Dodaj do ulubionych

UWAGA WIELKI SKANDAL NA FORUM.GAZEA.PL!

IP: 5.5R* / 218.57.243.* 04.08.05, 11:21
To niesamowite co ostatnio stało się z Forum Lublin.
Od kilku dni zarządza tam osoba, która wycina niektórych w całości choć posty nie naruszają regulaminu itp. Każde złożenie skargi mailem jest bez odzewu, każdy post na Forum o forum jest wycinany w mig jeśli dotyczy tego tematu!
Ludzie pomóżcie nam, gdyż cenzura jest tak wielka że ludzie odchodzą z forum. Ja np. jestem autorem kilkuset ciekawych wątków - wczoraj wycieli mi wszyskie(!) i zablokowali konto. Teraz na kanale Lublin aby cokolwiek napisać trzeba się obowiązkowo logować, napiszesz coś o polityce - masz zablokowane konto!
Pomocy, tak dalej być nie może, a adminom jeszcze zależy na cenzurze!
Zobaczycie, że nie odpowiedzą tylko wytną zaraz ten wątek!
Obserwuj wątek
    • nie-komercyjnie Re: UWAGA WIELKI SKANDAL NA FORUM.GAZEA.PL! 04.08.05, 11:49
      to moze w ramach protestu Lublinianie(?) powinni zoorganizowac wlasne forum nie
      w portalu gazety, ale gdzieindziej da sie, skoro jest tak jak piszesz...

jesli nikogo nie bedzie, to w koncu dadza spokój z ta cenzura, i "wladze" gazety
      dostrzega problem, jesli faktycznie istnieje

Pozdrawiam!!!
      Aga
    • tyrawa forum Lublin 04.08.05, 14:06
      No, rzeczywiście, co za bzdura z tym logowaniem !!!
    • mrug Re: UWAGA WIELKI SKANDAL NA FORUM.GAZEA.PL! 04.08.05, 17:25
      To się przenieście na Kraków.
      W końcu w miarę blisko.
      • magazyn1 Re: UWAGA WIELKI SKANDAL NA FORUM.GAZEA.PL! 04.08.05, 17:35
        Czizbi abepe Ziutek Zycinski maczal swoj uperscieniny paluch w tem tamacie?
        mrug ma racje klikajcie w Krakowie.
    • Gość: Kraków Nie karmcie trolla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:38
      Osoba, która założyła ten wątek to wybitny manipulator. Ten formowy troll od
      dobrych kilkunastu tygodni dezorganizowała działanie forum Lublin. W związku z
      tym wprowadzono społecznych opiekunów forum a także na jakiś czas uruchomiono
      obowiązek logowania się w celu założenia nowego wątku. Wycinane wątki zakładane
      przez tego osobnika to w większości wpisy niskiego lotu, nieniosące żadnej
      treści i niestroniące od wulgaryzmów lub wyzwisk innych użytkowników forum.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka