wienna 13.03.06, 13:10 Wiatm, Nie znalazłam na forum żadnych opinii na temat zespołu "Marcus" z Radomia. Może ktoś bawił się na weselu prowadzonym przez ten zespół? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: "MARCUS" zespół na wesele- szukam opinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:41 Grali u mojega brata 5 lat temu było całkiem fajnie teraz szukam ich sama ale nie mam nr tel. jeśli masz jakieś namiary to bardzo prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: "MARCUS" zespół na wesele- szukam opinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:21 Ja też szukam tego zespołu - podaj namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: "MARCUS" zespół na wesele- szukam opinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:16 witam! Jeśli szukają Państow zespołu na wesle to prosze o kontakt tel 606450920 pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
wienna Re: "MARCUS" zespół na wesele- szukam opinii 12.08.06, 12:04 Ok, mam namiary na zespół MARCUS tel. 608 417 175, 048 344 87 26 Ponawiam pytanie: czy ktoś bawił się na weselu prowadzonym przez ten zespół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta_pm Re: "MARCUS" zespół na wesele- szukam opinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:51 Gorąco polecam, grali u mnie w tym roku w lipcu, goście byli zachwyceni, podczas wesela rozdali sporo wizytówek. Opłaca się, mimo wysokiej ceny, ale orkiestra bawi wszystkich gości. Odpowiedz Link Zgłoś
wienna Re: "MARCUS" zespół na wesele- szukam opinii 07.09.06, 13:09 Dziękuję za odpowiedz, chciałam spytać jeszcze czy przed weselem ustalaliście repertuar z zespołem? czy robili dużo przerw? długich? o której skończyli grać? czy podobało się Waszym młodym gościom czy bardziej w wieku średnim? czy lepiej poprosić żeby nie śpiewali po angielsku? czy był tzw "wyprowadzanie panny młodej z domu" dziękuję bardzo za odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: "MARCUS" zespół na wesele- szukam opinii IP: *.internet.radom.pl 08.10.06, 15:53 Byłam i nie chcę być na żadnym weselu z MARCUSEM. Odwalają robotę i biorą kasę i dowidzenia. A co z nami gośćmi. Byłam na weselu gdzie grał inny Zespół i świetnie prowadził całą zabawę i swietnie grali bez playbacku. nie będę mówiła nazwy po prostu podam nr telefonu żeby ktoś nie powiedział że jestem z konkurencji po prostu bawiłam się dobrze jak oni grali i każdemu mogę ich polecić 668-056-712 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc obiektywny Re: "MARCUS" zespół na wesele- szukam opinii IP: 82.139.55.* 08.10.06, 20:08 Fajna reklama konkurencji. Pytanie bylo na temat tego zespolu, a nie jaki polecacie inny. Nie podobał sie, to o tym napisz rzeczowo i dlaczego, a nie reklamuj innych jak cie nikt o to nie pyta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diatus Re: "MARCUS" zespół na wesele- szukam opinii IP: 83.238.108.* 11.01.07, 15:43 Witam, dołączam do prośby o opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś