Dodaj do ulubionych

kto ma swira na punkcie wozkow?

01.06.06, 12:32
no kto?
Obserwuj wątek
    • roksanaa22 Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 12:33
      ja tam moge miec 5
      • joanna266 Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 12:34
        jakich wózkow widłowych?????
        wink
        • moofka Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 12:37
          jak widłowych to moj synek ma
          ma ich kilka i jesczcze ksiazeczke bogato ilustrowaną z wózkami
    • kate8025 Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 12:34
      ja juz nie, zwłaszcza, ze już nie używam prawie, ale był czas, że każdy na który spojrzałam, wiedziałam jaka firma, albo się domyś.lałam chociaż smile z wiekiem mija smile
      a co masz?

pozdrawiam
      wejdź na forum zakupy, tam spotkasz mamy, które regularnie wymieniają na nowszy model smile
      • joanna266 Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 12:37
        ja jestem bardzo zadowolona ze wózia mojego synka.mamy implasta driver 3 xlwart
        swojej ceny.a wymiana wozka co 3 miesiace to totalna głupota
        • wieczna-gosia Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 12:57
          ja mam od ponad dwoch lat joggera baby trend- takiego amerykanca z kolami jak
          kola mlynskie. Ma chlopak swoje wady, ale rok temu kupilam sobie nosidlo na
          plecy i teraz sie zastanawialam czy sobie jakiejs leciutkiej parasoleczki nei
          sprawic na trasy autobusowe. I doszlam do wniosku ze tam gdzie nie chce mi sie
          pojechac wozkiem- pojde z nosidlem, malutkimi koleczkami nie umiem jezdzic io w
          zasdzie po co mam sie uczyc. A w przyszla wiosne to sie pewnie przesiadziemy na
          rowerek z raczka do popychania smile
    • a.lenard Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 12:56
      miałąm świra zanim kupiłam, ale już mi przeszło. Wydałam prawie 1500zł i nie
      żałuję. Chociaż dość cięzki to zdecydowanie wygodny dla dziecka i o to właśnie
      chodzi, bo pierwszy rok, półtora dziecko wózka uzywa nonstop.
    • kiniozaur Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 13:00
      JA!! Ja ma świra na punkcie wózków!! Mamy dla Jadwini 3 , a i tak ciągle
      zerkal na Allegro , do sklepów , komisów i nawet na ulicy się oglądam za
      wózkami.
      Może się już leczyć powinnam? Nawet z tego tytułu ( wózków i wydawnych na nie
      pieniędzy) przeżyłąm ze dwa kryzysy w małżeństwie..... wink
    • marika_ja Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 13:06
      ja muszę się przyznać,że mam totalnego świra na punkcie wózków dziecięcych ,
      trwa to od dawien dawna (jak jeszcze nawet nie myślałam o własnych dzieciach)po
      dziś dzień, uwielbiam je oglądać w sklepie (nawet jak nie muszę kupować),na
      ulicy za każdym fajnym się obejrzę, mam dla synka cały zestaw bb confort ,ale
      już z niego wyrasta,a teraz planuję drugą dzidzię i dla niej mutsysmile.Uwielbiam
      też dziecięce ubranka i oglądać i kupować.Ostatnio narzeczony mojej kuzynki
      kupował mi ubrania z Next'a w Irlandii i powiedział,że mam naprawdę niezłego
      świra!! Ale więcej zboczeń nie mam (chybasmile).Muszę tylko przyznać,że zaraziłam
      tym świrem wózkowo-ciuchowym już chyba pół rodzinysmile
      Magda
    • welwal Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 13:10
      Kurtka, ja miałam świra.Do tej pory mam 4 wózki, z czego z 2 korzystam nadal.
      Jak nie mozna znaleźć totalnie uniwersalnego - a nie można, to trzeba mieć
      kilka, prawda? jest tyle kryteriów, że ho ho. Więc wylądowałam z:
      --takim wygodnym na zimę ze skrętnymi kołami, będącym spacerowką z gondolą i
      możliwością zamontowania fotelika
      --takim mniejszym ale wciaz z pompowanymi kolami i wygodnym siedzonkiem na
      wiosenkę i do poźnej jesieni
      --takim calkiem małym - spaceróweczka dla dziecką co troche chodzi a troche
      nie, przy czym na zimę sie nie nadaje.
      --takim calkiem małym - spacweróweczka, ale tym razem nieco inna "rączka", dla
      drugiego dziecka, no bo jak się pospały w dorodze do zoo, to ni jak ich
      dobudzic nie było można.

Obawiam się ze jak urodziłabym kolejne dzieciątko, to.. mogłabym sie połasić na
      coś nowego.. chociaż niekoniecznie...
      • madziorka12 Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 21:12
        Ja mam jeden i w zupełności mi wystarcza, choć przyznam, że bardzo lubię oglądać
        inne wózki na ulicy, w sklepie czy internecie(tak jakbym miała co dopiero
        kupować!).
        • chmurka_257 Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 22:06
          ja kiedys mialam do tego stopnia ze kupilam inglesine za 1500zl.

• sutra Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 22:19
      ja nie
    • kiniak22 Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 22:24
      ja mam zdecydowanie wielkiego swira mam wozek gleboki wielofunkcyjny i parasolke
      chociaz cora ma dopiero 7 miesiecy w dodatku kiedy przechodze obok sklepu
      dzieciecego to zawsze wchodze i ogladam wozki i patrze ne cene i sie zastanawiam
      dlaczego wczesniej go nie widzialam bo bym sobie kupila inny tongue_out
    • pia_ Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 22:59
      2 miesiące temu kupiłam 5 i mam nadzieję ostatni już wózek, pozostałe już
      przeszły w dalsze ręce, ale mój pierwszy wózek - prezent od dziadków to był
      full wypas za ok 4000 tyś zł - z perypektywy późniejszego użytkowania nie był
      wart takich pieniędzy. Dla mnie fenomenem jest jest jedna z forumowiczek na
      forum zakupy - miała chyba kilkadziesiąt wózków - no, ale ona "robi" w tej
      branży smile. O ile wiem wiele dziewczyn sprzedaje stare modele, kupuje nowe i
      tak w kółko, aż maluch nie chce już jeździć w wózku. Jeśli kogoś stać na coś
      takiego, fascynuje się nowinkami i lubi częste zmiany to niech kupuje tyle
      wózków ile chcesmile
      • mynia0 Re: kto ma swira na punkcie wozkow? 01.06.06, 23:24
        ja mam. rozpoznaję pewnie z 90% wózkowych marek i modeli na ulicysmile żadnemu
        wózkowi nie przepuszczę.

sama mam 2 - klasyczny spacerowy i parasolkę, którą używamy podczas wyjazdów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka