Gość: gepruft! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 18:26 zgadnijcie kto to taki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :D Re: jeden z forumowiczów został posłem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 19:28 balum :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: jeden z forumowiczów został posłem!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 28.09.05, 08:04 a nie senatorem ? Przeciez to Kosma pisal sam o sobie w watku na swoj temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek a czy kapuś IVICA będzie kapował teraz dla POlszew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 08:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: a czy kapuś IVICA będzie kapował teraz dla PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 16:34 Ja, ja, Kosma tu siedział i całymi dniami wypisywał o sobie. Dlatego zrobił taki dobry wynik- na tym oparł swoją kampanię. Widać, że jest tu przynajmniej 100 tysięcy wyborców. No niezły z ciebie cymbał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: a czy kapuś IVICA będzie kapował teraz dla PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 16:59 No to kto w końcu został tym posłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Forumowicz posłem !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 20:39 Ponawiam pytanie - kto z forumowiczów został posłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso [...] IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 28.09.05, 20:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Forumowicz posłem !!! .....ale kto ? 28.09.05, 21:27 czy masz na mysli Pawla ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ervevev Re: Forumowicz posłem !!! .....ale kto ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 23:08 radca napisał: > czy masz na mysli Pawla ? > > radca hmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Radca okazał się Olszewskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 23:41 Radca to Paweł Olszewski? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Radca nie okazał się Olszewskim 29.09.05, 15:27 Gość portalu: radca napisał(a): > Radca to Paweł Olszewski? - nie, nawet nie wiem czy Pawel Olszewski mnie zna ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: jeden z forumowiczów został posłem!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:35 ethanak? to chyba on, z tego co wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: jeden z forumowiczów został posłem!!!! 29.09.05, 15:46 Gość portalu: pawel napisał(a): > ethanak? to chyba on, z tego co wiem... - nie wierze radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: jeden z forumowiczów został posłem!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:57 ostatnie tygodnie, zwroc uwage, ze go prawie na forum nie bylo. zawsze poinformowany w sprawach miasta. pewnie sie nie przyzna, bo by wyszlo kim jest, ale na 90% to wlasnie on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atrowiec Re: jeden z forumowiczów został posłem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:58 Ethanak? Niemozliwe! Kim on by byl w realu? Raczej to balum - jako pawel Olszewski Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: jeden z forumowiczów został posłem!!!! 29.09.05, 16:02 Gość portalu: pawel napisał(a): > ostatnie tygodnie, zwroc uwage, ze go prawie na forum nie bylo. zawsze > poinformowany w sprawach miasta. pewnie sie nie przyzna, bo by wyszlo kim jest, > > ale na 90% to wlasnie on. - a jesli nie on - to napewno ktos z jego otoczenia.... ja np. myslalem , ze Ethanak - to dawny Ivica :} podobna spiewke mieli :} ... no i ta "sympatia " do Torunia .... widac to bylo az nadto jak wielka antyTorunskosc przez nich przemawiala. oraz wielkie wychwalanie sie ponad wszystko - swiadczylo o wielkim zacietrzewieniu i braku samokrytyki - typowe " lanie po ryju - kazdego kto nie z nami "..... jak i "sobiepanstwo " radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: jeden z forumowiczów został posłem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 16:59 Oj, chodzi o Ciemniakową, prawda gepruft? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truciciel Re: jeden z forumowiczów został posłem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 18:33 To pewnie Ciemniak,ten babsztyl wszędzie się wpycha . Odpowiedz Link Zgłoś