Dodaj do ulubionych

mothercare urban detour-znacie, polecacie?

13.02.06, 12:19
proszę użytkowników o opinie.....
Obserwuj wątek
    • kaska-2 Re: mothercare urban detour-znacie, polecacie? 13.02.06, 14:38
      Zajrzyj pod wątek - "jaki wózek kupić", tam wypowiadała się jedna użytkowniczka
      tego wózka. Pozdrawiam
    • justyna.bia Re: mothercare urban detour-znacie, polecacie? 13.02.06, 17:24
      To chyba ja sie wypowiadałam. Mam go i uważam, że jest świetny. Trójkołowy -
      bardzo łatwy w manewrach, terenowy z pompowanymi kołami, ochraniacz na deszcz,
      szyberdach w budec, składa i rozkłada sie w 3 sekundy. Napisz co konkretnie
      chcesz wiedzieć. Ja w każdym razie mam go od narodzin maluchów (maja pół roku)
      i jestem zadowolona.
      • justinka2 Re: mothercare urban detour-znacie, polecacie? 13.02.06, 18:02
        napisałam do ciebie na priva
        • justyna.bia Re: mothercare urban detour-znacie, polecacie? 13.02.06, 20:19
          Jestem tu od paru dni i nie wiem za bardzo o co chodzi z tym priwem. Napisz na
          maila justyna.bia@wp.pl
          Moge ci też przesłać zdjęcia wózka jak chcesz.
    • tina23 Re: mothercare urban detour-znacie, polecacie? 13.02.06, 17:34
      Znalazla:
      "Zrodlo:
      blizniaki.net
      "Wózek ma wielkie pompowane koła, budkę, koszyk na zakupy, waży 17,2 kg, jest
      przeznaczony dla dzieci od urodzenia do 3 lat.
      Do wózka dołączone są zimowe kokony, w których dzieci mogą jeździć do około 1,5
      roku życia.
      Przednie koło jest skrętne, co bardzo ułatwia "nawigację". Wózek można
      sprowadzić z Londynu do sklepu sieci Mothercare. Kosztuje ok. 200 funtów, a
      sklep nie bierze dodatkowej opłaty za przesłanie go z Anglii (tak przynajmniej
      jest w Pradze)."
      • tatarelka Re: mothercare urban detour-znacie, polecacie? 13.02.06, 18:23
        tez sie na niego czaje, a jak sie sprawdza w pakowaniu do auta? miesci sie w drzwi windy?
        • justyna.bia Re: mothercare urban detour-znacie, polecacie? 13.02.06, 20:17
          Przez drzwi do klatki przejeżdża a co do samochodu to ja mam Mercedesa ML
          terenowego, więc tam kilka takich się zmieści smile
      • justyna.bia Re: mothercare urban detour-znacie, polecacie? 13.02.06, 21:17
        Ten, który ja kupiłam wazy 15 kg a koła wcale nie są wielkie. Nie są też
        malutkie, popmowane sa. Mathercare to dość drogi sklep i nie chce mi sie
        wieżyć, że cena jest taka niska. Aha i nie wiem, czy nada się do 3 lat, bo
        siedzenia są wąskie, tzn. węższe niż w pojedyńczym wózku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka