Dodaj do ulubionych

Gorzej niż na Ukrainie

26.06.06, 07:36
Przejeżdżałem ostatnio przez Tarnobrzeg pociągiem, a własciwie dojechałem tu
szynobusem i czekałem na przesiadkę na osobówkę w stronę przeworska. Okazało
się ze pociąg jadąc na stację zepsuł się, ale pani nie raczyła poinformować o
tym podróznych, dopiero na moją prosbę powiedziała ze pociąg się zepsuł ale
to juz było dawno po czasie. Co lepsze, na moje pytanie, dlaczego nie ma
zadnej informacji, odparła ze to dlatego ze się pociąg zepsuł!!!! Po prostu
koszmar, żar z nieba się leje, ale na stacji(głównej) w Tarnobrzegu
oczywiście nawet sklepiku z prasa z napojami nie ma, bo po co! Chyba żaden
pociąg nie został podstawiony, bo po ponad godzinie zalapałem sie na stopa do
stalowej woli, gdzie mogłem juz kontynuowac podróż. Ale stacja i obsługa w
Tarnobrzegu to wygląda chyba gorzej niz na ukrainie :(
Obserwuj wątek
    • Gość: gradek Re: Gorzej niż na Ukrainie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 09:10
      mogłeś trochę poczekać to byś się na towarowy pociąg załapał :D
      • endrju.ab11 Re: Gorzej niż na Ukrainie 26.06.06, 09:21
        no własnie towarowych tez jak na lekarstwo, moze jakby jeziorko działało to by
        jezdziły a tak to tbg jest odcięty od świata w sumie
        • Gość: gościówka Re: Gorzej niż na Ukrainie IP: 217.96.44.* 26.06.06, 09:35
          Tak, niebawem nadejdzie dzień, że zaorają Tarnobrzeg i po sprawie!
          • Gość: JfU45 Re: Gorzej niż na Ukrainie IP: 195.205.110.* 26.06.06, 10:16
            Jak zaorzą, to Twój kapuściany łeb i tak będzie wystawał. Uważaj bo ostatni zając w tym rejonie Cię obsika.
            • Gość: niezainteresowany Re: Gorzej niż na Ukrainie IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 28.06.06, 00:01
              Czy zaorają czy nie wszystko w rękach mieszkańców. Wedle powiedzenia jak sobie
              pościelesz tak się wyśpisz. Kobieta na dworcu kolejowym łaski nie robi, że
              poinformuje pasażerów o awarii. Nie podjechał pociąg o ustalonej godzinie łapie
              za telefon kręci korbką i pyta co jest. Lepsza zła informacja niż jej kompletny
              brak. Kolej zawsze olewała pasażerów i robi to nadal. Gdyby musiała wypracować
              zysk a potem go podzielić, rzetelniej obsługiwałaby swoich pasażerów. Póki co
              dotacje dotacje i jeszcze raz dotacje do nierentownej działalności. Szkoda.....
              tyle kasy.
              • endrju.ab11 Re: Gorzej niż na Ukrainie 28.06.06, 07:35
                Własnie z moich obserwacji, a jezdżę często kraków-rzeszów, wnioskuję,że poziom
                usług pkp jednak rośnie, tym wieksze było moje zdziwienie, gdy wizyta na dworcu
                pkp tarnobrzeg przypomniała mi dawne beztroskie czasy
                • Gość: obieżyświat Re: Gorzej niż na Ukrainie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:49
                  Nie obrażajcie Ukrainy do tamtejszej kolei wiele nam brakuje.
                  • Gość: gosc Re: Gorzej niż na Ukrainie IP: 80.48.232.* 29.06.06, 14:10
                    słusznie,tam jest "na ch.. szersza"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka