kikoo1 25.09.06, 04:19 Po co dyskurs, kiedy wszyscy mówią to samo ( Orwell się kłania...)? Taka grupa wzajemnej adoracji powoli traci rację bytu, czego przykładem mogą być niektóre fora prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longwehicle Re: Dyskurs - po co? 25.09.06, 07:15 Tobie naprawde walnęło pod deklem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Dyskurs - po co? IP: *.utaonline.at 25.09.06, 07:32 mysle ze chyba nie jemu a tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: Dyskurs - po co? IP: *.net.autocom.pl 25.09.06, 18:30 Mniemania ludzkie można zmieniać poprzez retorykę. Człowiek sam siebie tworzy - Nietsche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryderyk Re: Dyskurs - po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:33 kiedy się cytuje, wypadałoby znać pisownię nazwiska cytowanego, psze pani Odpowiedz Link Zgłoś
pan.tusek Re: Dyskurs - po co? 25.09.06, 19:11 tudziez znaczenie slowa "dyskurs": sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2555763 od kiedy to dyskusje/wymiana mysli/pyskowki na krakforum sa "dyskursami" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: Dyskurs - po co?Do zakompleksionych panów! IP: *.net.autocom.pl 25.09.06, 19:22 1.Pisownia nazwiska jest w porządku, p. Fryderyku, można też pisać Nietzsche... 2.dyskurs to również: rozmowa, dyskusja, przemowa! Oj, wykstałciuchy, wykształciuchy, jakie z was sztywniaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryderyk Re: Dyskurs - po co?Do zakompleksionych panów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:26 1. nie jest, skoro pani podaje potem pawidłową psze pani, strasznie pani niedokształcona, taka, hmm, prościutka Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Dyskurs - po co?Do zakompleksionych panów! 25.09.06, 19:30 www.google.pl/search?hl=pl&q=nietsche&btnG=Szukaj+w+Google&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Dyskurs - po co?Do zakompleksionych panów! 25.09.06, 19:31 A czy zauważyłaś taki mały tekścik na czerwono: Czy chodziło Ci o: nietzsche ? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Dyskurs - po co? Do zakompleksionych panów!!! 25.09.06, 19:38 a czy zauważyłeś, że nazwisko to można pisać na dwa sposoby i oba są - ha ha - prawidłowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Dyskurs - po co? Do zakompleksionych panów!!! 25.09.06, 19:39 Ty jesteś jednak beton intelektualny... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Dyskurs - po co? Do zakompleksionych panów!!!! 25.09.06, 19:33 No i co, łyso, panie Fryderyku? A ten drugi, pan tusek (nomen omen), przynajmniej cicho siedzi i wstydzi się gdzieś w kąciku... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Dyskurs - po co? Do zakompleksionych panów!!! 25.09.06, 19:36 Pisze się tylko Nietzsche. W internecie każdy może napisać to co się mu żywnie podoba i będzie to powielane w nieskończoność. Między innymi, dzięki tobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fruderyk buhahahahahahahahahahahahaha!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:36 portlae typu: "ściaga" są dla pani autorytetem? pani jest prostsza niż przypuszczałem! niechaj sobie pani na to na przykład popatrzy: www.google.pl/search?hl=pl&q=pi%C5%82sudzki&btnG=Szukaj+w+Google&lr= i dość tego błaźnienia z paninej strony, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: buhahahahahahahahahahahahaha!!!!! !!!!!!!!!!! 25.09.06, 19:40 No więc nie macie racji - ha ha ha.... To coś jak Chopin i Szopen, Handel i Haendel itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: buhahahahahahahahahahahahaha!!!!! !!!!!!!!!! 25.09.06, 19:42 Heh...to się nawet zabawne robi... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: buhahahahahahahahahahahahaha!!!!! !!!!!!!!! 25.09.06, 19:45 cytaty.klp.pl/acc-758.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryderyk dość, błagam panią, bo pęknę ze śmiechu!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:48 cytaty.klp.pl, powiada pani, portal jakiegoś maturzysty? czyżby pani też przygotowywała się do tego egzaminu w jakimś Centrum Kształcenia Ustawicznego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryderyk Re: buhahahahahahahahahahahahaha!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:43 Handel, bo jakis głupol nie wiedział, jak umlaut zapisać w polskiej czcionce a skoro Szopen, to powinien być Nitsze pani jest prostsza, niż prosta portalwiedzy.onet.pl/5193,,,,nietzsche_friedrich,haslo.html Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Był kiedyś taki forumowicz... 25.09.06, 19:50 Nie Pach tylko Bach, Panie Handel Nie Handel Tylko Haendel, Panie Pach Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: buhaha Fryderyk i inne wykształciuchy...... 25.09.06, 19:50 Rozumiem, że ci głupio, ale po co zaraz wyzwiska, nieszczęsny wykształciuchu... W ten sposób nie da się zachować twarzy.. A na drugi raz sprawdż dobrze, za nim się zaczniesz czepiać. No i niby co ma z tego wynikać, że w polskim alfabecie nie ma znaków diakrytycznych, cieniasie.. Pewnie sympatyk PO, z Tego saloonu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryderyk dobiję panią teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:46 portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna.html?qs=nietzsche&tr=pol-ort a mozna było napisać tak po ludzku: pomyliłam się ale po co, lepiej się osmieszyć na całego Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: nie, to ja pana- hi hi hi.... 25.09.06, 19:55 www.cartoonstock.com/directory/n/nietsche.asp Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: nie, to ja pana- hi hi hi.... 25.09.06, 19:56 Biedaku, nawet mi cię nie szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryderyk tak jak przypuszczałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:57 pani jest najzwyklejszym prymitywem niemiło było poznać żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: tak jak przypuszczałem 25.09.06, 20:03 głupio, co? Oj, te saloonowe epitety... Wykształciuchy już tak mają :(( Trza było cicho siedzieć, jak ten tam tusek, czy jakoś tak, mądrala... Wesoło mi - la la la la.... Alleluja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: nie, to ja pana- hi hi hi.... 25.09.06, 19:59 no i dość tego błażnienia, że cię zacytuję, Fryderyku...- ha ha ha..... Tak mrugu: DD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq po wnikliwej analizie calego watku 25.09.06, 20:57 dochodze do wniosku iż: *pomyliem sie twierdzac , że pani Koko ma dwa zwoje mózgowe - ma najwyżej jeden i pół *niewielki mir jaki sie tu cieszyła z racji znajomości przynajmniej lektur szkolnych okazął sie być mocno na wyrost bo jak sie okazuje pani Koko uznaje za wykladnie wiedzy o literaturze tzw "bryki" - oj co za obciach * ale najzabawniejszy jest upór z jakim broni swoich watpliwych racji 8-)))))) wniosek jak dla mnie z tego płynie nastepujacy: każdemu kto kliknie na czerwony kosz przy twoim poście powinnaś byc głęboko wdzięczna, najlepiej jak beda owe posty wykasowywane bez śladu, dzieki temu masz szanse nie zrobic z siebie kompletnego pośmiewiska. Choc moim subiektywnym zdaniem jest już i tak stanowczo za pózno,. A skoro już sie udzielilem to zechciałabyś moze wymienić w dowolnym pożądku sukcesy ekipy żądzącej ? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: po wnikliwej analizie calego watku 25.09.06, 21:02 Ale kupa zabawy przy tym jest, Kubuś!;) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: po wnikliwej analizie calego watku 25.09.06, 21:02 no, juz mnie przepona boli a czemu po propstu nie Nicze? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: po wnikliwej analizie calego watku 25.09.06, 21:08 Nicze wo, najlepiej...;) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: po wnikliwej analizie calego watku 25.09.06, 21:11 a gdzie nasz dyskutantka i specjalistka od lektur szkolnych? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: po wnikliwej analizie calego watku 25.09.06, 21:15 kubuśku , porozmawiamy, jak poćwiczysz troszkę ortografię, mój ty tytanie intelektu- hu hi hu hu... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 no cóż, kubuś fatalista nie poćwiczył... 26.09.06, 01:33 Definicja człowieka prostego - nie dobiera specjalnie wyrażeń, ale mówi szczerze, co czuje i myśli. Podobnie jak pan jego - mrug... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMkiko [...] IP: *.net.autocom.pl 26.09.06, 05:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: : po wnikliwej analizie bełkotu panów 26.09.06, 08:37 jestes jedynym znanym mi przypadkiem posiadania na oczach takich klapek, ktore nie pozwalaja patrzec w zadnym kierunku. I z tym zaslonietymi oczami biegasz w kolko i walisz notorycznie glowa o sciane. Efekty widac. Dwa kwestie: 1.Co skłania cie do odgrywnia roli forumowego clowna z taka konsekwencja? Lubisz jak ci wytykaja glupote? 2. Wymien sukcesy gospodarcze pisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKIko Re: : po wnikliwej analizie bełkotu panów IP: *.net.autocom.pl 26.09.06, 09:08 odczep się kubusiu, ćwicz ortografię i swój rozumek na przykładzie może swoich najmądrzejszych postów (!). A moje sprawy pozostaw mnie! ps. Głupi nie jest w stanie wytykać głupoty, niczyjej! ha h a haa aha hhhaaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Dyskurs - po co? 04.10.06, 00:34 Może powrócimy do jakiegoś ciekawego...dyskursu...:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: Dyskurs - po co? IP: *.net.autocom.pl 04.10.06, 00:36 Niby jakiego? NT? Wciąż kolekcjonujesz moje celne riposty? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Dyskurs - po co? 04.10.06, 00:37 Kalekcjonuje tylko Twoje chamstwo...Bo, oprócz wielu innych brzydkich przywar, masz również w repertuarze cudowne zapominanie swoich wiekopomnych wypowiedzi... I dysku mi coś zaczyna brakować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMK Re: Dyskurs - po co? IP: *.net.autocom.pl 04.10.06, 00:40 no widzisz, tośmy se pogadali. Ja dokładnie to samo myślę o tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Dyskurs - po co? 04.10.06, 00:42 A konkretnie co? Rozwiń proszę, to se pogadamy... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Dyskurs - po co? 04.10.06, 00:43 ja coi moge dowisc 5gb, masz miejsce zebyt wstawic, wisz jak nazwac taki dysk, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Dyskurs - po co? 04.10.06, 00:47 Mnie już się dwa dyski w komputerze grzeją...Więcej nie wejdzie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Dyskurs - po co? 24.01.07, 14:49 a co do Nietzschego, to oczywiście nie masz racji. Gdyby taka forma istniała, umieszczonoby ją w słowniku PWN. A tymczasem: Nietsche so.pwn.pl/lista.php?co=Nietsche Nietzsche so.pwn.pl/lista.php?co=+Nietzsche Dla porównania - formy nazwiska naszego kompozytora: Szopen so.pwn.pl/lista.php?co=szopen Chopin so.pwn.pl/lista.php?co=chopin Odpowiedz Link Zgłoś
omari Re: Dyskurs - po co? 24.01.07, 14:58 mam rację, bo rozmawiałam o tym z prof. filozofii, specjalnie się pytałam! Powiedziała, że Nietsche jest poprawną formą.... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Dyskurs - po co? 24.01.07, 15:03 jasne, znowu PWN się myli. A to, jaką formę (również nazwiska) uznaje się za poprawną lub nie, szanowna pani, leży w kompetencjach polonistów. Rada Języka Polskiego, pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
omari jeszcze raz zatem! 24.01.07, 15:04 www.cartoonstock.com/directory/n/nietsche.asp Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: jeszcze raz zatem! 24.01.07, 15:10 a ja ci podałam adres to strony, która rozstrzyga, co jest poprawne w języku polskim, a co nie. Żródło kompetentne i wiarygodne, za którym stoi poważna instytucja zajmująca się poprwanością języka. a spójrz na stronę główną z twojego linku: www.cartoonstock.com/ Stronka komercyjna, którą mógł stworzyć taki sam ignorant, jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: jeszcze raz zatem! 24.01.07, 15:16 Koniec, ręce mi odpadają, a w ogóle to piszę się Nicze, bo tak napisała w swoim blogasku Oola, lat 14, o. Odpowiedz Link Zgłoś
omari Re: jeszcze raz zatem! 24.01.07, 15:21 tzn. pani profesor nie miala racji, ignorantka???? Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: jeszcze raz zatem! 24.01.07, 15:25 omari napisała: > tzn. pani profesor nie miala racji, ignorantka???? Miała czy nie miała, ja tam bardziej wierzę Ooli lat 14 i jej blogaskowi "moje nastoletnie rosterki". Odpowiedz Link Zgłoś