Gość: No_No Re: bardzo was przepraszam za moja głupotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 01:47 Rzeczywiście zgłupiałeś wdając się w polemikę z peteenem i zielonki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koci_koci Re: Bravo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 11:30 Widzę, że potrzebowałeś całej nocy, aby to wymyśleć! Odpowiedz Link Zgłoś
saint_miki Re: Ostrzeżenie 14.01.05, 11:52 informuję, że zgodnie z przepisem art. 54 ustawy z dnia 18 grudnia 1998r. o Instytucie Pamięci Narodowej - Komisji Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu (Dz.U. Nr 155, poz. 1016, z 1999 r. Nr 38, poz. 360 oraz z 2000 r. Nr 48, poz. 533) każdy, kto nie będąc do tego uprawnionym, dokumenty lub zapis informacji, podlegające przekazaniu Instytutowi niszczy, ukrywa, uszkadza, usuwa lub zmienia ich zapis, w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia uprawnionej osobie lub instytucji zapoznanie się z nimi albo zakłóca lub uniemożliwia automatyczne gromadzenie lub przekazywanie takich informacji, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Odpowiedz Link Zgłoś
saint_miki Re: Uwaga ! 14.01.05, 11:54 Każdy, kto bez tytułu prawnego posiada dokumenty, zbiory danych, rejestry i kartoteki, zawierające informacje z zakresu działania Instytutu Pamięci, jest obowiązany wydać je bezzwłocznie Prezesowi Instytutu Pamięci Narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: niezwłocznie doniosę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 13:42 mie przeoraszaj tylko się popraw tak , by efekty były widoczne Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: bardzo was przepraszam, 14.01.05, 15:16 ale nie można by tak tego chłopca wybanować? jewsy/petten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: zdecyduj sie bo przed chwila chciałes rozmawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:20 co za trudna sytuacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: zdecyduj sie bo przed chwila chciałes rozmawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:26 yewwsy - wygadaj sie o co ci chodzi ? W czym rzecz ? Odpowiedz Link Zgłoś
jewsy ciesze się ze traktujesz mnie 14.01.05, 15:31 bardzo indywidualnie. nic takiego tak chciałem sprawdzić jak to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: ciesze się ze traktujesz mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:34 w żaden sposób inaczej cię nie traktuję jak wszystkich ot , co , siedze nudze sie i chcę rozmawiać - czy to tak duzo, ale nie wiem o co chodzi ? po prostu dysponowalam troszeczke czasem, a nie zwsze tak mam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jewsy no dobra dobra nie licytujmy się 14.01.05, 15:36 dobrze wiesz o co chodzi........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: no dobra dobra nie licytujmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:38 jak wrzucisz jakiś fajny temat będziemy mogli sobie rozmawiac jak w Chatce Puchatka, codziennie będę do niej przychodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: nie mam niestety tyle czasu co ty.....szkoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:45 i to jest prawidłowa odpowiedż , wlasnie wyjątkowo dzis czas mnie dorwał, a co jutro będzie to .... dzięki za rozmowę Odpowiedz Link Zgłoś