Dodaj do ulubionych

Wózki Tutek, El-jot, Jędroch-macie?

18.04.05, 04:50
Jestem ciekawa Waszych opinii, są to niedrogie wózki, prezentują się całkiem,
całkiem ale ciekawa jestem jak z ich użytkowaniem?
Obserwuj wątek
    • ezagraj Re: Wózki Tutek, El-jot, Jędroch-macie? 18.04.05, 10:43
      Witam
      Ja mam wózek adbor cena podobna do powyższych. Dla nas wygodny, mamy opcję na
      pompowanych kołach co polecam jeździ nawet po schodach o wertepach nie wspomnę.
      Bardzo komfortowy dla maluch, jest w nim torba - nosidło i fartuch na przód co
      w całości tworzy głęboki wózek po odjęciu fartucha i wyjęciu torby-nosidła robi
      sie spacerówkę. Dwa pokrowce jeden do nosidła drugi do wózka, folia
      przeciwdeszczowa na wózek wszyta w budkę, po odsunięciu suwaka wyjmujesz i
      masz. Z tyłu budki duz kieszeń na drobiazgi. Duży wygodny kosz na zakupy.
      Proponuję wejśc na stronę www.adbor.pl zobaczyc ocenić i zapytać gdzie w Twoim
      mieście możesz taki wózek zobaczyc i kupić. Producent jest z okolic Częstochowy
      dokładnie z Kamyka. Dobry serwis miła obsługa, ostatnio kupowaliśmy u nich
      kółko bo nam jedno zepsuł złośliwie sąsiad jak wózek stał na kaltce. Tutka mi
      się nie udało kupić, bo nigdzie nie było choć szukałam. El- jota miała kuzynka
      stwierdziła że dla niej był ciut za ciężki i nie była do końca zadowolona, ale
      sądzę że to nie jest miarodajne bo ją ciężko zadowolić.
      Ja mogę polecać swój wózek co do pozostałych zachowam dystans.
      Pozdrawiam Edyta
      • esi1 Re: Wózki Tutek, El-jot, Jędroch-macie? 18.04.05, 11:19
        Ja najpóźniej za miesiąc będę miała Jędroch, model Pati. Oglądałam na żywo,
        poczytałam parę opinii, pomyślałam czego mi trzeba po doświadczeniach z
        pierwszym dzieckiem i wózkiem i zdecydowałam się na ten model.
    • 71gosik Re: Wózki Tutek, El-jot, Jędroch-macie? 19.04.05, 07:56
      Mogę się wypowiedzieć w sprawie EL-jot. Używałam wózek Carmen przez prawie 10 m-
      cy, tylko gondolę (spacerówkę kupiłam potem lżejszą i poręczniejszą, bym mogła
      sama znosić ją z 2 piętra). Uważam, że wóżek jest super, na pompowanych kołach
      świetnie się prowadził, super amortyzowany, jedyna "wada" to budka głośno
      stawiana, sądziłam, że to będzie kłopot, ale i tak zawsze miałam budę
      postawioną, albo od słońca allbo od wiatru. Synek urodził się w połowie maja, a
      do drugiego wózka przesiadł w marcu. Do tego niezbędna jest parasolka (bo
      rączka się nie przekłada), żeby dziecku słońce nie świeciło po oczach. Pojemny
      kosz na dole, torba w wyposażeniu. Wózek używaliśmy w sezonie 2003-2004, teraz
      spodziewam się drugiego brzdąca i też będziemy wozić go El-jotem.
      Małgorzata
    • mama_wojtusia2 Re: Wózki Tutek, El-jot, Jędroch-macie? 19.04.05, 12:24
      Mam tutka model z przekładaną rączką, na paskach i pompowanych kołach. Dzidzia
      jeździ jeszcze w torbie dla malucha. wózek jest rewelka tylko ciężki, ale
      trzymam go w garażu, więc mi to nie wadzi smile Kupiłam go w markach za 650 zł, bo
      tam jest największy wybór. Ogładałam Pati Jędrocha i gdyby nie to, że ma
      podpórkę na nóżki przymocowaną do podnóżka to brałabym go pod uwagę (z takich
      wózków dzieci szybciej wyrastają, bo nogi im się nie mieszczą).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka