roksanaa22 Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 12:33 ja tam moge miec 5 Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 12:34 jakich wózkow widłowych????? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 12:37 jak widłowych to moj synek ma ma ich kilka i jesczcze ksiazeczke bogato ilustrowaną z wózkami Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 12:34 ja juz nie, zwłaszcza, ze już nie używam prawie, ale był czas, że każdy na który spojrzałam, wiedziałam jaka firma, albo się domyś.lałam chociaż z wiekiem mija a co masz? pozdrawiam wejdź na forum zakupy, tam spotkasz mamy, które regularnie wymieniają na nowszy model Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 12:37 ja jestem bardzo zadowolona ze wózia mojego synka.mamy implasta driver 3 xlwart swojej ceny.a wymiana wozka co 3 miesiace to totalna głupota Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 12:57 ja mam od ponad dwoch lat joggera baby trend- takiego amerykanca z kolami jak kola mlynskie. Ma chlopak swoje wady, ale rok temu kupilam sobie nosidlo na plecy i teraz sie zastanawialam czy sobie jakiejs leciutkiej parasoleczki nei sprawic na trasy autobusowe. I doszlam do wniosku ze tam gdzie nie chce mi sie pojechac wozkiem- pojde z nosidlem, malutkimi koleczkami nie umiem jezdzic io w zasdzie po co mam sie uczyc. A w przyszla wiosne to sie pewnie przesiadziemy na rowerek z raczka do popychania Odpowiedz Link Zgłoś
a.lenard Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 12:56 miałąm świra zanim kupiłam, ale już mi przeszło. Wydałam prawie 1500zł i nie żałuję. Chociaż dość cięzki to zdecydowanie wygodny dla dziecka i o to właśnie chodzi, bo pierwszy rok, półtora dziecko wózka uzywa nonstop. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniozaur Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 13:00 JA!! Ja ma świra na punkcie wózków!! Mamy dla Jadwini 3 , a i tak ciągle zerkal na Allegro , do sklepów , komisów i nawet na ulicy się oglądam za wózkami. Może się już leczyć powinnam? Nawet z tego tytułu ( wózków i wydawnych na nie pieniędzy) przeżyłąm ze dwa kryzysy w małżeństwie..... Odpowiedz Link Zgłoś
marika_ja Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 13:06 ja muszę się przyznać,że mam totalnego świra na punkcie wózków dziecięcych , trwa to od dawien dawna (jak jeszcze nawet nie myślałam o własnych dzieciach)po dziś dzień, uwielbiam je oglądać w sklepie (nawet jak nie muszę kupować),na ulicy za każdym fajnym się obejrzę, mam dla synka cały zestaw bb confort ,ale już z niego wyrasta,a teraz planuję drugą dzidzię i dla niej mutsy.Uwielbiam też dziecięce ubranka i oglądać i kupować.Ostatnio narzeczony mojej kuzynki kupował mi ubrania z Next'a w Irlandii i powiedział,że mam naprawdę niezłego świra!! Ale więcej zboczeń nie mam (chyba).Muszę tylko przyznać,że zaraziłam tym świrem wózkowo-ciuchowym już chyba pół rodziny Magda Odpowiedz Link Zgłoś
welwal Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 13:10 Kurtka, ja miałam świra.Do tej pory mam 4 wózki, z czego z 2 korzystam nadal. Jak nie mozna znaleźć totalnie uniwersalnego - a nie można, to trzeba mieć kilka, prawda? jest tyle kryteriów, że ho ho. Więc wylądowałam z: --takim wygodnym na zimę ze skrętnymi kołami, będącym spacerowką z gondolą i możliwością zamontowania fotelika --takim mniejszym ale wciaz z pompowanymi kolami i wygodnym siedzonkiem na wiosenkę i do poźnej jesieni --takim calkiem małym - spaceróweczka dla dziecką co troche chodzi a troche nie, przy czym na zimę sie nie nadaje. --takim calkiem małym - spacweróweczka, ale tym razem nieco inna "rączka", dla drugiego dziecka, no bo jak się pospały w dorodze do zoo, to ni jak ich dobudzic nie było można. Obawiam się ze jak urodziłabym kolejne dzieciątko, to.. mogłabym sie połasić na coś nowego.. chociaż niekoniecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
madziorka12 Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 21:12 Ja mam jeden i w zupełności mi wystarcza, choć przyznam, że bardzo lubię oglądać inne wózki na ulicy, w sklepie czy internecie(tak jakbym miała co dopiero kupować!). Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_257 Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 22:06 ja kiedys mialam do tego stopnia ze kupilam inglesine za 1500zl. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 22:24 ja mam zdecydowanie wielkiego swira mam wozek gleboki wielofunkcyjny i parasolke chociaz cora ma dopiero 7 miesiecy w dodatku kiedy przechodze obok sklepu dzieciecego to zawsze wchodze i ogladam wozki i patrze ne cene i sie zastanawiam dlaczego wczesniej go nie widzialam bo bym sobie kupila inny Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 22:59 2 miesiące temu kupiłam 5 i mam nadzieję ostatni już wózek, pozostałe już przeszły w dalsze ręce, ale mój pierwszy wózek - prezent od dziadków to był full wypas za ok 4000 tyś zł - z perypektywy późniejszego użytkowania nie był wart takich pieniędzy. Dla mnie fenomenem jest jest jedna z forumowiczek na forum zakupy - miała chyba kilkadziesiąt wózków - no, ale ona "robi" w tej branży . O ile wiem wiele dziewczyn sprzedaje stare modele, kupuje nowe i tak w kółko, aż maluch nie chce już jeździć w wózku. Jeśli kogoś stać na coś takiego, fascynuje się nowinkami i lubi częste zmiany to niech kupuje tyle wózków ile chce Odpowiedz Link Zgłoś
mynia0 Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 23:24 ja mam. rozpoznaję pewnie z 90% wózkowych marek i modeli na ulicy żadnemu wózkowi nie przepuszczę. sama mam 2 - klasyczny spacerowy i parasolkę, którą używamy podczas wyjazdów. Odpowiedz Link Zgłoś