malinx 16.09.04, 10:57 Poszukuję namiarów na firmę dostarczającą internet w okolicach N Kleparza - po drugiej stronie al. Słowackiego - jeżeli macie namiary na sprawdzonych dostawców-dajcie znać. Al ____________________ ne puero gladium Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
columbia Re: Sieć w okolicach Nowego Kleparza 16.09.04, 10:59 Autocom(ja mam) albo Localnet 3341403 Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Sieć w okolicach Nowego Kleparza 16.09.04, 11:01 autocom to chyba nie jest coś godnego polecenia? mylę sie? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Sieć w okolicach Nowego Kleparza 16.09.04, 11:02 ja jestem zadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Sieć w okolicach Nowego Kleparza 16.09.04, 11:05 a ile płacisz? i jaki masz transfer? i coś ograniczają? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Sieć w okolicach Nowego Kleparza 16.09.04, 11:07 luckystrike napisał: > a ile płacisz? 117,80 stałe łącze+tv > i jaki masz transfer? sorry -nie wiem.... ;) > i coś ograniczają? a co mogą? Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Sieć w okolicach Nowego Kleparza 16.09.04, 11:11 columbia napisała: > luckystrike napisał: > > > a ile płacisz? > 117,80 > stałe łącze+tv > > > i jaki masz transfer? > sorry -nie wiem.... ;) > > i coś ograniczają? > a co mogą? ilość ściąganych danych miesięcznie(np do 5 gb) , połączenia z serwerami wymiany plików Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Sieć w okolicach Nowego Kleparza 16.09.04, 11:14 luckystrike napisał: > ilość ściąganych danych miesięcznie(np do 5 gb) , połączenia z serwerami wymian > y > plików > www.autocom.pl sam sprawdź.... szczegóły techniczne nic mi nie mówią... Odpowiedz Link Zgłoś
malinx Re: Sieć w okolicach Nowego Kleparza 16.09.04, 11:08 Dzieki - ten Localnet - ktoś ich sprawdzał? Al Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Sieć w okolicach Nowego Kleparza 16.09.04, 11:10 malinx napisał: > Dzieki - ten Localnet - ktoś ich sprawdzał? > Al roznosili ulotki w moim bloku i zakładali kable.... ale nie wiem, kto ma... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Sieć w okolicach Nowego Kleparza 16.09.04, 11:22 columbia napisała: > Autocom(ja mam) > > albo Localnet > 3341403 POMYLIŁAM NUMER 6341403 !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malinx Re: Sieć w okolicach Nowego Kleparza 16.09.04, 12:22 Dzięki Al sprawdze localnet i podesle info - autocom mnie nie interesuje - i tak juz mi brakuje czasu na sen. __________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Sieć w okolicach Nowego Kleparza 16.09.04, 12:24 malinx napisał: > Dzięki > Al > sprawdze localnet i podesle info - autocom mnie nie interesuje - i tak juz mi b > rakuje czasu na sen. > __________________________ nie musisz brać tv...możesz tylko wykupić sam net.... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 a wystarczy zmienić tylko literki... 16.09.04, 13:23 i zamiast SIEĆ...napisać Siedź w okolicach Nowego Kleparza i jakze przyjemnym wydaje sie być takie życzenie. Oj, co mnie przychodzi do głowy... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a wystarczy zmienić tylko literki... 16.09.04, 13:26 trudny2002 napisał: > i zamiast SIEĆ...napisać > Siedź w okolicach Nowego Kleparza > i jakze przyjemnym wydaje sie być takie życzenie. > Oj, co mnie przychodzi do głowy... > trudny co Ci przychodzi do głowy? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: a wystarczy zmienić tylko literki... 16.09.04, 13:31 Okropne rzeczy, okropne... Wszak siedzenie w okolicy Nowego Kleparza to albo siedzenie w zakładzie przy Montelupich... albo przy Helclów...albo moze wśród poszukujących dodatkowego zajęcia osobników rozmaitej konduity na murach i murkach w najbliższej okolicy Kleparza... I to też jakby sieć... trudny Eee, nie ma co sie przejmować to pewnie mi minie...jak tylko przyjdzie jesień;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a wystarczy zmienić tylko literki... 16.09.04, 13:46 nadchodząca jesień ... każdy ma cos innego na myśli...inne obawy i oczekiwania... ja chciałabym lato zatrzymać! ...albo przynajmniej bardzo ciepłą "złotą jesień"...och, och.... Odpowiedz Link Zgłoś
papuc1 Re: Sieć w okolicach Nowego Kleparza 17.09.04, 13:02 wejdź na www.ghnet.pl - abonament 50zł bez ograniczeń, transfer gwarantowany 200-300 aż do 1 mega, naprawde warto Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Sieć w okolicach Nowego Kleparza 19.09.04, 03:52 Przeczytałem 3 pierwsze posty z linku i nic więciej... jeśli blokują p2p, to są spaleni... :) zapytaj admina, czy są jakieś ograniczenia co do p2p! jeśli nie (na 100%), to bierz <--- Odpowiedz Link Zgłoś