Dodaj do ulubionych

"MARCUS" zespół na wesele- szukam opinii

13.03.06, 13:10
Wiatm,
Nie znalazłam na forum żadnych opinii na temat zespołu "Marcus" z Radomia.
Może ktoś bawił się na weselu prowadzonym przez ten zespół?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: "MARCUS" zespół na wesele- szukam opinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:41
      Grali u mojega brata 5 lat temu było całkiem fajnie teraz szukam ich sama ale
      nie mam nr tel. jeśli masz jakieś namiary to bardzo prosze.
      • Gość: Gość Re: "MARCUS" zespół na wesele- szukam opinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:21
        Ja też szukam tego zespołu - podaj namiary
    • Gość: Ania Re: "MARCUS" zespół na wesele- szukam opinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:16
      witam! Jeśli szukają Państow zespołu na wesle to prosze o kontakt tel 606450920
      pozdrawiam Ania
    • wienna Re: "MARCUS" zespół na wesele- szukam opinii 12.08.06, 12:04
      Ok, mam namiary na zespół MARCUS
      tel. 608 417 175, 048 344 87 26

Ponawiam pytanie: czy ktoś bawił się na weselu prowadzonym przez ten zespół?
      • Gość: aneta_pm Re: "MARCUS" zespół na wesele- szukam opinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:51
        Gorąco polecam, grali u mnie w tym roku w lipcu, goście byli zachwyceni,
        podczas wesela rozdali sporo wizytówek. Opłaca się, mimo wysokiej ceny, ale
        orkiestra bawi wszystkich gości.
    • wienna Re: "MARCUS" zespół na wesele- szukam opinii 07.09.06, 13:09
      Dziękuję za odpowiedz, chciałam spytać jeszcze czy przed weselem ustalaliście
      repertuar z zespołem? czy robili dużo przerw? długich? o której skończyli grać?
      czy podobało się Waszym młodym gościom czy bardziej w wieku średnim? czy lepiej
      poprosić żeby nie śpiewali po angielsku? czy był tzw "wyprowadzanie panny
      młodej z domu"
      dziękuję bardzo za odp
    • Gość: Ala Re: "MARCUS" zespół na wesele- szukam opinii IP: *.internet.radom.pl 08.10.06, 15:53
      Byłam i nie chcę być na żadnym weselu z MARCUSEM. Odwalają robotę i biorą kasę
      i dowidzenia. A co z nami gośćmi. Byłam na weselu gdzie grał inny Zespół i
      świetnie prowadził całą zabawę i swietnie grali bez playbacku. nie będę mówiła
      nazwy po prostu podam nr telefonu żeby ktoś nie powiedział że jestem z
      konkurencji po prostu bawiłam się dobrze jak oni grali i każdemu mogę ich
      polecić 668-056-712
      • Gość: gosc obiektywny Re: "MARCUS" zespół na wesele- szukam opinii IP: 82.139.55.* 08.10.06, 20:08
        Fajna reklama konkurencji. Pytanie bylo na temat tego zespolu, a nie jaki
        polecacie inny. Nie podobał sie, to o tym napisz rzeczowo i dlaczego, a nie
        reklamuj innych jak cie nikt o to nie pyta!
    • Gość: diatus Re: "MARCUS" zespół na wesele- szukam opinii IP: 83.238.108.* 11.01.07, 15:43
      Witam, dołączam do prośby o opinie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka