pannax29 27.04.07, 11:45 Moze macie sprawdzona florystke lub kwiaciarnie? Chcialabym niedrogo kupic bukiet wiszacy. z gory dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna.e Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 11:58 ja polecam swoją, www.florja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pannax29 Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 12:04 Super! Bardzo bardzo Ci dziekuje. i wlasnie z Warszawy jestem, co zapomnialam napisac Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.e Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 12:04 stronka, co prawda nie najlepsza ale florystka pierwsza klasa, no i bardzo rozsadna cenowo Odpowiedz Link Zgłoś
kasica78 Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 13:05 jesli Warszawa to ja moge zaproponowac swoje usługi. zapraszam : www.pracowniazieleni.pl pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 13:38 Bardzo ładną stronę intern. przygotowałaś pozdrawiam! K.D. Odpowiedz Link Zgłoś
kasica78 Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 13:40 mam6lat - dziękuje a tak poza tym - to pozdrawiam serdecznie... bo chyba sie znamy Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 13:56 no mój Marek ma zdjęcie Twojego "berła" z lilii ... więc juz pewnie kojazysz? Odpowiedz Link Zgłoś
kasica78 Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 14:19 to raczej dzięki uprzejmości Panny Młodej ja mam przyjemność mieć zdjęcie bukietu, który uwiecznił Twój mąż to byl pamiętny 31grudnia 2005, i była taka śniezyca że nawet nie było czasu zrobić zdjęcia. i niestety nie mam zdjęcia dekoracji samochodu z tamtego dnia nad czym strasznie ubolewam ale niestety warunki pogodowe były wtedy takie, że nikt o tym nie myślał. co śmieszniejsze - wynajęty samochód na ktory robilam dekoracje nie dojechał podstawiany był na szybko inny a że "mam6lat" to Ty to już dawno wiem bo forum czytam od dłuższego czasu (na własne potrzeby). Tylko sie nie odzywałam dobra dosyć bo zaraz nas tu zlinczują Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 14:39 robisz poziom mistrzowski? czytalam, ze tez studia podypl na SGGW (no, to mogłyśmy sie spotkac, ale zaczeła we wrzesniu inne i brakuje mi czasu, czekam na kolejny nabór) a stona na prawde swietnie przygotowana........ Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 14:40 aaa i uwaga: to FORUM UZALEŻNIA! Odpowiedz Link Zgłoś
kasica78 Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 14:43 chce isc na poziom mistrzowski, ale w tej naszej szkole nie chciałam ze wzgledu na prowadzącą. to już raczej temat na priv. chce iść od jesieni na poziom mistrzowski (jak starczy czasu i pieniążków ale chyba do szkoły M.M. , chyba że M.K-S by coś otworzyła to wtedy do niej. a Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 14:55 ja do M.M., no, chyba , że M.K.-S. cos otworzy (ale raczej M.M.) o ile "ziemia mnie nie pochłonie" - bo jak może przeczytałas zakładam gosp. ogrodnicze Odpowiedz Link Zgłoś
kasica78 Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 14:59 no to moze sie spotkamy w jednej grupie fajnie by było tak, jestem na bieżąco z Twoimi planami jezeli chodzi o działalność ogrodniczą trochę podczytuje na forum Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 14:59 hej Kasia a Ty siebie nie proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 15:07 o jak się koleżensko zrobiło nie muszę klientki mnie juz polecają no pewnie, ze proponnuję! - ostatnio fotograficznie....... -- uciekam, wysiedziałam limit..... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 15:12 oooo no to fajnie to masz teraz jakas swoja stronke ze zdjeciami prac? pokaz! Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 15:23 z kwiatkami przygotowuje mi bardzo fajna dziewczyna...ale niestety ciągle i my i ona jestesmy w rozjazdach, więc sie schodzi; napisałam , ze sie zareklamowałam fotograficznie - bo Marek namawia mnie od dawna na "pracę zespołową"....więc niebawem robię slubny plener w sadzie (przy okazji Kasiu-kaczusiu - nie wchodze na skrzynkę, bo coś się zepsuło- z zakupu wspomnianego dworku zrezygnowaliśmy, bo Olaf jest alergiczny a mury są zagrzybione...., więć myslimy o budowie - ale okolice te same) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 17:06 wow, to ze tak powiem "zmieniasz branze" szkoda, ze dworek nie wypalil, ale dziecko wazniejsze zycze powodzenia i "dobrego oka" Odpowiedz Link Zgłoś
magalak Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 14:46 Hm, szkoda, że kolejna wykonana we flashu. Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka do kasica78 28.04.07, 11:39 Kasiu, a masz więcej zdjęć bukietów ślubnych niż na stronie? Możesz przesłać na priva? Zaczynam właśnie myśleć o swoim bukiecie i szukam osoby, która będzie potrafiła mi coś zaproponować i skomponować. Mam ślub w lipcu, chciałabym monochromatyczny bukiet do sukni ecru ( suknie-slubne.pl/pl/lasposa.php?s=sala&nr=1 )+ chyba złote dodatki. Do tego jestem szczupłą niewysoką !167cm) osobą o ciemnych blond włosach i jasnej cerze. Nie chcę kalii i róż. Jedna z forumek podpowiedziała mi, iż mógłby to być bukiecik z hortensji. Może masz w swoim portfolio bukiet z takich kwiatów? A może możesz zaproponować jeszcze inne sezonowe kwiaty, które by pasowały? Pozdrawiam i czekam na wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
kasica78 Re: do kasica78 28.04.07, 19:00 sierpniowa_julka - odpisalam Ci na priva. mam nadzieje ze adres gazetowy jest dobry pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gausio Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 01.05.07, 12:47 szukam osoby która zrobi mi niedrogą ale wdzięczną wiązankę, podoba i sie Twoja strona, może przejdziemy na priva i cos mi polecisz, ślub 26 maja Odpowiedz Link Zgłoś
pannax29 Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 27.04.07, 16:26 pomocy.... cos w rozsadnej cenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniafania do: mam6lat 27.04.07, 17:17 Jeśli jestes z W-wy, to napisz, gdzie można zobaczyć Twoje kompozycje. Chodzi o mały ślubny bukiecik na czerwiec www.przewodnikmp.pl/img-23062007018.png Odpowiedz Link Zgłoś
margz Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 29.04.07, 22:49 Najpiękniejsze bukiety robią w kwiaciarni KWIATY POLSKIE w Hotelu Jan III Sobieski na PL.Zawiszy Odpowiedz Link Zgłoś
boczulla1 fajnie i niedrogo 30.04.07, 14:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=61525165 Odpowiedz Link Zgłoś
200710a Re: szukam florystki lub kwiaciarni - bukiet slub 01.05.07, 10:09 a ja polece swoją - robila mojej przyjaciolce i nie mam watpliwosci ze sie do niej zglosze www.florystyka.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś