Dodaj do ulubionych

ślub bez wesela?

26.09.05, 17:42
Hej ślubowiczki!!! Ja jak na razie nie planuje oficjalnie ślubu, ale wiem, że
jeśli bedę go planować to prawdopodbnie bez wesela. No wlasnie, i co dalej?
Ślub wyjście z Kościoła i co? Może macie jakies pomysly na fajne dośc
oryginalne zorganizowanie tego dnia? (bez wesela). Ja pmyślałam, że może małe
przyjecie z obiadem dla rodziców i rodzeństwa a później, wieczorem wylot w
podróz poślubną... romantycznie smile Jeśli macie jakieś pomysły piszcie
proszę!!!
Obserwuj wątek
    • sowizdrza Re: ślub bez wesela? 26.09.05, 17:46
      lepiej nic nie pisz zaraz niejaki mike2005
      stwierdzi, że jesteście niedojrzali i w ogóle nie powinniście się pobierać
      bożeby się brać za żeniaczke trzeba mieć dochód rzędu 8000 per capita na głowę

annah13 napisała:

> Hej ślubowiczki!!! Ja jak na razie nie planuje oficjalnie ślubu, ale wiem, że
      > jeśli bedę go planować to prawdopodbnie bez wesela. No wlasnie, i co dalej?
      > Ślub wyjście z Kościoła i co? Może macie jakies pomysly na fajne dośc
      > oryginalne zorganizowanie tego dnia? (bez wesela). Ja pmyślałam, że może małe
      > przyjecie z obiadem dla rodziców i rodzeństwa a później, wieczorem wylot w
      > podróz poślubną... romantycznie smile Jeśli macie jakieś pomysły piszcie
      > proszę!!!
      • rubens22 Re: ślub bez wesela? 26.09.05, 17:51
        per capita na głowę
        big_grin masło maślane,sowizdrzałku!!hehe
    • kol.3 Re: ślub bez wesela? 26.09.05, 19:04
      Może być bardzo fajnie. Można zrobić np. tylko koktajl dla gości złożony
      szampana, słodkości i owoców. Albo obiad w domu lub restauracji.
      • twitti Re: ślub bez wesela? 26.09.05, 20:36
        My robimy po slubie grill do nocysmile bez tancowsmile z pieczonym prosiakiem i
        nieograniczonym piwemsmile a wieczorem albo rano moze pojedziemy gdzies w podrozsmile
        • annah13 Re: ślub bez wesela? 27.09.05, 10:54
          Bardzo oryginalne smile
    • annah13 Re: ślub bez wesela? 27.09.05, 10:56
      Czy wszyscy idą na tradycjonalizm i robią weselicha do rana? Zapraszam do
      rzucania propozycji smile
      • solgard Re: ślub bez wesela? 27.09.05, 11:07
        Witam!
        My robimy skromną ale sympatyczną obiado-kolację dla naj-najbliższej rodziny.
        Imprezka w zajeździe, ładny wystrój. Planujemy obiad dwódaniowy, talerze z
        wędliną, serami; pare sałatek. Do tego owoce, alkochol i mały tort. Planujemy
        imprezę ciągnąć do godziny 23:00 góra do 1:00. Acha-fajerwerki.
        • annah13 Re: ślub bez wesela? 27.09.05, 11:19
          smile Jakies tance?
      • monia725 Re: ślub bez wesela? 27.09.05, 11:09
        Co do podróży poślubnej to podpowiem [pracuję w tej branży], że godzina wylotu
        samolotów charterowych jest znana nie wcześniej niż kilka tygodni, a czasem dni
        przed wylotem, a zatem może się okazać, że podróż poślubna, która rozpocznie
        się tego samego dnia co ślub jest bardzo ryzykowna [wylot przed ślubem smile)].
        • annah13 Re: ślub bez wesela? 27.09.05, 11:16
          no rzeczywiście moze to byc bardzo ryzykowne smile Dziękuję za rade smile
        • askiem Re: ślub bez wesela? 27.09.05, 11:20
          Moi znajomi zamiast wydawać krocie na weselicho - zorganizowali obiad w
          restauracji, później drinki, kawka, ciasto w domku... A na następny dzień
          zafundowali wspólny wyjazd na tydzień do Paryża (wraz z rodzicami i teściami).
          • monia725 Re: ślub bez wesela? 27.09.05, 11:21
            z rodzicami i tesciami???

smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • asiulka555 Re: ślub bez wesela? 27.09.05, 11:21
      uwazam ze jest to decyzja kazdej pary a nie ich rodziców,nie powinno sie robic
      wesela bo tak wypada czy rodzice chca, to jest dzien pary mlodej a nie ich
      rodzicow czy rodziny.Osobiscie nie jestem za weselami (moze ze wzgledu na moja
      skomplikowana sytuacje rodzinna)ale lubie sie na nich bawic jako gosc.
    • lulu20 Re: ślub bez wesela? 27.09.05, 11:26
      Wesela sa faaaajne...
      A czemu pytasz o tance, jak sa tance to juz wesele...

Moim pomysłem jest zaproszenie prawie samych młodych- przyjaciół, kuzynów,
      dobrych znajomych, rodzeństwa - i szlone tance i super impreza która wszyscy
      wspominają przez lata!
      • twitti Re: ślub bez wesela? 27.09.05, 12:32
        Dla mnie przyjecie z tancami to weselesmile a skoro my nie chcemy tanców bedzie to
        przyjecie lub jak kto woli posiadówa dla rodzinysmile dlatego ze by tak sztywno
        nie siedzieli wymyslilismy tego grillasmilestoly beda na sali a na tarasie beda
        ustawione grille i kilka stolow z lawamismiletak wiec kazdy bedzie mogl sie
        wymieszacsmile A jak podroz to po POlsce bo w maju bylismy w podrozy przedslubnejsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka