Dodaj do ulubionych

Schowajcie Wegetarianizm!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 12:10
Czy nie moznecie schowac forum Wegetarianizmu tak zeby nie byl na stronie
glownej? Zeby do niego wejsc trzeba by bylo wejsc na forum Kuchnia. Chyba ze
sprawia wam przyjemnosc czytanie postow masy krzykaczy i kretynow, ktorzy
czuja niewymowna nienawisc do wegetarian?
Obserwuj wątek
    • sceptyk Zostawcie Wegetarianizm na widoku! 01.03.04, 12:22
      jesli stwarza to okazje do latwego nawrzucania fundamentalistom-warzywnikom.
      • niech Przeciez... 01.03.04, 12:37
        ...mozna pojsc w slady forum wino (tez potforum kuchni) i zalozyc prywatne
        forum wegetarianizm.
        PS. Ale nie martwcie sie. Dostaniecie admina spolecznego, on wytnie wszystkie
        posty antywegetarianskie oraz wszystkie wegetarianskie - te ostatnie dlatego iz
        moga osmieszac wegetarian.
        • narysuj.mi.baranka Prywatne forum wegetarianskie juz zostalo... 08.06.04, 01:56
          ... zalozone. Niemniej admin na forum Wegetarianizm (z uwagi na ilosc
          padajacych tam epitetow) z pewnoscia by sie przydal.
          • jureek Re: Prywatne forum wegetarianskie juz zostalo... 08.06.04, 16:20
            baranku, jak to jest? Nie zaglądałem w życiu na forum wegetariańskie ale gotów
            byłbym wiele postawić na to, że Ty tam pisujesz, no i wygrałbym.
            Założę się też, że internetową petycję w sprawie fok też już podpisałaś, prawda?
            Jura
            • narysuj.mi.baranka Re: Prywatne forum wegetarianskie juz zostalo... 08.06.04, 20:47
              Nie znam Cie, wiec nie bede sie przed Toba tlumaczyc co podpisuje, dobrze?
              Nie znam Cie, wiec nie obchodzi mnie za co dajesz glowe.
              Po co zabierasz glos w watku jesli nie wiesz o co chodzi?
              Czaisz sie tu jak jakis pająk.

• jureek Re: Prywatne forum wegetarianskie juz zostalo... 09.06.04, 09:53
                zdenerwowałaś się?
                Jura
                • narysuj.mi.baranka Re: Prywatne forum wegetarianskie juz zostalo... 09.06.04, 15:01
                  Ani troche, a taki byl Twoj cel?
                  • Gość: Jureek Re: Prywatne forum wegetarianskie juz zostalo... IP: 212.20.131.* 09.06.04, 16:26
                    narysuj.mi.baranka napisała:

> Ani troche, a taki byl Twoj cel?

Nie, podrażnić się tylko trochę chciałem.
                    Jura
              • fdj Re: Prywatne forum wegetarianskie juz zostalo... 09.06.04, 10:18

> Czaisz sie tu jak jakis pająk.

Weź ten pająk i go ugryź ;-)))

(P.S. "czaisz sie tu jak jakis pająk" - pięęękneeeeeeeeee ;-D)
    • pejsaty no tak tylko wegetarianie 01.03.04, 12:50
      beda na tyle inteligentni zeby trafic na tak swietnie zamaskowane forum, brawo
      telemasca! jeszcze troche a dorownasz najinteligentniejszemu wegetarianowi:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=5771072
      • Gość: telemasca Re: no tak tylko wegetarianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 13:28
        Chodzi o to zeby menty ktore nie maja w domu nic innego do roboty tylko
        wchodzic na pierwsze lepsze forum ze swoim prostactwem, zwyczajnie tego nie
        robily.
        • basia Re: no tak tylko wegetarianie 01.03.04, 13:39
          Gość portalu: telemasca napisał(a):

> Chodzi o to zeby menty ktore nie maja w domu nic innego do roboty tylko
          > wchodzic na pierwsze lepsze forum ze swoim prostactwem, zwyczajnie tego nie
          > robily.

Jakie to proste, ale nie prostackie?

Ps.Nie?
          • niech Re: no tak tylko wegetarianie 01.03.04, 13:43
            A jesli oni sa w pracy?
            PS. Menty - to chyba one?
            • basia Re: no tak tylko wegetarianie 01.03.04, 13:52
              niech napisała:

> PS. Menty - to chyba one?

Mentalnie?
        • pejsaty Re: no tak tylko wegetarianie 01.03.04, 14:05
          no dobra tylko czemu ten rewelacyjny pomysl stosowac jedynie dla forum
          wegeterianskiego? na stronie glownej forum nie powinno byc linkow do
          jakichkolwiek forow (tak zeby "menty" wlezc nigdzie nie mogly) a jedynie same
          bannery reklamowe!
          • niech Re: no tak tylko wegetarianie 01.03.04, 14:10
            Na stronie glownej powinny byc linki do forow moderowanych przez adminow
            spolecznych - oni i tak wycinaja wszystko jak leci.
      • narysuj.mi.baranka Re: no tak tylko wegetarianie 08.06.04, 01:58
        Pejsaty, kazdy sposob, kazde dzialanie mogace (chociazby w zalozeniu) zmienic
        stan obecny byloby czyms dobrym.
    • j_karolak Re: Schowajcie Warszawę! 01.03.04, 14:53
      Tak, żeby żaden przyjezdny, przejezdny i wyjezdny nie mógł tam wejść!
    • Gość: Motyl Emanuel Usuńcie albo zmieńcie nazwę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 23:04
      Forum "Wegetarianizm", biorąc rzecz na serio, należałoby usunąć (analogicznie
      do opcji "Usuńcie ten wątek") bo przeważają tam obrzydliwe, skatologiczne
      wyzwiska, używanie przez obydwie strony tj. wegetarian (lub tych, którzy się za
      nich podają) i zwolenników mięsa (lub tych, którzy się za nich podają). Ta
      grupa narzuca ton całemu forum, tak że jeśli miałoby zostać to z nazwą
      zmienioną na np. "Forum Bluzgorum" albo "Koprolalia"
    • aniela Re: Schowajcie Wegetarianizm! 07.06.04, 18:04
      rzucaja miesem?
      • Gość: Motyl_Emanuel Re: Schowajcie Wegetarianizm! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:34
        aniela napisała:

> rzucaja miesem?

Gorzej!
        • aniela Re: Schowajcie Wegetarianizm! 07.06.04, 23:08
          chyba go nie jedza????!!!
          • anahella Re: Schowajcie Wegetarianizm! 08.06.04, 23:51
            aniela napisała:

> chyba go nie jedza????!!!

Smaza, piecza i pekluja. A potem lapia biednych wegetarian i wtykaja im
            lyzeczka do buzi;)
      • krystynaopty1 Re: Schowajcie Wegetarianizm! 08.06.04, 20:21
        aniela napisała:

> rzucaja miesem?

Cały czas! :)
        I to w dodatku właśnie sami wegetarianie :)

Krystyna
        • narysuj.mi.baranka Re: Schowajcie Wegetarianizm! 08.06.04, 20:49
          Mhm. To zapytaj sie co Pani wyznajaca diete antywegetarianska, robi regularnie
          na forum wegetarianizm, gdzie podstawa zasada jest "nie zabijaj"...
    • Gość: are Cos trzeba zrobic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.clubnet.pl 08.06.04, 02:42
      Spam osob przebywajacych na niebezpiecznej dla zycia tzw. Diecie Optymalnej
      sprawil ze juz w ogole nie da sie tam pogadac.
      Wegetarianie wpadaja w zlosc i sami zakladaja watki wysmiewajace Optymalsow.
      Dochodzi do tego, ze forum staje sie polem walki.

Jest na to tylko jeden sposob: wyrzucic Optymalsow! Innej mozliwosi nie widze.
      Jak ktos widzi to prosze, rozwazyc warto wszystkie propozycje.
      • jureek Re: Cos trzeba zrobic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.04, 16:17
        Nie znam się na tym, ale domyślam się, że Ty optymalsem nie jesteś, tak?
        Jura
    • tebe Re: Schowajcie Wegetarianizm! 08.06.04, 08:11
      a czy wegetarianie nie mogliby jakoś tej nienawiści łagodzić ew. ignorować?
      to pomaga i działa
      sam kiedyś nie jadłem mięsa i pamiętam, że byłem dużo mnie agresywny niż teraz

z ukryciem ze strony głównej - nie da rady, bo tam są tylko 3 podfora i nie ma
      czym zastąpić (przecie zwierząt tam nie damy).

tak naprawdę ukryć da się tylko na forum prywatnym ukrytym. ale odradzam, bo
      tak gotować się we własnym sosie to nie ma dyskusji, nuda.

pozdrawiam
      • basia Re: Schowajcie Wegetarianizm! 08.06.04, 13:09
        tebe napisał:

> tak naprawdę ukryć da się tylko na forum prywatnym ukrytym. ale odradzam, bo
        > tak gotować się we własnym sosie to nie ma dyskusji, nuda.

Też tak myślę:)

Ps.może we faq'u zamieścić takie zdanie, co?
      • niech Nieprawda! 08.06.04, 14:55
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23
        Oto forum ktore ma trzy potfora a tylko jedno jest widoczne na glownej stronie
        forum.
        • tebe Re: Nieprawda! 08.06.04, 15:17
          Pan się czepia.
          Dilbertoza jest pokazana pod humorum, praca za granicą właśnie powstała, jakieś
          2 godziny temu, na wniosek z forum przekazany przez aesa.
          :-P
          • niech Re: Nieprawda! 08.06.04, 15:22
            Sie moze czepiam ale trafilem. Zwlaszcza z ta praca za granica. Poprosze
            jakiegos ptaka.
      • orissa Re: Schowajcie Wegetarianizm! 08.06.04, 18:19
        tebe napisał:

> > (...)
        > nie ma
        > czym zastąpić (przecie zwierząt tam nie damy). (...)

Czemu nie? Skoro często bydło składa tam wizyty ;-)
        • narysuj.mi.baranka Re: Schowajcie Wegetarianizm! 08.06.04, 20:54
          Tak, Orisso, niektorym wegetarianom puszczaja nerwy. Ale zapewniam Cie, ze
          antywegetarianscy bywalcy tego forum czerpia jakas perwersyjna i trudna do
          zrozumienia przyjamnosc w udzielaniu sie tam. Grad zlosliwosci, drwin i
          prowokacji jest na porzadku dziennym.
          To jest tak jakby heteryk chodzil na fora gejowskie i powtarzal: jak to fajnie
          spac z kobieta, no sprobujcie...
      • krystynaopty1 Re: Schowajcie Wegetarianizm! 08.06.04, 21:01
        tebe napisał:

> a czy wegetarianie nie mogliby jakoś tej nienawiści łagodzić ew. ignorować?

Problem w tym, że nienawiść właśnie czują tacy jak are. Czuje on nienawiść do
        niewegetarian, a zwłaszcza do mnie i innych optymalnych i skacze po różnych
        forach wszędzie szkalując mnie i optymalnych, bo zwyczajnie nie umie w sposób
        cywilizowany dyskutować na argumenty.

> to pomaga i działa
        > sam kiedyś nie jadłem mięsa i pamiętam, że byłem dużo mnie agresywny niż teraz

A ja jem mięso i jestem bardzo pozytywnie nastawiona do ludzi, także do
        wegetarian. To nie jest wina mięsa, że ktoś jest lub nie jest agresywny.
        Są to po prostu zaburzenia neurohormonalne (które oczywiście wynikają z
        nieprawidłowego odżywiania - a jakże) :)
        Gdyby mięso wywoływało agresję, to wszystkie zwierzęta mięsożerne (karmione
        mięsem) powinny być agresywne z zasady. A przecież tak nie jest :)

> z ukryciem ze strony głównej - nie da rady, bo tam są tylko 3 podfora i nie ma
        > czym zastąpić (przecie zwierząt tam nie damy).
        >
        > tak naprawdę ukryć da się tylko na forum prywatnym ukrytym. ale odradzam, bo
        > tak gotować się we własnym sosie to nie ma dyskusji, nuda.

Słusznie, ale jemu nuda nie grozi - jego pasją jestem ja i optymalni... ;)))
        Jestem niemal pewna, że mimo nowego forum "wegetarianie" - nie będzie tam
        siedział, tylko nadal będzie po wszystkich forach "propagował" dietę optymalną
        i "sławił" moje imię i nazwisko... ;)

Are sam nie wie czego chce. Chce dyskutować, ale tak żeby wszyscy
        wegetarianom przyznali rację, biedny nie rozumie, że jednomyślność wyklucza
        dyskusję.
        No i jeszcze drobna uwaga - wszystko co jest krytyczne wobec wegetarianizmu
        - cenzor are nazywa spamem.

Krystyna
        • narysuj.mi.baranka Re: Schowajcie Wegetarianizm! 08.06.04, 22:54
          To prawda, niektorzy wegetarianie zdaja sie byc w zywiole walki na argumenty
          przyprawianej wyzwiskami i nic do nich nie przemawia, zadne apele o spokoj.
          Z drugiej strony sa miesozercy kulturalni, do takich na pewno nalezy Krystyna,
          ale na nia tez pada grad wyzwisk. Ja z kolei ubolewam, ze miesozercy nie
          rozumiaja i odrzucaja jedna rzecz, ze podstawy wegetarianizmu sa etycznej
          natury. Nie ma tu miejsca na dyskusje.
          Pozostaje wiec pytanie: co z uporem najezdzcow robia na f. wege?
          • jureek Re: Schowajcie Wegetarianizm! 09.06.04, 08:58

> To prawda, niektorzy wegetarianie zdaja sie byc w zywiole walki na argumenty
            > przyprawianej wyzwiskami i nic do nich nie przemawia, zadne apele o spokoj.
            > Z drugiej strony sa miesozercy kulturalni, do takich na pewno nalezy Krystyna,
            > ale na nia tez pada grad wyzwisk. Ja z kolei ubolewam, ze miesozercy nie
            > rozumiaja i odrzucaja jedna rzecz, ze podstawy wegetarianizmu sa etycznej
            > natury.

Aha, wegetarianie są po prostu moralnie lepsi i basta. Oj, jak ja lubię
            tolerancję w wydaniu postempaków.

> Nie ma tu miejsca na dyskusje.

Jak nie ma o czym dyskutować, to po co Wam w ogóle forum dyskusyjne? Ot,
            ciekawostka.
            Jura
            • narysuj.mi.baranka Re: Schowajcie Wegetarianizm! 09.06.04, 15:02
              Fajnie, ze masz na tyle dobre samopoczucie by wypowiadac sie w sprawach forum
              na ktore nigdy nie zajrzales.
              • Gość: Jureek Re: Schowajcie Wegetarianizm! IP: 212.20.131.* 09.06.04, 16:28

> Fajnie, ze masz na tyle dobre samopoczucie by wypowiadac sie w sprawach forum
                > na ktore nigdy nie zajrzales.

To od samopoczucia to zależy?
                Jura
                • narysuj.mi.baranka Re: Schowajcie Wegetarianizm! 09.06.04, 19:03

> narysuj.mi.baranka napisała:
                  >
                  > > Fajnie, ze masz na tyle dobre samopoczucie by wypowiadac sie w sprawach fo
                  > rum
                  > > na ktore nigdy nie zajrzales.

Gość portalu: Jureek napisał(a):
                  > To od samopoczucia to zależy?
                  > Jura

Od arogancji?
                  • jureek Re: Schowajcie Wegetarianizm! 11.06.04, 11:54
                    Arogancja? Dobre słowo. Czyli arogancją nie jest stwierdzenie, że samemu jest
                    się bezdyskusyjnie bardziej etycznym niż inni, ale już arogancją jest zwrócenie
                    uwagi na tę arogancję?
                    Jura

• Gość: are Re: Schowajcie Wegetarianizm! IP: *.clubnet.pl 16.06.04, 00:22
          > Problem w tym, że nienawiść właśnie czują tacy jak are. Czuje on nienawiść do
          > niewegetarian, a zwłaszcza do mnie i innych optymalnych i skacze po różnych
          > forach wszędzie szkalując mnie i optymalnych, bo zwyczajnie nie umie w sposób
          > cywilizowany dyskutować na argumenty.

Kryska byla pielegniarka a dzieki DO stala sie "doradca zywieniowym". Poza tym
          ktos chyba jej placi za gloszenie W.I.E.D.Z.Y. dra JK. Przy MILIONOWYCH
          nakladach ksiazek jest to do pomyslenia, chyba przyznacie?

Z optymalsami nikt na forum Wege dyskutowal nie bedzie. Juz pisalem, ale Ty
          udajesz ze nie.

Nie mam zamiaru szukaci kontrargumentow na kazda Wasza optyrewelacji i
          optylink. Anna Klay tak raz zrobila i pojawily sie zara potem "ostrzezenia"
          przed nia. Widoczne Kryska poczula sie zagrozona...

A ja jej po prostu szkodze na biznes...
      • prawdziwy.tebe Re: Schowajcie Wegetarianizm! 09.06.04, 10:16

> sam kiedyś nie jadłem mięsa

dalo sie zauwazyc...

> i pamiętam, że byłem dużo mnie agresywny niż teraz

natomiast glupota zostala. coz, neurony sie nie regeneruja...
        • messja o agresji tebe 09.06.04, 17:58
          prawdziwy.tebe napisał:

>
          > > sam kiedyś nie jadłem mięsa
          >
          > dalo sie zauwazyc...
          >
          > > i pamiętam, że byłem dużo mnie agresywny niż teraz
          >
          > natomiast glupota zostala. coz, neurony sie nie regeneruja...
          >

opinii na temat glupoty tebe nie beda komentowac: jaki jest kon kazdy widzi. co
          do agresji: az boje sie myslec jaki byl kiedys (kiedy jadl mieso) skoro teraz
          uprawia wyjatkowo agrsywnie "inkwizycje" na swoim folwarku, za jakie zapewne
          uwaza to forum. skromnym przykladem chociazby link do watku, ktory mam w
          sygnaturce. do watku, ktory zostal usuniety tylko z jednego powodu: bo ja bylam
          jego autorem.
          • prawdziwy.tebe mi ten faszysta nawet grozil 09.06.04, 23:08

nie podobal sie hipokrycie, grubymi nicmi szytemu, moj nick, ale zwyklych, bezczelnych pacyniarzy ta kanalia toleruje i broni (belkoczac przy okazji cos o logowaniu, jako remedium na podobne problemy - trawozerny jednoneuronowiec nie zauwazyl, ze jego prawdziwa wersja tez sie loguje).
            • messja Re: mi ten faszysta nawet grozil 09.06.04, 23:15
              prawdziwy.tebe napisał:

>
              > nie podobal sie hipokrycie, grubymi nicmi szytemu, moj nick,

jesli ci grozil z powodu nicka to arogant i idiota raczej.
    • tebe Re: Schowajcie Wegetarianizm! 09.06.04, 07:56
      Żeby zakończyć: nie chowamy wegetarianizmu, z dyskutantami trzeba sobie radzić
      a jak się kończą argumenty, nie rozmawiać. To forum dyskusyjne więc nie może
      być tak, że publikujemy głosy tylko jednej opcji. W razie naruszeń netykiety
      piszcie wiecie gdzie.
      Dyskusji ideologicznych o jedzeniu czytać nie będziemy.
      Pozdrawiam
      • Gość: aniela Re: Schowajcie Wegetarianizm! IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 09.06.04, 19:06
        podkladacie im swinie. to niekoszerne jest zupelnie, tak postepowac z
        wegetarianami
      • Gość: are To kasujcie chociaz przeklenstwa IP: *.clubnet.pl 15.06.04, 23:55
        Zglaszam takie do wywalenia i czesto - nic.
    • Gość: telemasca Re: Schowajcie Wegetarianizm! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 03:29
      Ech i tu takze wdarla sie ideologiczna dyskusja. Nie chodzilo mi o to zeby
      cenzurowac forum, wyrozniac kogokolwiek czy tworzyc z forum zamknietej enklawy.
      Chodzilo mi o zwrocenie uwagi na problem. Wiec albo recepta jest przyznanie
      spolecznego moderatora albo schowanie tytulu forum z glownej strony i
      pozostawienie je bez moderatora, liczac na to ze zwykli chuligani nie beda
      wchodzili tam jak na stadion. Czasem nawet moje zglaszanie po 10 razy watku
      skandalicznego w tresci do wyciecia, kompletnie nie skutkuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka