. mnie nie ma racji.
            • Gość: kklement Re: Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 00:19
              Bo obrażanie papieża jest czymś niesłychanie prostackim i brudnym.
              • ogolone_jajka Re: Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ?? 25.07.04, 11:41
                klement, kto tu obraził papieża? Gość się zastanawia jak on (znaczy papież) wytrzymał długo bez seksu. I co w tym obraźliwego???
            • Gość: papista Re: Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ?? IP: *.icpnet.pl 09.07.04, 19:21
              no właśnie... według ciebie w kwestii celibatu Ojciec Święty nie ma racji...
              odpowiedz mi na jedno pytanie... czy ty masz monopol na wiedzę choćby tylko w
              kwestii celibatu??
    • amelia1 Re: Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ?? 08.07.04, 18:24
      Skad wiesz, ze wytrzymal? ;)
    • Gość: ZeStrachuWierzący Re: Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 20:38
      Czyli wali gruchę regularnie ?? Czy przychodzi siostra Melinda i w
      rękawiczkach robi loda Papieżowi a On w tym czasie się biczuje i żałuje za
      grzechy ? Naprawdę nie lubię tematów tabu bo robią z ludzi niedorozwoji . Tak
      samo jak temat gejów i lesbijek ,albo obcokrajowców itd. Żadko porusza się te
      tematy publicznie i rozwiązuje radykalnie i szybko . Czyli jak Papa "nie-
      mobile" wytrzymał tyle lat ?? Może jest eunuchem ? Zamiast szukać ufo to ludzie
      powinni ten fenomen zbadać .
    • Gość: KsiondzCwaniak Re: Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 18:27
      Ty lepiej daj na kościół bo dla biednych ,głodnych ,
      niedorozwiniętych ,potrzebujących już za późno .
    • Gość: papista Re: Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ?? IP: *.icpnet.pl 09.07.04, 19:19
      nie spędzał czasu w taki durny sposób jak ty i nie miał dzięki temu
      idiotycznych myśli
    • Gość: Do Wlodka Ze Wsi Re: Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ?? IP: *.proxy.aol.com 23.07.04, 21:27
      A jak ty wytrzymujesz ze swoja glupia glowa??? chyba nawet nie wiesz,ze masz
      tam rozum,ktory niebyl nigdy uzyty.
      • Gość: JanPawełSecond Re: Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 22:13
        Miłość i zrozumienie bije z twojego postu o wszechwiedząc katoliku . Pójdziesz
        za to do nieba i będziesz śpiewał z aniołkami
    • Gość: Kagan Re: Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ?? IP: *.vic.gov.au 24.07.04, 06:12
      Za mlodu mial kochanki. Mial tez sklonnosc do mlodych chlopcow, stad zakazano
      mu byc tzw. duszpasterzem akdemickim w Krakowie, przenoszac go do prac
      biurowych a pozniej wysylajac za granice, glownie do Italii, gdzie pedofilstwo
      wsrod kleru bylo wtedy tolerowane...
    • camel_3d a kto powiedzial, ze wytrzymal? 24.07.04, 11:45

tego nikt tak na prawde nie wie... co w tych watykanskich alkowach sie dzieje
      • Gość: zawiedzona/camel3d Re: a kto powiedzial, ze wytrzymal? IP: *.proxy.aol.com 24.07.04, 12:11
        A ja myslalam,ze ty jestes bardzo madry i wiesz WSZYSTKO no popatrz ale sie
        pomylilam nie podaruje sobie tej pomylki a tak liczylam na Ciebie.Wiedziala,ze
        jak juz ktos z poloni niemieckiej przeczyta ten watek to zaspokoi ciekawosc
        wszystkich,bo wy zawsze wszystko wiecie najlepiej ,jest tam was jak sami
        okreslacie 70 tysiecy a to pokazna liczba ludzi wiedzacych wszystko.
        • Gość: camel Re: a kto powiedzial, ze wytrzymal? IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.04, 13:46
          sorry, ale od czacu do czasu kazdy moze sobie chyba na glupi zart pozwolic.
          ja szanuje papieza, ale po tych ostatnich glosnych aferach a klasztorach i
          kosciolach... sama rozumiesz...

camel
          • Gość: kagan Re: a kto powiedzial, ze wytrzymal? IP: *.lib.unimelb.edu.au 04.08.04, 05:18
            Ostani uczciwy papiez to byl Jan Pawel I, zamordowany przez CIA aby zrobic
            miejsce dla Wojtyly... :(
            • biseks Re: a kto powiedzial, ze wytrzymal? 04.08.04, 06:40
              Gość portalu: kagan napisał(a):

> Ostani uczciwy papiez to byl Jan Pawel I, zamordowany przez CIA aby zrobic
              > miejsce dla Wojtyly... :(

Tak jest, polecam książkę Davida Jaloopa pt. "W imię Boga". Opowiada o kulisach tych zdarzeń, a także stanowi ciekawy dokument dotyczący wielu finansowych nieprawidłowości w państwie kościelnym.

:-) biseks
    • Gość: hahaha Re: Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ?? IP: 81.219.98.* 25.07.04, 01:57
      Wytrzymał jak i inni księża. Prasa prawie codziennie opisuje ich heroiczne
      wyczyny na tym polu.
    • gamma43 Re: Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ?? 29.07.04, 08:38
      Dla was nie ma już żadnej świętości. A poza tym bóg stworzył człowieka na wzór
      i podobieństwo swoje i nic co ludzkie nie jest mu obce!
    • Gość: kassandra Re: Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.04, 14:52
      Nie ma co sie nad tym rozwodzic.
      Dla mnie zawsze oczywiste było, ze zakon , młodzi chłopcy, cicho i
      spokojnie...I niech se tam robia co chca ze soba nawzajem. Ale pedofilia musi
      byc tępiona.
    • magic00 Re: Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ?? 30.07.04, 00:21
      Też sie kiedyś nad tym zastanawiałam. Myślę, że jak ma się głowę nabitą
      wyższymi ideami, to brak seksu jakoś tak nie męczy okrutnie. Czasem coś się
      pląta po głowie, ale da się wytrzymać, zwłaszcza w podeszłym wieku.
      Gdzieś wyczytałam teoryjkę, że brak seksu jest łatwiej wbrew pozorom łatwiej
      znieść facetom niż babkom.
      Dna bez seksu nie możesz wytrzymać??? Z wiekiem wytrzymasz coraz więcej, a
      potem ci się odniechce w ogóle i nad seks zaczniesz przenosić wiadomości
      sportowe..
    • Gość: ojejej celibat i jego "owoce" IP: *.devs.futuro.pl 30.07.04, 21:36
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=14532390&a=14563832
    • Gość: rav255 Re: Jak Papież wytrzymał tyle lat w celibacie ?? IP: 81.210.14.* 30.07.04, 22:58
      Ja uważam, że to wszystko zależy od ukierunkowania swojej energii. Jak sie jest pochłoniętym nauką i pracą to seks jakoś nie jest niezbędny. I odwrotnie. A im większa jest wiedza, tym łatwiej jest zapanować nad pewnymi odruchami. Tak myślę.

rav255
    • Gość: ojej jak w celibacie wytrzymał ks.Henryk J. IP: *.devs.futuro.pl 01.08.04, 20:25
      info.onet.pl/958324,11,item.html
    • Gość: sffinx Re: Włodek ZeWsi. Jak Papież wytrzymał tyle lat IP: *.core.lanet.net.pl 01.08.04, 22:19
      Jesteś ZeWsi więc po porannym udoju, zawsze możesz rozładować napięcie seksualne i bzyknąć koze albo owce.
      Ciekawe jak w takim razie radzisz sobie gdy bierzesz do rączki cycuszki krasuli? Sperma pewnie wylewa ci się z gumofilców ?
      O Papieża sie nie martw. Raczej zajmij się sobą, bo sperma ci mózg podtapia.
      Na początek, między kozą a masturbacją, poćwicz trochę ortografie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka