Gość: zuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 17:40 witam, odkryłam właśnie nową jaskinię na naszym terenie ;-) www.republika.pl/jaskinia_solna/ czy ktoś ją już może eksplorował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinka48 Re: jaskinia solna 29.12.04, 18:39 super sprawa polecam jak masz możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
kosztelka Świetny relaks 29.12.04, 20:13 Od czasu do czasu jaskinia solna przy Targowej ma karnety po promocyjnej cenie. Już dwa razy kupiłam sobie taki tańszy karnet (promocyjne ceny były przed świętami). Dla mnie godzinka w jaskini (trochę mniej - 50 minut) to świet- ny relaks i doskonałe powietrze dla moich płucek. Podobno taka godzina to jak trzy dni nad morzem. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Świetny relaks IP: *.acn.waw.pl 29.12.04, 21:26 Korzystalam z przyjemnościa w róznych kurortach. Nawet byłam obejrzeć osobiście. dziewcze tam siedzące na konkretne pytanie o koszt, dopiero za trzecim razem odpowiedzialo konkretniej, ale i tak bym musiala przeliczać. Skonfudowana pytaniem, czy jestem rencistka czy emerytką straciłam ochotę na blizsze poznanie przybytku. Na stronie www zobaczylam zdjecia z dziećmi, ale żadnej informacji o oddzielnych seansach dla nich. Nie wyobrażam sobie relaksu razem z maluchami. Czemu nie ma promocji na poczatek i na okreslone pory, niezależnie od statusu czy wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja&Monika Re: Świetny relaks IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.04, 17:57 Dziękujemy za wszelkie opinie.Pozytywne są miłą nagrodą za nasze starania, negatywne zaś motywują nas do ciągłego udoskonalania naszej jaskini.Przykro nam z powodu niezbyt grzecznego zachowania naszej pracownicy,przepraszamy.To młoda i jeszcze niedoświadczona osoba,ale oczywiście popracujemy i nad tym :-) Dzięki Waszym uwagom będziemy mogły pracować nad ulepszaniem naszej oferty.Jesteśmy młodą firmą i zapewne nie da się uniknąć małych "wpadek",ale zrobimy wszystko by zasłużyć na jak najlepsze opinie.Zależy nam na komforcie i zadowoleniu naszych klientów-dlatego będziemy dostosowywać się w miarę możliwości do Waszych sugestii.Promocje już są i będą pojawiać się nowe.Specjalnych seansów tylko dla dzieci jeszcze nie ma,ale postaramy się wprowadzić je w najbliższym czasie.Mamy nadzieję,że nasza jaskinia jest i będzie dla Was miłym i przyjaznym miejscem,w którym można się zrelaksować,odstresować,przyjemnie spędzić czas z korzyścią dla zdrowia.Pozdrawiamy i czekamy na Wasze sugestie. Alicja i Monika. Odpowiedz Link Zgłoś