justinka2 13.02.06, 12:19 proszę użytkowników o opinie..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaska-2 Re: mothercare urban detour-znacie, polecacie? 13.02.06, 14:38 Zajrzyj pod wątek - "jaki wózek kupić", tam wypowiadała się jedna użytkowniczka tego wózka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.bia Re: mothercare urban detour-znacie, polecacie? 13.02.06, 17:24 To chyba ja sie wypowiadałam. Mam go i uważam, że jest świetny. Trójkołowy - bardzo łatwy w manewrach, terenowy z pompowanymi kołami, ochraniacz na deszcz, szyberdach w budec, składa i rozkłada sie w 3 sekundy. Napisz co konkretnie chcesz wiedzieć. Ja w każdym razie mam go od narodzin maluchów (maja pół roku) i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
justinka2 Re: mothercare urban detour-znacie, polecacie? 13.02.06, 18:02 napisałam do ciebie na priva Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.bia Re: mothercare urban detour-znacie, polecacie? 13.02.06, 20:19 Jestem tu od paru dni i nie wiem za bardzo o co chodzi z tym priwem. Napisz na maila justyna.bia@wp.pl Moge ci też przesłać zdjęcia wózka jak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tina23 Re: mothercare urban detour-znacie, polecacie? 13.02.06, 17:34 Znalazla: "Zrodlo: blizniaki.net "Wózek ma wielkie pompowane koła, budkę, koszyk na zakupy, waży 17,2 kg, jest przeznaczony dla dzieci od urodzenia do 3 lat. Do wózka dołączone są zimowe kokony, w których dzieci mogą jeździć do około 1,5 roku życia. Przednie koło jest skrętne, co bardzo ułatwia "nawigację". Wózek można sprowadzić z Londynu do sklepu sieci Mothercare. Kosztuje ok. 200 funtów, a sklep nie bierze dodatkowej opłaty za przesłanie go z Anglii (tak przynajmniej jest w Pradze)." Odpowiedz Link Zgłoś
tatarelka Re: mothercare urban detour-znacie, polecacie? 13.02.06, 18:23 tez sie na niego czaje, a jak sie sprawdza w pakowaniu do auta? miesci sie w drzwi windy? Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.bia Re: mothercare urban detour-znacie, polecacie? 13.02.06, 20:17 Przez drzwi do klatki przejeżdża a co do samochodu to ja mam Mercedesa ML terenowego, więc tam kilka takich się zmieści Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.bia Re: mothercare urban detour-znacie, polecacie? 13.02.06, 21:17 Ten, który ja kupiłam wazy 15 kg a koła wcale nie są wielkie. Nie są też malutkie, popmowane sa. Mathercare to dość drogi sklep i nie chce mi sie wieżyć, że cena jest taka niska. Aha i nie wiem, czy nada się do 3 lat, bo siedzenia są wąskie, tzn. węższe niż w pojedyńczym wózku. Odpowiedz Link Zgłoś