Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Runda dle sędziów!!!

IP: 212.180.138.* 06.06.05, 03:33
    Niezłe jaja w tej kolejce! Numer Wojaczka to absolutny hit kolejki! Poza tym
    podobno w Toruniu Puszak zaszarżował... No i jeszcze głupawe decyzje w
    Tarnowie! Zarówno Rempała jak i Walasek zostali wykluczeni niesłusznie! A już
    kara meczu dla Walaska to chamówa czystej wody. Sędzia chciał albo pokazać
    wszystkim jaki jest ważny albo celowo osłabił Włókniarz na następną kolejkę!
    Tak czy owak droga Policjo może jakaś prowokacja i zakup kontrolowany wśród
    żużlowych sędziów?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Magda z Krakowa Re: Runda dle sędziów!!! IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 06.06.05, 07:56
        Nie uważam zeby Lis zachował się głupawo , to "Walaskowi puściły nerwy" jak
        mówi prezes Maślanka, nie powinien Walasek wyzywać sedziego . No cóz sam jest
        sobie winien i to nie "żadna chamówka czystej wody" a chamskie zachowanie
        Walaska. Najpierw przez telefon na płycie boiska wyzwał sędziego a potem
        dołozył mu jeszcze słownie w parku maszyn.A swoja droga to Rempała nie zasłuzył
        na wykluczenie.
        Pozdrowienia z krakowa Magda
        • Gość: Krzysztof Re: Runda dle sędziów!!! IP: 212.122.214.* 06.06.05, 08:55
          Walaskowi puściły nerwy to fakt ale sprawcą tego był sędzia. To że zawodnik
          pobiegł pod wieżyczkę nie oznacza że należy go wyrzucać z zawodów(w
          konsekwencji również następnych)!Polsat dał ciała bo puszczał powtórki od
          takiego momentu jakby chciał zatuszować powód wjechania Walaska na bandę. Tyle
          różnych osób wypowiada się o bezpieczeństwie na torze a jak przychodzi co do
          czego to bronią swoich jak oka w głowie! Wychodzi na to że jak zawodnik się nie
          połamie to można wszystko robić i nic nie podlega karze. Jeśli zaś chodzi o
          słownictwo Walaska to pamiętaj że słyszeliśmy tylko jedną stronę dialogu.

• Re: "kto Ci podbil oko Bajerska sieroto" IP: *.mpec.krakow.pl / 62.233.163.*
          Gość: Magda Z Krakowa 28.07.2004 11:12 + odpowiedz

T.gollob mówim ze nic nie było w parkingu, jezeli nie wiesz to Bajerski
          oskarzał Golloba o pobicie w parkingu !! I Gollobowi chodziło o to co rzekomo
          miało stac sie w parkinu!! T.Gollob odpoczatku przyznał sie do tego ze czepnał
          go w kask jeszcze na torze. Zawsze podresłał ze takie zdarzenie miało miejsce i
          to ze przestrzegł innych to dobrze. Jeszcze napewno znajdzie sie taki jak
          Bajerki który pojedzie na faul, mam wrazenie ze Cibie "iks" na meczu nie było.
          Powinni obaj wziąśc przykład z Walaska i Ułamka, obaj pobili sie w parku maszyn
          a teraz jeżdż w parze.

Z pozdrowieniami z zimnego ale pieknego Krakowa : Magda

Taki mały tekścik dla przypomnienia.
          ...Czyli jak to jest Magdo? Tomuś zrobił dobrze bo jest z Unii? Walasek z
          Ułamkiem też dobrze bo między sobą ale jak ktoś atakuje(choćby pośrednio)
          Tarnów to jest beee i wynocha?! Wychodzi na to że można się lać tylko nie wolno
          przeklinać.
          • Gość: Magda z Krakowa Re: Runda dle sędziów!!! IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 06.06.05, 11:15
            Nie powinno być przyzwolenia na chamskie wyzwiska , ani na bojki przykro mi
            bardzo ale słowa nie cenzurowane wypowiedziane przez zawodnika i obrażające
            sędziego to wg ciebie jest oki, to ze podbiegł to nic ale przez telefon rzucił
            ładnym mięsem w strone sedziego. Nie oglądałam na Polsacie ja tam byłam .
            Magda z Krakowa
            • Gość: kibic Re: Runda dle sędziów!!! IP: 83.238.70.* 06.06.05, 13:29
              nie oglądałaś Polsat ale wiesz, że rzucał "ładnym mięsem"! widocznie masz
              niebywały słuch skoro to słyszałaś! tysiące buraków dookoła ciebie, krzyczą,
              gwiżdżą, chałas niemiłosierny a ty potrafiłaś z tego haosu wydobyś słowa Walaska
              oddalonego od ciebie o kilkadziesiąt metrów! gratuluję słuchu....

p.s. kolejny raz kompromitujesz się na tym forum... twój subiektywizm jest na
              tyle porażający, że nawet twój każdy wątek i każde pozdrowienia wywołują odruchy
              wymiotne!
              • Gość: Magda z Kraka Re: Runda dle sędziów!!! IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 06.06.05, 13:48
                No widzisz tak się złożyło, że mój rodzony ojciec był przy tym ,i mimo tysięcy
                buraków jak ich okreslasz jeden burak z Kraka słyszał wszystko ale ty z
                Polsatu lepiej jesteś poinformowany.
                Pozdrowienia od Buraków Magda- nie wymiotuj zniszcvzysz sobie zołądeczejk jakże
                delikatny.
                • Gość: kibic Re: Runda dle sędziów!!! IP: 83.238.70.* 06.06.05, 14:04
                  "Nie oglądałam na Polsacie ja tam byłam"... "tak się złożyło, że mój rodzony
                  ojciec był przy tym"... rodzi sie pytanie czy czasem jeszcze wujek nie był w
                  budce z Walaskiem, ciotka podawała telefon sędziemu, kuzyn jeżdził traktorem
                  równając tor, matka otwierała bramę, siostra siedziała w karetce jako
                  pielęgniarka, a szwagier jest kierownikiem startu! no i jak tu ty zwykły kibicu
                  ośmielasz się podważyć słowa krakowianki, skoro ona tam była (sorry... tatuś
                  był) i słyszała wszystko!
                  • Gość: magda z Kraka Re: Runda dle sędziów!!! IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 06.06.05, 14:07
                    Nie dupku , żal ci dupe sciska ,ale z ciebie idiota.
                    z burakolandii magda
                    • Gość: kibic Re: Runda dle sędziów!!! IP: 83.238.70.* 06.06.05, 14:09
                      tak mi dupę ściska, że przodem wylatuje na twój widok :)))
                      • Gość: magda z kraka Re: Runda dle sędziów!!! IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 06.06.05, 14:13
                        alez się boję, mocny za klawiatura , kibic od siedmiu boleści bez obiektywnej
                        oceny powiem ci tak jak Twój idol walasek do sędziego " pie..sie gnoju"
                        Z burakolandii Magda
                      • Gość: Magda z Kraka Re: Runda dle sędziów!!! IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 06.06.05, 14:16
                        Moderator przywróć wpis, a zakompleksiony fan zuzla pozna prawde
                        • Gość: kibic Re: Runda dle sędziów!!! IP: 83.238.70.* 06.06.05, 14:23
                          wybacz sieroto, ale kompleksy to nie u mnie... ja nie muszę jeżdzić do innego
                          miasta po to, żeby oglądać żużel! na szczęście i w Bydgoszczy i w Toruniu żużel
                          jest na najwyższym poziomie!!! a więc dalej sobie wkręcaj czeskie filmy...
                          • Gość: Magda z Kraka Re: Runda dle sędziów!!! IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 06.06.05, 14:29
                            Wolę jezdzić na porzadny zużel niż oglądac do niedawna antyzużel w Kraku,
                            sierota nie jestem a prawda boli , a czeskie filmy dawno juz wycofano z TVP,
                            prZeczytaj zakomleksiony fanie wpis krotossa, ale nie sadze aby do ciebie
                            dotarło cokolwiek.
                            • Gość: sasiad Re: Runda dle sędziów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:43
                              Madziu wrzuc na luz :)
                              poziom na forach zuzlowych zaczyna dorownywac poziomowi organizacyjnemu zuzla w Polsce, jak i kulturze osobistej zawodnikow. sloma z butow wylazi zawodnikom, sedziom, dzialaczom, trenerom, teraz kibicom. tak sie w sumie zastanawiam za co ja ten sport tak kocham, bo chyba nie za "fair play"
                    • Gość: cs Jak to wlasciwie jest ? IP: *.k102.webspeed.dk 06.06.05, 17:52
                      Gość portalu: magda z Kraka napisał(a):

> Nie dupku , żal ci dupe sciska ,ale z ciebie idiota.

Walaskowi nie wolno, ale Madzi wolno :o))
                      Zaczynam wierzyc, ze faktycznie piszesz z burakolandii.
                      Jak to sie mowi, natura czlowieka zawsze w koncu wyplynie.
              • Gość: magda z Kraka Re: Runda dle sędziów!!! IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 06.06.05, 14:04
                Nie jestem odosobniona w opini na tym forum , ale cóz kobieta , żużel "wywołuja
                ruchy wymiotne"
                Z burakolandii pozdrowienia dla kibica
      • ja-gruby Re: Runda dle sędziów!!! 06.06.05, 12:42
        Że sędziów mamy kiepskich to każdy wie i nie trzeba nikogo o to
        przekonywać.Powodem tego jest skostniała organizacja PZM gdzie niema świeżego
        powiewu. Najlepszym przykładem jest nabór na kandydatów na sędziów jak i ich
        selekcja. Odbywa się na mętnych zasadach : ty pomożesz mi dzisiaj ja tobie
        jutro.Właśnie takie zasady powodują,że mamy sędziów takich co powinni z tym
        zajęciem skończyć już dawno. Na dodatek to większość z nich nie wie o co tak w
        sporcie chodzi. Bo jak można zinterpretować kiedy usiłują grają grać na
        zawodach pierwsze skrzypce, a jeżeli chodzą to zawsze z przodu,przed
        orkiestrą.Czy to jest normalne? Śmiem twierdzić,że nie bo decyzje z przeprowa
        zawodów jakie podejmował Wojaczek w Zielonce wyraźnie wskazują na jego niskie
        kwalifikacje.
        • Gość: Iviiiii;] Re: Runda dle sędziów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:25
          całkowicie zgadzam się z Madzią;] Walaskowi zdarzało się okazać swoją "klasę"
          (nieco wątpliwą...) nie rozumiem kibica, który jedzie po Madzi jak nie po wiem
          po czym. więcej szacunku dla Kobiet!pzdr.;];];]
          • Gość: kibic Re: Runda dle sędziów!!! IP: 83.238.70.* 06.06.05, 17:42
            przypomnij sobie fakt jak niedawno stanełem w Twojej obronie za co jeszcze od
            Ciebie dostałem "po nosie".....

a jeżdżę dlatego, że odważyłem się pokazać jej nieobiektywizm i mówienie bzdetów
            (raz krzyczy że słyszała przekleństwa Walaska nie pglądając Polsatu, a potem że
            to jej ojciec)!
            • wchodzi Re: Runda dle sędziów!!! 06.06.05, 19:09
              Jeżeli chodzi o mecz w Zielonce to Wojaczek zastosował art.86 Regulaminu.

art.86
              k) jeżeli zawodnik nie mógł ukończyć biegu w wyniku zdarzenia na ostatnim łuku,
              polegającym na faulu, nie sportowej lub niebez-piecznej jeździe innego
              zawodnika, sędzia wyklucza zawodnika winnego zdarzenia i przyznaje punkty w
              następujący sposób: - zawodnikom, którzy ukończyli bieg a znajdowali się przed
              miejscem zdarzenia - zgodnie z porządkiem przekroczenia linii mety - zawodnikom,
              którzy znajdowali się w miejscu i za miejscem zdarze-nia - zgodnie z pozycjami,
              jakie zajmowali w chwili zdarzenia, z pominięciem zawodnika wykluczonego.

pozdrowienia
              • Gość: kibic Re: Runda dle sędziów!!! IP: 83.238.70.* 06.06.05, 19:41
                ale co to ma wspólnego z moim sporem z Magdą i całą tą dyskusją?
                • pogaduchy Re: Runda dle sędziów!!! 06.06.05, 20:42
                  "kibic" jeżeli masz z Madzią jakiś spór to najlepiej tocz go w prywatnej
                  poczcie. Alke z tego co wiem to raczej tego sporu nie wygrasz, bo Madzia jest
                  młodą bardzo ambitną dziennikarką pochłonięta bez reszty przez speedway. Więc
                  jako młoda osóbka raczej tak szybko nie odpuści :)
                  • Gość: kibic Re: Runda dle sędziów!!! IP: 83.238.70.* 06.06.05, 20:58
                    aaa ha! a więc to że ona jest młodą dziennikarką a ja jestem 26 letnim facetem
                    który na żużel lata od ponad 11 lat, zarówno w kraju jak i za granicą to ma
                    siedzieć cicho i milczeć, bo jaśnie pani księżniczka beszta wszystkich nie
                    zgadzających się z jej subiektywnymi opiniami! padnijcie wszyscy krytykanci Unii
                    Tarnów na kolana, bo księżniczka sobie nie życzy aby ktokolwiek coś złego
                    powiedział na tą potęgę żużlową!!!
                    • Gość: kibic Re: Runda dle sędziów!!! IP: 83.238.70.* 06.06.05, 21:09
                      a poza tym to teraz widać jakich mamy dziennikarzy... raz mówią, że słyszeli
                      "słowa" zawodnika, a po chwili okazuje się że to jednak tatuś słyszał!!!
                      chyba jednak tacy dziennikarze powinni pisać w "życiu na gorąco", niż o żużlu...
                      • Gość: Magda z Kraka Re: Runda dle sędziów!!! IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 07.06.05, 07:03
                        Nie bedę się z Toba licytować o wiek ani tez staz kibica zużla , bo jest bardzo
                        podobny ale nie pozwolę sobie ubliżać na forum, komentuj jak chcesz moje
                        wypowiedzi , ale pierwszy zacząłeś mi ubliżać.
                        Z burakolandii Magda
                        • Gość: Krzysztof Re: Runda dle sędziów!!! IP: 212.122.214.* 07.06.05, 09:02
                          Tak się zastanawiam ilu żużlowców, piłkarzy, koszykarzy itd. nie przeklina
                          podczas swoich meczy. Jak by wyglądały takowe spotkania gdyby wszędzie był
                          mikrofony jak w tej budce w Tarnowie i ilu sportowców kończyłoby swoje mecze w
                          normalny sposób(czyli z ostatnim gwizdkiem czy też biegiem) gdyby za słownictwo
                          wylatywali z boiska?
                        • Gość: kibic Re: Runda dle sędziów!!! IP: 83.238.70.* 07.06.05, 14:28
                          kolejny raz pokazujesz jaką jesteś nieudolną obserwatorką... zobacz kto pierwszy
                          rzucił mięsem w moją stronę: "Nie dupku , żal ci dupe sciska ,ale z ciebie
                          idiota."!!!
                          • Gość: Iviiiii;] Re: Runda dle sędziów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:03
                            ehhh... czy to, że Ty keidys stanąłeś w mojej obronie, to ja mam teraz Cię
                            poprzeć, mimo iż uważam ,że nie amsz racji? to jest chyba jasne;]skoro jej już
                            wytknąłeś "nieobiektywizm i mówienie bzdetów", to po co non stop Jej to
                            wypominać? poza tym nie musisz przy tym jej ubliżać czy darzyć niesmacznymi
                            tekstami. poza tym to Twoje licytowanie się o staż żużlowy jest śmieszned. można
                            w czymkolwiek "siedzieć" tydzień, a być większym specjalistą niż połowa kibiców.
                            wybacz mi, że po raz kolejny dostałeś ode mnie "po nosie";]
                            do Krzysztofa: ludzie po to wymyślili język, aby się nim poslugiwać. język przez
                            J, a nie przekleństwa. sportowcy to też ludzie, fakt, ale rzucanie
                            przekleństwami w chwili zdenerwowania świadczy o danej osobie, o tym, że ejst
                            prostakiem. prostakime, który nie potrafi się pogodzić z przegraną. pzdr.
                            • Gość: kibic Re: Runda dle sędziów!!! IP: 83.238.70.* 07.06.05, 18:49
                              > to, że Ty keidys stanąłeś w mojej obronie, to ja mam teraz Cię poprzeć

a czy ja o to Cie gdziekolwiek prosiłem???????

ale masz rację... kończę całą dyskusję i mam nadzieję że wątek zamknięty!
                          • Gość: Magda z Kraka Re: Runda dle sędziów!!! IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 08.06.05, 07:12
                            "....tysiące buraków koło ciebie krzyczą.."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka