al.1 25.02.10, 14:13 Nie obawiaj się psa Pies kulturę swą ma Zaproś psa do stołu I jedzcie pospołu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Pies przy stole 25.02.10, 23:04 Ludzkie jedzenie nie jest dla psa co nie wyklucza,że państwo da co lepsze kąski ze swego stołu albo posiorbią zupkę pospołu straszne mlaskanie u psów toleruję ale na ludzkie już się buntuję jaki wniosek z tego płynie? nie zabraniaj stołu psinie Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Pies przy stole 26.02.10, 16:29 Nikomu nie ubliże pies przy stole tależ i morde panu wyliże Odpowiedz Link
azaheca Re: Pies przy stole 27.02.10, 00:08 Piesek talerz wylizuje pani szminkę rozmazuje czasem pudru nieco zje kogo wkurza? bo mnie nie Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Pies przy stole 28.02.10, 11:57 a spróbujcie moim powiedzieć, że nie można przy stole siedzieć.. odkąd hoduję w domu futrzaki, to u nas zawsze obyczaj taki, że pchają się mordki razem do stołu, by z nami obiadek - nasz - wszamać pospołu, i nie ma na to rady ni siły... by mięska z talerza nie wymusiły... Odpowiedz Link
mario320 Re: Pies przy stole 28.02.10, 14:25 Mialo byc chyba tak : Nie obawiaj się psa Pies kalorycnosc swą ma Zaproś psa do stołu I zjedzcie GO pospołu Odpowiedz Link
alice0553 Re: Pies przy stole 28.02.10, 19:38 Mario chyba z Chin powrócił że tu taki pomysł rzucił pewnie stamtąd przywiózł żonę piątą, z czwartą już skończone. Odpowiedz Link
al.1 Re: Pies przy stole 28.02.10, 20:23 Jesteś po pieska spożyciu? Bo ja, raczej nigdy w życiu! P.S. Będąc raz w Korei pewności nie miałem Czy podali psinę, czy wieprza dostałem Jadłem więc ostrożnie, w brzuchu nie szczekało Zapijałem piwem, to uspokajało Odpowiedz Link
azaheca Re: Pies przy stole 28.02.10, 21:07 Ależ psinina u nich jest zbyt droga by częstować nią turystę,lub co gorsze wroga specjalne hodowle biednych piesków mają i przy wielkim święcie gulasz z nich jadają Odpowiedz Link