miirabelka 01.12.08, 17:12 Hej dziewczyny Błagam pomóżcie mi w podjęciu decyzji, jaki laptop kupic dla mojego malucha. Napiszcie proszę jakie mają Wasze dzieciaczki i czy jesteście zadowolone z zakupu. Z góry dziękuję za pomoc ♥♥ • ♥♥ • ♥♥ • ♥♥ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edunia73 Re: jaki laptop dla czterolatka?? proszę o pomoc: 01.12.08, 17:16 W tamtym roku spełniłam na forum mkarzenie pewnej dziewczynki i kupiłam laptopa z mysza i bajerami.Potem swojej bratanicy i chrzesniakowi.I z obserwacji wiem że to beznadziejna zabawka.Fajna duża,ale tylko ona, ,bo wyświetlacz jest maleńki niewyraźny i czarno biały.A tu niestety dzieci sie zaczynają nudzic .Dużo zależy od dziecka .Jesli już chcesz kupic ,kup taki w którym jest też angielski,cos tam posłucha zapamięta,chocby pioesnki. Odpowiedz Link Zgłoś
j.prasniewski Re: jaki laptop dla czterolatka?? proszę o pomoc: 01.12.08, 17:21 Kup normalny, przechodzony. Moja czterolatka doskonale umie się takim obsługiwać(i nie mówię tu tylko o właczeniu i wyłaczeniu)- pisze, rysuje, łazi sobie po internecie ( tu z moją kontrolą, rzecz jasna), organizuje sobie ikonki z grami, ogląda bajki, uczy angielskiego itd, itp Moim zdaniem na takie "udające" komputery szkoda zwyczajnie pieniędzy, już lepsza książka. Odpowiedz Link Zgłoś
edunia73 Re: jaki laptop dla czterolatka?? proszę o pomoc: 01.12.08, 17:25 I tu sie zgodzę z przedmówca ,moja też woli prawdziwy Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: jaki laptop dla czterolatka?? proszę o pomoc: 01.12.08, 18:13 Beznadziejne są te małe ekraniki w tych dziecięcych pseudo laptopach. Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: jaki laptop dla czterolatka?? proszę o pomoc: 01.12.08, 19:19 szkoda kasy na taki lepiej pozwolic na prawdziwym od czasu do czasu posiedziec Odpowiedz Link Zgłoś