Gość: Tamar IP: *.toya.net.pl 12.04.04, 21:24 Ja się cieszę i czekam z niecierpliwością! Może to będą bloki -ale całkiem ładne i te tarasy!!! Brzmi zachęcająco! T. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łażej Osiedle domów wielorodzinnych w centrum Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 12.04.04, 21:27 Oby rzeczywiście nowe osiedle swą architekturą wpasowało się w otoczenie. Ta inwestycja jest pierwszą od dłuuuuuuuuugiego czasu dużą inwestycją mieszkaniową w centrum Łodzi. I mam nadzieję, że za tym przykładem pójdą inni, dzięki czemu śródmieście zyskałoby potężny bodziec ku zmianie swego wizerunku. Ciekawy jestem też jak inwestycja wpływanie na Księży Młyn. Może będzie to krok ku jego rewitalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heja Re: Osiedle domów wielorodzinnych w centrum Łodzi IP: *.luc.lodz.arges.net.pl 14.04.04, 08:59 To ciekawe, że powszechnie firma ta na formu developerów dzieki swojej działalności w Warszawie zwana jest JW Destruction. Zobaczymy jaką jakość tych cudnych mieszkań zaoferuja na naszym rynku - oby nie jescze gorszą. Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: Osiedle domów wielorodzinnych w centrum Łodzi 30.06.05, 09:16 Witam, Budowa idzie ostro. W tej chwili stoją tam już cztery żurawie. Kładzione jest już trzecie piętro budynków. pzdr topjes Odpowiedz Link Zgłoś