yess 15.04.02, 17:23 zadzwon do mnie dzis jak mozesz po 21 plisssssssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
florentynka Re: Florentynka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.02, 18:07 czort napisał(a): > Do mnie tyz!!!!! Wieczorem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Florentynka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 18:57 Do mnie nie ale buziaki dla was kobiety:))))) Yesska,ja juz przypominam wyciagnelam z lamusa poradniki zeby sobie przypomniec to ..co masz u mne obiecane!Wiesz mam nadzieje za co a jak nie to czort ci przypomni:)))) Ogromny,cieply buziak dla ciebie bez wzgledu na to czy sobie tego zyczysz czy nie!:))) Flooo! A scooter ryczy i ryczy na okraglo!!!!:))))))) Paaaaa:) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Florentynka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.02, 19:32 Ja też chcę buziaka!!!!!! Cześć, Sam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Florentynka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 19:34 Toz przeca wycalowalam was zborowo:))) Oki Flo!!!! Buuuuuziak dla ciem!taki specjalny ,dubeltowy!:-************** Odpowiedz Link Zgłoś